Dini Tecavüz!
-
İslamın yanlış uygulandığı bir ülke olduğunun en büyük kanıtı dır İran. Tüylerim diken diken old yuh amk bide utanmadan ailesine gidiyomuş gardiyan.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
scorpus bunu yazdı:
bir kesimin uygulamalarına bakıp dine laf atmak ne kadar doğru unutmayın cennet anaların ayaklarının altındadır diyende bu din kız çocuklarının diri diri gömülmesini engelleyende bu din hayvan haklarına bile dikkat çeken islamiyet kadınlaramı değer vermeyecek cahil ülkelerin yaptığına bakıp burdan sallamayın
üstüne basa basa islamiyeti karalamıyorum iranlıların yaptığı pisliği taşıdım buraya yazdım ya yazıyı okumamışsın bari belli etme
o mesaj sana değil yeni yorum yapacaklara sana cevap verecek olsaydım açıkça adını belirtip direk sana yazardım şimdi anlamışsındır sanırım -
islamdan git gide soğuyorum..
-
scorpus bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
scorpus bunu yazdı:
bir kesimin uygulamalarına bakıp dine laf atmak ne kadar doğru unutmayın cennet anaların ayaklarının altındadır diyende bu din kız çocuklarının diri diri gömülmesini engelleyende bu din hayvan haklarına bile dikkat çeken islamiyet kadınlaramı değer vermeyecek cahil ülkelerin yaptığına bakıp burdan sallamayın
üstüne basa basa islamiyeti karalamıyorum iranlıların yaptığı pisliği taşıdım buraya yazdım ya yazıyı okumamışsın bari belli etme
o mesaj sana değil yeni yorum yapacaklara sana cevap verecek olsaydım açıkça adını belirtip direk sana yazardım şimdi anlamışsındır sanırım
özür dilerim yanlış anlamışım. :) -
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------biri özetlesin la :B
yaşasın CumhuriyetimizEn büyük Atatürk :D
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------dostum günümüzde imkanlar o kadar çeşitli ki çok rahat bir şekilde islamı gerçek kaynaklarından öğrenebilirsin. ve anlarsınki islamda "idam edilecek bakire kızları gardiyanlarla evlendirin, bekaretlerini bozun, öyle idam edin" diye bi yargı yok. bu tamamen islamı yanlış uygulayanların suçu, bu yüzden islama soğuma derim.
-
iranın sadece adı islam cumhuriyeti bu bir.
ikincisi: dj_alper dayıya katılıyorum kur-an keşke bize inseydi demişsin ama kur-an bize inmese bile yüzlerce yıl onun
koruyuculuğunu bizimkiler yapmıştır. bkz. selçuklu, osmanlı ve bugünkü Atatürk yorumlu cumhuriyet ama sadece
mantık Atatürkün mantığı olsaydı iyiydi ama şimdi oda yok şimdi bizim ülkemizde Atatürkün mantığı yok! dikkatinizi
çekerim şuanki uygulamada biraz yahudi-mason mantığı var bunuda laiklik ve Atatürkçülük diye bize itelemeye çalışıyorlar
-
edit
-
DJ_Alper bunu yazdı:
bu kadar uzun yazı beni gerer her nekadar başlık ilgi çekici olsada :)
-----------------------------aynen valaha nekadar dogoru söyledin nekadar çk yazı oakdar çok gerilirim :D
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka? iranın islamı yanlış yönde kullandığı ibaresini sen İslam dinine mal edemessin. bu kadar gerici düşünürsen bende seni iran vatandaşı olarak görürürüm. bizdede tam 4 mezhep vardır. sen tutup bir mezhebi diğer mezhebe üstün tutarsan yanılırsın. oysaki kolaylıktır bu mezheplerimiz. arapların sıçtıkları bokla dinimiz İslama kimse laf edemez. İranda Zerdüşlük hakimdir. biraz araştırmadan okumadan dini konularda bu tür düşüncelere girerseniz hiç bir zaman inancınız doğru düzgün tam oturmaz. böyle bir post yazmya bile hakkın yok eğer müslümansan.
İranda idam var İslam dininden soğuyorum, böyle salakça bir düşüncede olma aklını çalıştır Ülkemdeki güzelliği gör.
Ayrıca başlığı iranda dini tecavüz diye açsaydın keşke