Dershane Tepkisi
-
c0nverse bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Cidden bu cemaati çok abartıyorsunuz.
Ben sohbetlere defalarca katıldım. Cemaatin içinde olmadım. Sadece dinleyici olarak gittim. Kötü hiç bir şey yok.
Siyaset propagandası felan da yok. Hiç Fetullah Gülen i felan da dinletmediler izletmediler.
Sadece her hafta bir konu var onu anlatıyor sonra pilavlı yok maklubeli dakkalar.
Zorlamayla bile olsa tevazu sahibi insanlar.
Aklını kullanan adam oradanda zekice bir şeyler kapabilir.
Mesela çok organizeler. Adam döner satıyor. Müşteri ful cemaatten öğrenci. Öbürü başka iş yapıyor millet orada.
Yani destekliyorlar birbirlerini ne kötülük olabilir. Abartmayın :)
ama cemaate girmeyeni s.kiyorlar. bana kaç kez dediler gel diye adam sonunda arkamdan ağır küfretmiş o köpek gelicem diyipte niye gelmiyor falan diye.ciddi ciddi durum çok kötü şü cemaat kolejleri hele ki anlatılacak gibi değil
SONUÇ: s*kt*lermi?
-
ONEMINUTE bunu yazdıc0nverse bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
Ben sohbetlere defalarca katıldım. Cemaatin içinde olmadım. Sadece dinleyici olarak gittim. Kötü hiç bir şey yok.
Siyaset propagandası felan da yok. Hiç Fetullah Gülen i felan da dinletmediler izletmediler.
Sadece her hafta bir konu var onu anlatıyor sonra pilavlı yok maklubeli dakkalar.
Mesela çok organizeler. Adam döner satıyor. Müşteri ful cemaatten öğrenci. Öbürü başka iş yapıyor millet orada.
ama cemaate girmeyeni s.kiyorlar. bana kaç kez dediler gel diye adam sonunda arkamdan ağır küfretmiş o köpek gelicem diyipte niye gelmiyor falan diye.ciddi ciddi durum çok kötü şü cemaat kolejleri hele ki anlatılacak gibi değil
SONUÇ: s*kt*lermi?
müdürün bana yapmadığı kalmıyor kendisi eğitim-sen in il müdürü arabasında R4BİA çıkartması var ağır cemaatci bıyığıyla falan adamın yapmadığı şey yok ban ve bütün diğer maklubeye gitmeyenlere geçen tuttu beni sen çok anarşik birisin içinde anarşizm falan var dedi 3 kişi dövdüler dermişim.
o değil noldu bizim iş? o_0
-
zeybekustasi bunu yazdı
bilmediğin konu hakkında insanlarıda yanlış bilgilendiriyorsun hiç bir cemaat evi sohbeti yokturki fetullah gülen sohbeti ile bitmesin gittiğim dönemlerde abartarak her namaz sonrası fetullah gülen izlettiklerini hatırlıyorum , he eğlenmedim mi eğlendim bir sürü kafa dengi insanla tanıştım hala görüştüğüm arkadaşlarım var orada tanıştığım ama son söylediğin yine hatalı , bir oluşum ya sizi devlet memuru,polis, son dönemlerdede asker yapalım yardımcı olalım diye yaklaşıyorsa gençlere o işin içinde bir iş arayacaksın
-
c0nverse bunu yazdı
daha iyi işte cemaat tehditi gidiyo yavaştan yavaştan
burada abi o kadar fazla ki 3 kişiden biri abi
geçen bizim arkadaşı da çekmişler
başta bu sohbetlere falan gitmiş bi gece abilerde kalmış ondan sonra abiler bunu gece 1 de dershaneye çağırmışlar(ayin yapacaklar herhalde)
seni o okuldan aldırıyoruz seni meslek lisesine vereceğiz sen ordan adam çekip bizim dershaneye getireceksin demişler.
geçen bizim müdürüde okulda dip köşede abileri çekmiş siz neden hiç adam almıyorsunuz cumalara yada sohbetlere dediğini gördüm.
kanımıza kadar işlemişler bunlara bu darbe yapılmalıydı. onun dışında dershanelerin kapatılması yazık oldu.
dARBE Mİ? OHA..
-
Bolvadinli bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
dARBE Mİ? OHA..
yuh... darbe derken herhalde 1980 darbesi falan kastetmedik. para kaynaklarının %50 si bitti
-
zeybekustasi bunu yazdı
vay bee. bilmesem :) inanırım ne sevimli bi yorum böyle bu.
-
okulların bi sike yaramadığı bu ülkede çok gereksiz bir uygulama oldu. olaya sadece feto cular olarak bakmayın amk onca öğretmende var ? onlar ne olcak atanamayanlar falan filan?
-
-
ben doguda cemeate kalıyorum.
Burda benim gordum.
Dısarda polıse soven tas atan milletin 10 20 tane yapıp sokakaga attıgı cocukları
polise tas atsın die jipin arkasından oyuncak dagıtıp cocukları kucuk bebeleri kandıranların tersine sokaklardan cekiyorlar.
Ben bunu gordum arkadas
-
ben de bu şerefsizler yüzünden sınavda 10(on)uncu olup da hakim/savcı olamayanları gördüm, sınav sorularını Allah rızası için dağıttıklarını gördüm, bi de çok sıkıcılar beyler 2 gün dayanırsanız bunlara siz de sıkıcısınız demektir ona göre :)