Dini Tecavüz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

İslamın yanlış uygulandığı bir ülke olduğunun en büyük kanıtı dır İran. Tüylerim diken diken old yuh amk bide utanmadan ailesine gidiyomuş gardiyan.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı:
    -----------------------------
    scorpus bunu yazdı:
    bir kesimin uygulamalarına bakıp dine laf atmak ne kadar doğru unutmayın cennet anaların ayaklarının altındadır diyende bu din kız çocuklarının diri diri gömülmesini engelleyende bu din hayvan haklarına bile dikkat çeken islamiyet kadınlaramı değer vermeyecek cahil ülkelerin yaptığına bakıp burdan sallamayın
    üstüne basa basa islamiyeti karalamıyorum iranlıların yaptığı pisliği taşıdım buraya yazdım ya yazıyı okumamışsın bari belli etme
    o mesaj sana değil yeni yorum yapacaklara sana cevap verecek olsaydım açıkça adını belirtip direk sana yazardım şimdi anlamışsındır sanırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    islamdan git gide soğuyorum..

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    scorpus bunu yazdı:
    HolyReform bunu yazdı:
    scorpus bunu yazdı:
    bir kesimin uygulamalarına bakıp dine laf atmak ne kadar doğru unutmayın cennet anaların ayaklarının altındadır diyende bu din kız çocuklarının diri diri gömülmesini engelleyende bu din hayvan haklarına bile dikkat çeken islamiyet kadınlaramı değer vermeyecek cahil ülkelerin yaptığına bakıp burdan sallamayın
    üstüne basa basa islamiyeti karalamıyorum iranlıların yaptığı pisliği taşıdım buraya yazdım ya yazıyı okumamışsın bari belli etme
    o mesaj sana değil yeni yorum yapacaklara sana cevap verecek olsaydım açıkça adını belirtip direk sana yazardım şimdi anlamışsındır sanırım
    özür dilerim yanlış anlamışım. :)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:

biri özetlesin la  :B

yaşasın Cumhuriyetimiz

En büyük Atatürk :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

dostum günümüzde imkanlar o kadar çeşitli ki çok rahat bir şekilde islamı gerçek kaynaklarından öğrenebilirsin. ve anlarsınki islamda "idam edilecek bakire kızları gardiyanlarla evlendirin, bekaretlerini bozun, öyle idam edin" diye bi yargı yok. bu tamamen islamı yanlış uygulayanların suçu, bu yüzden islama soğuma derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

iranın sadece adı islam cumhuriyeti bu bir.

ikincisi: dj_alper dayıya katılıyorum kur-an keşke bize inseydi demişsin ama kur-an bize inmese bile yüzlerce yıl onun

koruyuculuğunu bizimkiler yapmıştır. bkz. selçuklu, osmanlı ve bugünkü Atatürk yorumlu cumhuriyet ama sadece

mantık Atatürkün mantığı olsaydı iyiydi ama şimdi oda yok şimdi bizim ülkemizde Atatürkün mantığı yok! dikkatinizi

çekerim şuanki uygulamada biraz yahudi-mason mantığı var bunuda laiklik ve Atatürkçülük diye bize itelemeye çalışıyorlar

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    bu kadar uzun yazı beni gerer her nekadar başlık ilgi çekici olsada :)

aynen valaha nekadar dogoru söyledin nekadar çk yazı oakdar çok gerilirim :D 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

ne alaka? iranın islamı yanlış yönde kullandığı ibaresini sen İslam dinine mal edemessin. bu kadar gerici düşünürsen bende seni iran vatandaşı olarak görürürüm. bizdede tam 4 mezhep vardır. sen tutup bir mezhebi diğer mezhebe üstün tutarsan yanılırsın. oysaki kolaylıktır bu mezheplerimiz. arapların sıçtıkları bokla dinimiz İslama kimse laf edemez. İranda Zerdüşlük hakimdir. biraz araştırmadan okumadan dini konularda bu tür düşüncelere girerseniz hiç bir zaman inancınız doğru düzgün tam oturmaz. böyle bir post yazmya bile hakkın yok eğer müslümansan.

İranda idam var İslam dininden soğuyorum, böyle salakça bir düşüncede olma aklını çalıştır Ülkemdeki güzelliği gör.

Ayrıca başlığı iranda dini tecavüz diye açsaydın keşke 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7704 Toplam Mesaj: 45