Ders Çalışamıyorum :(
-
CchaatlakkK bunu yazdı:
-----------------------------
üniversitedeki güzel karıları hatunları hayal et .. bi üniversiteli olunca ailenden uzakta özgürce yaşiyabilceni düşün cicili bicili düşler kur birazda dişini sık olur olur .. yani umarım olur : )
-----------------------------Ben o hayallerle ders çalışıyorum:D:D:D
-
Ya neye çalışacaksın qanqa valla...
Aç tv'yi haber izle daha önemli bak dünya yıkılıyo siktir et ders çalış nereye kadar?
Hem çalıştıkların sana ne kazandıracak ki?
-
Oncelikle grup olun arkadaslarini cagir evinizin ici bol miktarda duman olsun.ne gibi ogrenci evi gibi mesela.sabahlara kadar uyuma geceyarisindan sonra calismayi dene simdiki ogrenciler nasil calisiyolar bilmiyorum.Git guzel bi CD bul soyle hardrock filan olsun sertlerinden usanmadan 1-2 saat dinle git dislerini fircala lavaboya tukur sonra git klozete ise bi kufur et sifonu cek.her zaman uyudugun kanepenin uzerinden karsi pencereden ne goruyosan disari bak git mutfaktan bi kahve al gel kiz arkadasini cagir gelmezse ona farkli bisey gosterecegini soyle.bunu yada degisik olanlarini dene bugun olmadi yarin.bunlarin arasinda sende baska seyler denemis olursun.aralarda derslerine zaman ayirabilirsen sistem bi sekilde calisiyordur.hic biseyin olmamasi onemli degil sen aktif kal onemli olan o.derste dahil.
(5 yil onceki okul hayatimdan bi kesinti.)
-
ahcı 1 hafta hiç başından kalkmadan çalışömayı dene sonraki hafta sen istemeden çalışacan