Devasa Online Oyunların Güncel Durumları
-
Grafik diye tutturdun gidiyorsun görelim bakalım diyenler için buyrun Age of Conan dan bir kaç in game kare genelde fatality veriyorum ki biraz ağzınızın suyu aksın :)
Oyun içerisinde bunu sizin gibi bir oyuncuya yaptığınızı düşünün ve aldığınız hazzı tahmin etmeye çalışın :)

-
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
GebesH bunu yazdı:
-----------------------------Left 4 Dead: halif life ın yapımcılarından yeni bir tarz. Mantık yine aynı FPS elinizde silah koşturuyorsunuz ama çok keyifli... 4 kişisiniz ve yüzlerce zombinin arasından geçip safe zone a ulaşmaya çalışıyorsunuz, ulaştınız ya da ulaşamadınız diğer round da artık siz bir infected sınız. Biraz önce sizin koşturduğunuz alanda size saldıran yaratıklardan birisiniz ve şimdi orada bu alana gitmeye çalışanları öldürmeye çalışıyorsunuz ve bunalrın tamamı dedicated serverlarda oluyor oldukça hızlı sorunsuz zaman geçirmek için keyifli bir oyun bir çok oyun sitesinde 10 luk sistemde 9 puan alıp yakın zamanda gelmesini beklediğiniz oyun çıkana kadar sizi sürükliyebilecek bir oyun.
dipnot: single player da oynayabiliyorsunuz...
Oyunu bildiğim kadarıyla D&R dan satın alabilrisiniz ya da ben evimden çıkmam diyorsanız http://store.steampowered.com/ adresine girip "Get Steam Now Free Download" yeşil bir link tıklayıp download ettikten sorna kendinize bir acount açıp Left 4 Dead i satın alıp download edebilirsiniz yaklaşık 4.5 GB tutuyor toplamda...
Keyifli oyunlar...
hocam bu oyunu sınıftakilerle oynamayı düşünüyoruz ama download ettikten sonra veya satın aldıktan sonra ne yapmamız gerekli ? bi de tek oyun cd si alıp hepimiz yüklesek felan var mı öle bişi :D + istanbul'da alabileceğimiz yerler var mı :| bi de ne kadar tutar :| şimdiden teşekkürler.
-----------------------------Orjinal cd alıp istediğiniz kadar makinaya kurabilirsiniz herhangi bir sorun yaşamazsınız ancak orjinal cd alan kişi hariç ehrekz yeni bri hesap açıp cd jey alması gerekli yoksa tek bir hesaptan 5 kişi aynı anda oynayamazsınız bu arada yapacağınız update ler az değil haberiniz olsun :)
Kişi başı 50 dolara geliyor yanlış hatırlamıyorsam en azından steam programı üzerinden kredi kartı ile alırsanız 50 dolara satıyor....
İstanbulda D&R var bildiğim kadarıyla hepsinde olması lazım :) ben Ankara'da yaşıyorum kusura bakma :)
Aldıktan sonra ne yapmanız gerekli analtayım hemen, http://store.steampowered.com/ adresine girip sol taraftaki yeşil linke yani "Get Steam Now Free Download" tıklayıp downlaod ediyorsunuz bunu bizim oyun sunucumuza bağlanmamızı sağlayan program ardından kendinize bir acount yaratıyorsunuz ve satın almış olduğunuz key ya da orjinal cd üzerindeki key bilgilerini verip oyuna bağlanıyorsunuz, ardınan haber verin birlikte gireriz maçlara anlatılırım tüm detay ve incelikleri :)
dipnot: steam programı içerisinde arkadaşlarınız ile microfon aracılığı ile ekstra herhangi bir programa ihtiyaç duymadan iletişim sağlayabiliyorsunuz bilginiz olsun...
cevap icin tesekkurler hocam :)
-
oynamadığım mmorpg azdır örn. guild wars . ama şuanda world of warcraft oynuyorum çokmu seviyorum oyunu ? hyr ama alternatifi yok şuanda aksinide kimse boş yere idda etmesin polemik uzar boş yere (ama idda eden pm ile polemik yapabilir :) ) çünkü müzikleri hikayesi kurgusu ambiansı o atmosferi verebilen bi oyun yok şuanda ki wow iyi bi oyun degıl ama alternatıfı yok suna çok beklentıler ıcerısınde aoc u who u bekledik hüsran oldu .. aah ah nerde o eski ultima günleri......
-
Kelv1n bunu yazdı:
oynamadığım mmorpg azdır örn. guild wars . ama şuanda world of warcraft oynuyorum çokmu seviyorum oyunu ? hyr ama alternatifi yok şuanda aksinide kimse boş yere idda etmesin polemik uzar boş yere (ama idda eden pm ile polemik yapabilir :) ) çünkü müzikleri hikayesi kurgusu ambiansı o atmosferi verebilen bi oyun yok şuanda ki wow iyi bi oyun degıl ama alternatıfı yok suna çok beklentıler ıcerısınde aoc u who u bekledik hüsran oldu .. aah ah nerde o eski ultima günleri......
-----------------------------haklısın ya şöyle 2-3 sene öncesine kadar ultima'dan ne zevk alırdım. hiçbir oyun tutmadı uo'nun yerini.
-
NavyField online dan da bahsetmemişsin...
hilesiz hurdasız Türklerin az bulundugu bi oyun x) tavsiye ederim oynamasıda cok zevkli.
-
yaw biride cıkıp counter strike var dememiş bu nasıl iştir kimse oynamıyormu
-
Wow tabiki en iyi online oyundur..
Grafik açısından da harikadır :)

