folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Devasa Online Oyunların Güncel Durumları

Devasa Online Oyunların Güncel Durumları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Öncelikle merhaba arkadaşlar,

96 Yılından bu yana online oyunların içerisindeyim ve çok sıkı bir takipçisi olduğumu söyleyebilirim, halen aktif bir şekilde oynanan ya da gelicek oyunalr hakkındaki yorumları , pre orderların tarihlerini , collector editions tarihlerini alabileceğiniz adresleri bu başlık altında elimden geldiğicne tanıtmaya çalışıcam...

Geçtiğimiz yıl içerisinde (2008 artık bitti sayılır :) ) tükettiğimizi düşündüğümve tavsiye etmediğim oyunlar.

Age of Conan: Gerçekten görsel olarak bir devrim yaratan oyun end game (lvl 80 olduktan sonra) den sonra yapılıcak aktivite olmamasıyla sanırım son noktaya geldi, bu kadar güzel grafiklerin olması yanı sıra dx10 kullanmamaları kafaları karıştırsada halen gelmesi bekleniyor. 2008 başından bu yana oynana oyun sanki beta olarak sunulmuş gibi bu yüzdendir ki halen eksikleri çok fazla ve günümüz dünyasında çabuk tüketilip sonuna yaklaşan bir oyun oldu.

dipnot: oyun içerisinde çok fazla bug var buda insanı bunaltıyor...

Warhammer online: 2005 te çıkması planlanan oyun 2008 de geldiği için halen 2008 grafiklerinde olması çok kötü malesef :) tama moyun içi dinamikleri çok fazla  , tek başınıza bile yapabileceğiniz şeyler oldukça keyifli ancak gel görki grafikler içler acısı kötü....

Guild Wars: sanırım 2005 ten beri oynadığımız oyun , dinamikleri , dengeleri ve grafikleri ile çok kaliteli ve keyifli bir oyun idi ancak bir çok köklü guildin oyunu bırakması ile binlerce kişinin bu oyunu bırakması bir oldu neredeyse ama üzülmeyin 2009 şubat civarında bekleniliyor Guild Wars 2 :) detaylı bilgileri yakında vericem....

bu başlık altında metin , knight online ve benzeri oyunlardan bahsetmiycem çünki bu oyunlar kendini yemiş bitirmiş oyunlardır, ne grafik ne oyun dinamikleri ne kullanıcı sayıları yukarıda bahsettiğim oyunların yanından bile geçemez...

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

Left 4 Dead: halif life ın yapımcılarından yeni bir tarz. Mantık yine aynı FPS elinizde silah koşturuyorsunuz ama çok keyifli...  4 kişisiniz ve yüzlerce zombinin arasından geçip safe zone a ulaşmaya çalışıyorsunuz, ulaştınız ya da ulaşamadınız diğer round da artık siz bir infected sınız. Biraz önce sizin koşturduğunuz alanda size saldıran yaratıklardan birisiniz ve şimdi orada bu alana gitmeye çalışanları öldürmeye çalışıyorsunuz ve bunalrın tamamı dedicated serverlarda oluyor oldukça hızlı sorunsuz zaman geçirmek için keyifli bir oyun bir çok oyun sitesinde 10 luk sistemde 9 puan alıp yakın zamanda gelmesini beklediğiniz oyun çıkana kadar sizi sürükliyebilecek bir oyun.

dipnot: single player da oynayabiliyorsunuz...

Oyunu bildiğim kadarıyla D&R dan satın alabilrisiniz ya da ben evimden çıkmam diyorsanız http://store.steampowered.com/ adresine girip "Get Steam Now Free Download" yeşil bir link tıklayıp download ettikten sorna kendinize bir acount açıp Left 4 Dead i satın alıp download edebilirsiniz yaklaşık 4.5 GB tutuyor toplamda...

Keyifli oyunlar...

Keep Going !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek
    online oyunlara çok vakit ayırmak gerekiyor.bununda amacı açıkca ortada zaten bu tip oyunlara istedğini an giremiyosunuz.ücretli üyelik almanız gerekiyo.yada ücretsiz üyeliklere baska tip kısıtlamalar var.biz oyun oynarken onlar paralar ile oynuyorlar.bir ara knight online bagımlısı olan biri olarak online oyunlara para ve çok fazla vakit harcamayı cok gereksiz buluyorum vede cogumuzun bildği gibi bu knight online da oyunun sonu yok.normal ilerlemeli yada ne bilim online olarak ücretsiz vede cok vakit harcanmayan oyunları terccih etmemiz hem sağlığımız hem geleceğimiz hemde cebimizdeki para için daha faydalı olacaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

FinGoLFiN bunu yazdı:
    -----------------------------
     archlord güzel grafik ve müzik istiyorsan londra sehir orkestrası tarafından ortaya konulmus

çok kötü bir oyun şöyle söyliyim  elinde mızrak tutan jöle öldürmek istiyorsanız tavsiye ederim :)

Keep Going !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    WoW'dan hiç bahşetmemişsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    World Of Warcraft için yorum yapmamışsın :D

