Dini Tecavüz!
-
Bize laf ediyorsun İran'ı niye sevmiyorsunuz diye de , sen neden seviyorsun onu anlamadım ? Ben târihî düşmanlarımız olan Fars yobazlarını sevmek için ortada bir neden göremiyorum .
İran İslâm'ın son kalesi mi ? Güldürme hocam beni , o kale dediğin ülkenin ordusunda motosikletli AT birimleri var (çok iyi ordu ama öyle demeyin) , sosyal eşitsizlik var , mutha nikâhı sayesinde fuhuşun kralı var .
Yok araştırmıyor musunuz , yoksa sempatinize yenik mi düşüyorsunuz onu anlamadım ben .
-
benim kimseye aptal muamelesi yaptığım yok.kimsenin beynini yıkamayada çalışmıyorum.Dünyanın pek çok ülkesinde usülsüzlük var ona da lafım yok.
illa kaynak göster inanmam diyosan.gir oku siteleride verdik.
üstelik kaç tanesini gidip gördün diyosun sen bugune kadar geçmişle ilgili inandığın,bildiğin kaç tane şeyi olay yerinde yaşadında biliyorum inanıyorum diyosun?israilde orda burda bi çok kadına da aynısı yapılıo neden onları yazmıosun diyosun.sen gittin gördünmü israil de,amerikada şurda burda kadınları tecavüze uğrarken?hayır mı?ama onlara inanıyosun?demekki sen sadece inanmak istediğin şeylere inanıyosun.buda demek oluyor ki biz çöl de pedal sallıyoruz.ne desek boş.her neyse onu bi geçiceksin..
hem korkma zaten senin dediğin gibi adamlar yasadışı bişey yapmıyolar.
kadının infaz emri veriliyor idamından bir gün önce gardiyanla evlendiriliyor.bayıltıp olayı icra ediyolar.sonra infaz.kızın ailesine bi şekerleme bi evlilik cüzdanı.olay bitmiştir.
üstelik israil,amerika.hatta rusya da sadece kadınların değil erkeklerinde bulunduğu yerlerde bu şekilde usüzsüzlükler yapılırsa eğer bunu yapanlar o cezaevinin çalışanları bile olsa üst kademedekiler o adamların hayatını karartır,hapishaneyide kapatır.(örnekleri Rusya ve Amerika'da görülmüştür).aradaki fark şudur ki ; İranda yapılan tamamen dini pis emelleri için kullanan devlet görevlileri.devletin üst kademesi bunlardan hesap sormaz çünkü adamlar kendi kılıflarına uyduruyorlar.yapanlarda devlet dediklerinin tam kendisi.
sabah girince okurum.şimdi yorum bekleme.iyi geceler cümleten.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
zigana bunu yazdı:
-----------------------------gereksiz ve son derece lüzumsuz konu ve tutarsız.
bu neye benziyor biliyormusunuz;
keçi ile koyun dereden karşıya geçeceklermiş.yok sen geç yok ben geçmicem derken koyun atlamış karşıya. keçi demişki arkan açıldı poponu gördüm demiş. koyunda , seninki her zaman açık ya demiş .
tıpkı bunun gibi. islama nereden saldıracağını bilmeyen kişiler güya islamın açığını iranda şurda burda arıyorlar.yahu ne olduğunu biliyormusun islamın? inanmıyorsan inanma . islam sana inanmama hürriyetide vermiş. ama leke süremezsin . bunada hiç kimsenin gücü yetmediği gibi seninde gücün yetmez.
keçi koyun olayınıda açık arayan için diyorum. anlayana tabi.
-----------------------------göster islama nerde laf ettim?
iranın ne halt ettiği bizi ilgilendirmez. ama konu başlığı ortada .yanlış anladıysam özür dilerim. -
hotboy bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
bu kadar uzun yazı beni gerer her nekadar başlık ilgi çekici olsada :)
canın sağolsun :)kimse yanlış anlamasın amacım islamı karalamak değil.
iranda din kisvesi altında yapılan pisliği göstermek istedim sadece.
Ataturku sevmiyorum humeyniyi seviyorum diyen karı şu kadınların yaşadığının yüzde birini yaşasa başımıza en kral Atatürkçü kesilir.
-----------------------------dayı ben herzaman söylüyorum islama Türkler kadar önem veren millet yok
arabistanda Hz. Muhammet (S.A.V) min doğduğu evi gösterdiler wc olarak kullanıyo araplar keşke bu kitap Türklere inseydi ahh ahh
-----------------------------dostum kurani kerimin nereye ineceği sanamı kaldı yaw, töbe töbe... herşeyin bir sebebi var. o zamanlar en azgın insanlar araplar olduğu için araplara inmiştir diye düşünüyorum, o zamanlar kızları diri diri gömme gibi şeylerin olduğunu düşünürsek.
-----------------------------e ne fark etti :)