ve oyunu iyi biliyorsanız karşınıza hangi sınıf çıkarsa kesebilirsiniz.. uyumsuzluk söz konusu değildir :)
bütün ırklar sınıflar eşittir. alliance kalleştir! FOR THE HORDE!
-
Cep telefonunda topları birleştirip patlatmaca olarak kurgulanan buble breaker ile,
Gene cep telefonunda solitaire harici oyun oynamıyorum :)
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------Wow tabiki en iyi online oyundur..
Grafik açısından da harikadır :)

ve oyunu iyi biliyorsanız karşınıza hangi sınıf çıkarsa kesebilirsiniz.. uyumsuzluk söz konusu değildir :)
bütün ırklar sınıflar eşittir. alliance kalleştir! FOR THE HORDE!
-----------------------------WoW dünyada en çok oynanan MMORPG oyunu fakat gözlemlerime göre age of conan geçer bence grafik olarak..
Edit : Aynen Counter Strike nerede :W eğlence olarak bir ondan bıkmadım :D
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------Ultima Online oynayan müridde varmış vay be..
Aman diyorum bu oyundan uzak durun sapkınlık derecesinde bağımlılık yapıyor.Hayatınızı karartır KO vs. yanında hiç bişe.
Piyasanın en iyi pvp serverinde gmdim oynayan varsa bilir nickim ''Crue'' bıraktım.Kaybettiğim zamanı ancak şimdi farkedebildim aman diyim.
-----------------------------Bende UO adına yıllarını veren birisiyim. Şuan hala UO'yu kurtarma planları olan birkaç arkadaşım bulunmaktadır.
Zamanın en iyi sunucularında (Nebula , arcadia , epica , quarrel , erador vs.) gerek playerlık gerekse stafflık yaptık. Ancak şu çalıntı script hikayesine gelince iş biraz değişiyor. Zamanında Nebula Ocak pack'i yayınlamasaydı şuanki durum belki yaşanmazdı. Açılan Ultima platformlarında yayınlanan packler yüzünden hatırlarsınız 2005-2007 arası tarihlerde nerdeyse her ay 10 PVP sunucusu kapanıp , 15 PVP sunucusu açılıyordu.
Ozamanlar Ultima için tam bir katliamdı. Ancak şuan için öle bir durum yok. İnşallahta olmaz. Ultimanın ölme sebebi zihniyettir. Ölüpte sunucuları bırakan , arkadaşlarını satan , oyun için kavga eden zihniyet oldukca UO'dan adam olmaz. Nekadar geliştirilirse geliştirilsin :)