folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Derin Psikolojik Konular

Derin Psikolojik Konular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Kim o kendini paraya gömemezsin diyenler?

Müslüman olmasam. Müslüman olmasam bile ahlaklı bir insan olmasam. Şu anda bu foruma bahamalardan yazıyordum. 

Dünyada para kazanmaktan kolay hiçbirşey yok.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    ipTelefon bunu yazdı

`İstersem kendimi paraya gömerim` sundan sonrasini okumadim

inan bana istesen kendini paraya gomemezsin, tamam paraya deger vermiyo olabilirsin ama `oyle olmuyo o isler`

challence istiyosan suc falan isleyebilirsin, once ufak tefek seylerle basla eglenceli oluyo yakalanmamaya calismak. 

yada bilime falan ver kendini, mesela git bi ucak kanadinin nasil tasarlandigini falan ogren

:)

Hay allahım yarabbim. Ne yazıyorumda böyle pervasızca yorum atıyonuz.

Eğer şuandaki işine razıysan çok para kazanamassın hocam. 

Eğer istersem çok para kazanırım.  Bu illa trilyondolar olmak zorunda değil ki. Kinaye yaptım zati.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

edit// mümkünse silinsin tek mesajda cevap verdim

zeybekustasi tarafından 25/Tem/13 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Hocam yazdıklarının tamamını okudum. Diğer arkadaşların yorumları okumadım. Düşündüklerin bana saçma gelmiyor, insan düşünür niye yaşıyorum, amacım ne, sonunda zaten ölüp gideceğim vs. aynı zamanda dini de tam olarak öğrenemiyorsun bazı yerlere takılıp kalıyorsun bu da insanı başka çıkmaza sokuyor. Sonuç olarak bunları düşünmen normal, ama bu kadar çok uç düşünceyle huzurlu yaşamak zordur. Mutlaka bu hayatta senin hoşlandığın, zevk aldığın işler, olaylar, aktiviteler vardır. Normal yaşam (okul, iş, ilişkiler) ile o yapmaktan hoşlandığın işleri beraber yapacaksın dünya böyle.

Egemen54 tarafından 25/Tem/13 16:52 tarihinde düzenlenmiştir

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    edit// mümkünse silinsin tek mesajda cevap verdim
    zeybekustasi tarafından 25/Tem/13 16:34 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Genel cevaplarım:

-FİGHT CLUB ı 3 sene önce izledim dün ikinci kere izledim. Gaze gelme mevzusu yok.

-Para mevzusu sadece KİNAYE idi. Çok abartılmış.

zeybekustasi tarafından 25/Tem/13 16:35 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Lan önce konunun hepsini okuyun hemen başındaki ilk 2 cümleyi o paragrafı bile okumadan önyargılı biçimde atlamışsınız patavatsızca.Bu çocuk paraya boğulur ama siz bu kafayla NAH.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek
    dyrnade bunu yazdı

Lan önce konunun hepsini okuyun hemen başındaki ilk 2 cümleyi o paragrafı bile okumadan önyargılı biçimde atlamışsınız patavatsızca.Bu çocuk paraya boğulur ama siz bu kafayla NAH.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    xxx

BURASINI PSİKOLOG ve ANNEM de söylemişti:

Bana göre sorunun insanların düşüncelerini çok önemsemen. Düşünceleriyle birlikte yaptıklarını yargılıyorsun ve gerçekler ile bağdaştıramayıp, gerçeklerin gerçek olup olmaması hakkında şüphe duyuyorsun.

Evet katılıyorum. İnsanları çok fazla düşünüyorum ve şüphe duyuyorum. Sebebide şu  bunca şeyi ben düşünüyor bunada saçma deme hakkım olabilir mi. Milyonlarca insan nasıl olurda inanıyorum dediği şeyleri yapamaz ki. Çoğunluk böyle yapıyorsa sorun bende olmalıydı.

Yani şunu söyleyeyim; para için ölüyor dediğin müslümanların yaptıklarının doğru olmadığını zaten belirtmişsin. Ama yazındada anladığım kadarıyla niye böyle yaptıklarını üzerinde çok kafa yormuşsun. Hem "böyleyim" diyip hemde "şöyle" yapıyorlar diyorsun.

Dedimya doğru olanı keşfetmiş olabileceğime genelde inanmadım. Malca düşünmekle suçlandım çevremde. Sürekli evet hakan sen sorunlusun yavrum dedim kendime durdum. Yani yanlış yapıyorlar gibi geliyordu ama bu yanlışı yapan bir çok insan olduğuna göre yanılan kişi ben olmalıydım.

Şunu unutma bu onların yanlışıdır.

O işte MİLYONLARIN YANLIŞI. :)

Hocam senin biraz uğraş bulman lazım. Sorgulayıcı yanını azaltman lazım.

Uğraşım var pekala şimdi yaz ayındayız her gün bahçede çalışıyorum kitap okuyorum sürekli gezen biriyim. Ama aklımda devamlı benle geliyor. En nihayetinde sorgulayıcı yanım azalsa bile sonsuz hayatta nerede olacağım konusunda bir şekilde kendimi tatmin etmem gerekecektir.

zeybekustasi tarafından 25/Tem/13 16:54 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben de şöyle düşünüyorum, nasıl olsa öleceğiz. neden iyi yaşamayalım. filmin biteceğini bildiğin halde zevk alıp izlemiyormusun. aynı şey :)

memento mori.
Toplam Hit: 7758 Toplam Mesaj: 58