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

streetw1se bunu yazdı:
    online oyunlara çok vakit ayırmak gerekiyor.bununda amacı açıkca ortada zaten bu tip oyunlara istedğini an giremiyosunuz.ücretli üyelik almanız gerekiyo.yada ücretsiz üyeliklere baska tip kısıtlamalar var.biz oyun oynarken onlar paralar ile oynuyorlar.bir ara knight online bagımlısı olan biri olarak online oyunlara para ve çok fazla vakit harcamayı cok gereksiz buluyorum vede cogumuzun bildği gibi bu knight online da oyunun sonu yok.normal ilerlemeli yada ne bilim online olarak ücretsiz vede cok vakit harcanmayan oyunları terccih etmemiz hem sağlığımız hem geleceğimiz hemde cebimizdeki para için daha faydalı olacaktır

Benim bulunduğum topluluk genel olarak çalışan gündüzleri çalışıp akşamları biraz kafa dağıtmak için oyuna girip 2-3 saat takılan abilerimiz ya da benim yaşıtlarımdan oluşuyor..

Yani genel olarak benim oyun ekibimde ki bu ekip yaklaşık 10 kişi kadar hiç birimiz hayatı ıskalamıyoruz hatta gereğinden fazla özel hayatına düşkün insanlarız :) evet bu oyunlar ücretli ama aylık 20-30 lirayı nelere vermiyoruzda günlük sinirimi , stressimi atmak için bulduğum bir platforma 20-30 lira ödemekten kaçınayım?...

Keep Going !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

off çok özür dilerim wow yorumları ile bir iki saat içerisinde geliyorum...

L4D için arkadaşlarım çağırdı :) 

Keep Going !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

özür dilerim arkadaşım ama sen kendine bu işin içindeyimdiyorsun bukadar ? 

ve sadece paralı oyunlar dan bahsediyorsun

WoW

CabaL  (my favorite)

SilkRoad

Metin2

knightonline  

Aion

nerde?

WarrocK da online onu da saymak lazım

eet arkadaşım isteresn sen kalkta yerine ben anlatayım =)

şuan oynanabilicek en iyi oyun cabal online dır kim ne derse desin

bu arada linage2   yüzüklerin efendisi online i da koymamışsın

çok atlamışsın = ) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

GebesH bunu yazdı:

streetw1se bunu yazdı:

Benim bulunduğum topluluk genel olarak çalışan gündüzleri çalışıp akşamları biraz kafa dağıtmak için oyuna girip 2-3 saat takılan abilerimiz ya da benim yaşıtlarımdan oluşuyor..

Yani genel olarak benim oyun ekibimde ki bu ekip yaklaşık 10 kişi kadar hiç birimiz hayatı ıskalamıyoruz hatta gereğinden fazla özel hayatına düşkün insanlarız :) evet bu oyunlar ücretli ama aylık 20-30 lirayı nelere vermiyoruzda günlük sinirimi , stressimi atmak için bulduğum bir platforma 20-30 lira ödemekten kaçınayım?...

streetw1se bunu yazdı:

keşke herkes böyle olsa :) 2-3 saat normal tabi ama ben sadece 2-3 saat uyuyp geri kalan vakti oyunla geçiren insanları tanıdıgım için böyle bi yorum yaptım.bu yorum daha çok okuyan arkadaslar için okula gitmiyolar oyun oynuolar kendimden biliyorm :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

özür dilerim arkadaşım ama sen kendine bu işin içindeyimdiyorsun bukadar ? 

ve sadece paralı oyunlar dan bahsediyorsun

WoW

CabaL  (my favorite)

SilkRoad

Metin2

knightonline  

Aion

nerde?

WarrocK da online onu da saymak lazım

eet arkadaşım isteresn sen kalkta yerine ben anlatayım =)

şuan oynanabilicek en iyi oyun cabal online dır kim ne derse desin

bu arada linage2   yüzüklerin efendisi online i da koymamışsın

çok atlamışsın = ) 

Arkadaşım üzgünüm ama bahsettiğin oyunalrdan sadece ikisi hakkında yazı yazıcam bu oyunlarda wow ve LOTRO olucak diğerleri benim kategorimin dışında evet ben paralı oyunların tanıtımını yapıp onlar hakkında bilgi vermek istiyorum çünki ben oynadığım oyunlardan zevk almak istiyorum.

Knight online gibi oyunalrdna bahsetmiycem sebepleri çok basit, hack programları , oyun içi dengesizlikler (karakter ve sınıf) , yetersiz grafikler... Kaldıki başlıktada belirttim Devasa online oyunlar diye :) yani milyonlarca kişinin oynayıp kabullenip halen oynamaya devam ettiği ya da defterini kapattığı oyunalrdan bahsediyorum.

Bu yüzdendir ki ben warhamemr online a bile grafikleri yetersiz derken knight online dan bahsedemem o zaman ultima online dan da bahsedelim öyle değilmi nasıl osla halen oynayan insanlar var...

Bu yüzden daha fazla polemiğe girmek istemiyorum bu konu hakkında ve anlayışınıza şimdiden teşekkür ediyorum...

Keep Going !
Toplam Hit: 7198 Toplam Mesaj: 40