Devasa Online Oyunların Güncel Durumları
-
Şu an en iyi grafiklere ve hikayeye sahip oyun Lord of the Rings Online'dır. :) Oyunu betasından beri oynuyorum. Türkiye'de sağlam bir Türkçe kaynak olmadığı için, kendim böyle bir site açmaya karar verdim. Eğer sakıncası yoksa link'ini paylaşıyorum.
www.lotro-turkey.com yeni fan sitesidir. Yönetimdeki herkes oyunu betadan beri takip eden, tecrübeli ve bilgili kişiler. Site açılalı 4 gün falan oldu daha. Birkaç hafta içinde tüm bölümler dolacaktır. Birçok rehberler hazırlanacak. Birçok yabancı rehberi Türkçeye çevireceğiz. Eğer LotRO oynuyorsanız, bekliyoruz sizi de :)
/Theodrien
-
Bende çok online oyun oynadım ama ne hikmetse biyerden sonra nefret ediyorum sonra siliyorum.3 ay sonra tekrar canım çekiyo yine kurup oynuyorum.Hep bu psikoloji oluyo bu yüzden adam gibi bi oyunu oturup özellikle silkroad,knight online tarzı kasamıyorum canım hemen sıkılıyo.
-
knight felan hepsi sıkıyor arkadaş hepsinin konusu mevzusu aynı farklı olmak lazım aslında biraz bilgisayarımda bir cs war şuan :W
-
quake live yi hiç denediniz mı ?
(konunun tamamını okumadım daha once bahsedildimi bilmiyom)
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
Bende çok online oyun oynadım ama ne hikmetse biyerden sonra nefret ediyorum sonra siliyorum.3 ay sonra tekrar canım çekiyo yine kurup oynuyorum.Hep bu psikoloji oluyo bu yüzden adam gibi bi oyunu oturup özellikle silkroad,knight online tarzı kasamıyorum canım hemen sıkılıyo.
-----------------------------laaa aynı durumdayım bazen o kadar bş vaktim oluyorki canım online oyun kasmak istiyor böyle günlerce... giriyorum ve sıkılıyorum :D aslında bu halimede sükretmeliyim cünkü önceden girerdim ama cıkamazdım online oyunlardan...
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------Dün mesela sınıftaki arkadaşlar silkroad a başladı.Benimde hiç bi işim gücüm yok yani canımda çok sıkılıyo.Yükledim oynadım biraz 7 lvl oldu.Dedim gerçekten yeter yani sıkıldım sildim.Arkadaşta diyo olum manyakmısın işin gücün yok oynasana bizle diyo hem biz varız diyo.Ben diyorum yok.Hakkaten dayanamıyorum :)
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------quake live yi hiç denediniz mı ?
-----------------------------abi ben geçen gün biraz oynadım da oynamak için mozilla yüklemek gerekiyor oyunun indirilmeden oynanması süper ve 0 lag :)
-
Online oyunlardan beni soğutan en büyük sebep tamamen para olayı nekadar Çok paran varsa oakdar iyisin.İstisnasız tüm Online oyunlarda böyledir.Tamam bedavada yap demiyorum . Birazda yetenek bazlı olacak bir oyun.Ne bilim Mauseyi kulanış kabiliyetin felan.yoksa çoluk çocukla uğraş dur yani.
-
MaQneToR bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------quake live yi hiç denediniz mı ?
-----------------------------abi ben geçen gün biraz oynadım da oynamak için mozilla yüklemek gerekiyor oyunun indirilmeden oynanması süper ve 0 lag :)
2-3 mblik bişi indiriyon oyuna girmeden once bişiler daha indiriyo add. data diye bişi daha indirmek istiyoda o inmeden oynayabiliyoz insede farketmez max 10mb filandır.ama abi oyun süper ya bildigi quake III. görüntü falan aşmışlar :D