Dershane Tepkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Mağdur edebiyatı yapıyor gülen cemaati dershane anlamında. Dershaneler kapatılması gerek bence ama özel ders almayıda engellemeli hükümet. Parası olanın oğlu okuyacak mantığı çok yanlış olur.

DrKill tarafından 16/Kas/13 20:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

üni deyken az gitmedik arkdaşların evine vay be.   cemaat hakkında yorum yapmıyorum ama bana indirim yapmadılar son gittiğimde kafam bozulmuş başka yere yazılmıştım bunuda burdan yazayım çokk ayıp ettiler.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

dersaneler resmen devletin verdiği eğitimin yetersizliğinin göstergesiydi senelerdir. yani meb resmen şunu diyor cocuklarınıza sikimsonik bir eğitim verdiğimiz için, dersi dersde gösteremediğimiz için, bünyemizde kompleksli ve mezun oldugu alanda kendini yetiştirememiş karaktersiz öğretmenlerimiz ve hocalarımız oldugu için dersaneler vardı artık yok. olmasında. abilerinde, cemaatlerinde, diğer dersanelerinde amınakoyayim cehenneme kadar yolları var. bütün insanlığa ait bilgiyi parayla ya da 5vakitnamazcılara veriyorlar, karşılıksız hiçbir bok öğrettikleri yok.

torf tarafından 16/Kas/13 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

Dersanelere bende karşıyım ama okullarda eğitim sistemi çok mu düzgün şu an ya da dersaneler kapanınca düzelmiş mi olacak?

Bilmiyorum, okul biteli çok oldu, çok mu süper şu an okullarda eğitim birisi anlatsın.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Mağdur edebiyatı yapıyor gülen cemaati dershane anlamında. Dershaneler kapatılması gerek bence ama özel ders almayıda engellemeli hükümet. Parası olanın oğlu okuyacak mantığı çok yanlış olur.

ne yapacak eve baskın mı yapacak özel ders alanlara?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

şimdi hükümet ve cemaat karşıtları organize olabilseydi bu heriflere psikolojik harp uygulayarak birbirine düşürebilirdi ve bi taşla iki kuş vurmuş olurdu. tabi bunların hepsi senaryo hakan fidana saygılar :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

ne yapacak eve baskın mı yapacak özel ders alanlara?

Fena güldürdünüz ikiniz heee, helal olsun :)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

o değilde bu cemaat ortamı çok komik lan =)

hiç öğrenci evlerine gittinizmi bilmem ama sıradışı şeylerle karşılaşma durumunuz yuksek

dolaba kagıt yapıstırmıslar bulasık sırası dıe listeye bi baktım

pzt ahmet abi

salı mehmet abi

çarş ali abi

perş burak abi

cuma fevzi abi

bu ne lan dedim hepiniz birbirinize abimi diyorsunuz dedim, evet dedi eleman :F

öyle söyleme mübarek... şefkat tokadı yersin...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KodlayanAdam bunu yazdı

Dersanelere bende karşıyım ama okullarda eğitim sistemi çok mu düzgün şu an ya da dersaneler kapanınca düzelmiş mi olacak?

Bilmiyorum, okul biteli çok oldu, çok mu süper şu an okullarda eğitim birisi anlatsın.

bende karşıyım drshaneye gidemeyenler ne olacak nerde eşitlik

misafirdir ne kafirdir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kenankonak
    kenankonak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KodlayanAdam bunu yazdı

bende karşıyım drshaneye gidemeyenler ne olacak nerde eşitlik

kenankonak tarafından 17/Kas/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

misafirdir ne kafirdir
Toplam Hit: 3841 Toplam Mesaj: 31