Dershane Seçimi :|
-
Müridler ben dershane seççem bu sene kararsız kaldım FEM Fatih fettoşcu yerlermiş pek sevmem yani rahat olmam gerekiyor sayısal bölümü seçtim anadolu lisesindeyim yani öle feazla boşlamam dersleri genel olarak başarısı ii olsn :S mesela aklımdaki fdd var
fdd = Final dergisi dershanesi
Bu arada istanbul/maltepe de oturuyorum...
sizin gittikleriniz varsa dedim belki tecrübeli kişiler vardır :|
-
hacı şu final fem bilmem ne türkiye 1. si çıkartanlara kanmayın parayla çıkartıyolar :)
-
öss maratonu başladı desenize :) hocam kolay gelsin valla.. neyse ki istediğimi alarak kurtuldum o stresten..
çalışmak değil de stresi adamı beter ediyo :)
birey'in ve uğur'un yayınları hoşuma gidiyo ama dersaneleri değil.. Final iyi seçim bence
-
hocam geç kalmadın mı birazcık?
final iyidir iyidir..
-
Üstad Fem dersanesine gidiyorum. Evet doğrudur fetoşçu falan ama sonuçta ben zihniyete değil aldğım hizmete bakıyorum. Adamlar diğer bütün dersanelerden daha iyi bir fiyat verdiler ve sundukları hizmet de fena değil. Diğer dersanelere gitmediğim için bilemem fem i ne överim ne söverim sadece kaliteli diye düşünüyorum. Ama eğer iş yoksa sende yani derece falan beklemiyorsan fem den uzak dur.
-
Öss ProgramLarı daha başLamadı daha benmde aciL seçmem gerekiyor veeee... uğur'da karar kıLdım:)
İzmir'den uğur dershanesine giden varsa Fiyat söyLeyebiLir mi :|
-
fiyatı napçan hiçbiri tutmaz merak etme :D
3500 4000 der ama bir bakmışsın 2000 YTL ile dershanedesin :)
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Üstad Fem dersanesine gidiyorum. Evet doğrudur fetoşçu falan ama sonuçta ben zihniyete değil aldğım hizmete bakıyorum. Adamlar diğer bütün dersanelerden daha iyi bir fiyat verdiler ve sundukları hizmet de fena değil. Diğer dersanelere gitmediğim için bilemem fem i ne överim ne söverim sadece kaliteli diye düşünüyorum. Ama eğer iş yoksa sende yani derece falan beklemiyorsan fem den uzak dur.
sen dereceye mi oynuyosun?fem'in fetoşçuluğunu falan geçtim de yayınları hoşuma gitmedi
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
sen dereceye mi oynuyosun?fem'in fetoşçuluğunu falan geçtim de yayınları hoşuma gitmedi
-----------------------------derece derken ilk 1500den bahsediyorum.
yayınları bence gayet hoş. işimi görüyor
-
Sayısalcıysan Fen Bilimleri Merkezi derim(FBM) :D
-
ya işte elbet bir amacım var çok fazla olmasada istanbul yada ege üniversitelerinde bir mühendislik okumak isterim bu sene lise 3 e geçcem yani bu sene pek önemli değil tamamen seneyeki randımanı yakalama alışma safhası gibi birşey olucak ...