Dershane Tepkisi
-
Mağdur edebiyatı yapıyor gülen cemaati dershane anlamında. Dershaneler kapatılması gerek bence ama özel ders almayıda engellemeli hükümet. Parası olanın oğlu okuyacak mantığı çok yanlış olur.
DrKill tarafından 16/Kas/13 20:32 tarihinde düzenlenmiştir -
üni deyken az gitmedik arkdaşların evine vay be. cemaat hakkında yorum yapmıyorum ama bana indirim yapmadılar son gittiğimde kafam bozulmuş başka yere yazılmıştım bunuda burdan yazayım çokk ayıp ettiler.
-
dersaneler resmen devletin verdiği eğitimin yetersizliğinin göstergesiydi senelerdir. yani meb resmen şunu diyor cocuklarınıza sikimsonik bir eğitim verdiğimiz için, dersi dersde gösteremediğimiz için, bünyemizde kompleksli ve mezun oldugu alanda kendini yetiştirememiş karaktersiz öğretmenlerimiz ve hocalarımız oldugu için dersaneler vardı artık yok. olmasında. abilerinde, cemaatlerinde, diğer dersanelerinde amınakoyayim cehenneme kadar yolları var. bütün insanlığa ait bilgiyi parayla ya da 5vakitnamazcılara veriyorlar, karşılıksız hiçbir bok öğrettikleri yok.
torf tarafından 16/Kas/13 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Dersanelere bende karşıyım ama okullarda eğitim sistemi çok mu düzgün şu an ya da dersaneler kapanınca düzelmiş mi olacak?
Bilmiyorum, okul biteli çok oldu, çok mu süper şu an okullarda eğitim birisi anlatsın.
-
DrKill bunu yazdı
Mağdur edebiyatı yapıyor gülen cemaati dershane anlamında. Dershaneler kapatılması gerek bence ama özel ders almayıda engellemeli hükümet. Parası olanın oğlu okuyacak mantığı çok yanlış olur.
ne yapacak eve baskın mı yapacak özel ders alanlara?
-
şimdi hükümet ve cemaat karşıtları organize olabilseydi bu heriflere psikolojik harp uygulayarak birbirine düşürebilirdi ve bi taşla iki kuş vurmuş olurdu. tabi bunların hepsi senaryo hakan fidana saygılar :)
-
mataramasuko bunu yazdıDrKill bunu yazdı
ne yapacak eve baskın mı yapacak özel ders alanlara?
Fena güldürdünüz ikiniz heee, helal olsun :)
-
DestinatioN bunu yazdı
o değilde bu cemaat ortamı çok komik lan =)
hiç öğrenci evlerine gittinizmi bilmem ama sıradışı şeylerle karşılaşma durumunuz yuksek
dolaba kagıt yapıstırmıslar bulasık sırası dıe listeye bi baktım
pzt ahmet abi
salı mehmet abi
çarş ali abi
perş burak abi
cuma fevzi abi
bu ne lan dedim hepiniz birbirinize abimi diyorsunuz dedim, evet dedi eleman :F
öyle söyleme mübarek... şefkat tokadı yersin...
-
KodlayanAdam bunu yazdı
Dersanelere bende karşıyım ama okullarda eğitim sistemi çok mu düzgün şu an ya da dersaneler kapanınca düzelmiş mi olacak?
Bilmiyorum, okul biteli çok oldu, çok mu süper şu an okullarda eğitim birisi anlatsın.
bende karşıyım drshaneye gidemeyenler ne olacak nerde eşitlik
-
KodlayanAdam bunu yazdı
bende karşıyım drshaneye gidemeyenler ne olacak nerde eşitlik
kenankonak tarafından 17/Kas/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir