folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ders Çalışamıyorum :(

Ders Çalışamıyorum :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

CchaatlakkK bunu yazdı:
    -----------------------------
    üniversitedeki güzel karıları hatunları hayal et .. bi üniversiteli olunca ailenden uzakta özgürce yaşiyabilceni düşün cicili bicili düşler kur birazda dişini sık olur olur .. yani umarım olur : )
    -----------------------------

Ben o hayallerle ders çalışıyorum:D:D:D

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ya neye çalışacaksın qanqa valla...

Aç tv'yi haber izle daha önemli bak dünya yıkılıyo siktir et ders çalış nereye kadar?

Hem çalıştıkların sana ne kazandıracak ki?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Oncelikle grup olun arkadaslarini cagir evinizin ici bol miktarda duman olsun.ne gibi ogrenci evi gibi mesela.sabahlara kadar uyuma geceyarisindan sonra calismayi dene simdiki ogrenciler nasil calisiyolar bilmiyorum.Git guzel bi CD bul soyle hardrock filan olsun sertlerinden usanmadan 1-2 saat dinle git dislerini fircala lavaboya tukur sonra git klozete ise bi kufur et sifonu cek.her zaman uyudugun kanepenin uzerinden karsi pencereden ne goruyosan disari bak git mutfaktan bi kahve al gel kiz arkadasini cagir gelmezse ona farkli bisey gosterecegini soyle.bunu yada degisik olanlarini dene bugun olmadi yarin.bunlarin arasinda sende baska seyler denemis olursun.aralarda derslerine zaman ayirabilirsen sistem bi sekilde calisiyordur.hic biseyin olmamasi onemli degil sen aktif kal onemli olan o.derste dahil.

(5 yil onceki okul hayatimdan bi kesinti.) 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    ahcı 1 hafta hiç başından kalkmadan çalışömayı dene sonraki hafta sen istemeden çalışacan

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 5090 Toplam Mesaj: 25