folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dinlerin Alkole Bakış Açısı

Dinlerin Alkole Bakış Açısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

PeTaL bunu yazdı:
    -----------------------------
    alkolün dinlere bakış açısı..

ben buna yarılırım :D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FTH
    FTH's avatar
    Erkek
    KafirImam bunu yazdı:

içip de sapıtanı savunmam zaten ben de işin o kısmında haklısın ama onlarr içmeyi bilmeyenler ...

günde 2 kadeh şarabın kalbe faydasının oldugunu  zannımca milano üniversitesinceydi kanıtlandıayrıca ilerleyen yaşlarda da alzheimer riskini azaltıyor tabi bu açıklamar sadece tıbbi açıklamalar

işin bir de güncel yanı var :

adam 6-7 kez damıtılmış özel sovyet votkasını içmeden o soğuğa nası dayansın be abi , bu da işin mizah yanı xD

-

ATA'mız konusuna gelince haklısın ama o da çok içiyordu keşke biraz daha az içip biraz daha başımızda dursaydı . Çok şey farklı olurdu belki ...

doktorlar az miktarda şarap almanın kalbe zararı değil yararı olduğunu söylüyorlar zaten.O tez çürütüldü. Günde 1-2 kadeh şarabın kalbe iyi geldiği yıllardır yazılıp çiziliyordu ancak modern tıp ilerledikçe doğru yolu buluyor. En son yapılan araştırmalara göre bunun kalp sağlığına olumsuz etkileri ortaya çıkmıştır.

İslamiyet’i ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoxiouS
    NoxiouS's avatar
    Erkek

Bizim dinimizin bakış açısını zaten biliyorsundur

Yahudilerinde muhafazakar olanları alkol kullanmazlar,yani onlarda da haram diye biliyorum

Hristiyanlar da ekmek şarap ayini yaptıklarına göre :D :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Dj_Lethal bunu yazdı:

HAKİMLER : Hak.13: 14 "Asmanın ürününden üretilen hiçbir şey yemesin, şarap veiçki içmesin. Murdar bir şey yemesin. Buyurduklarımın hepsini yerine getirsin."

bu bana cok sacma geldi. kuru uzum harammiiymis Tevrat'ta??? 

Tanrı bu adamları nasıl zeytinyağlı sarmadan mahrum bırakır : / ..yahudileri sevmiyor ve bu şekilde cezalandırıyor olabilir 

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

hangilerinin bakış açısı ????

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müslüman bir kimsenin diğer dinlerle ilgili birşeyler merak etmesi o kültürde yaşamıyorsa tabi bana çok saçma geliyor ki daha Kuran-ı Kerimde bile ne yazdığını tam bilmioken,kulaktan duyma yaşıoken bi o eksikti diyesim gelior. :)  bu konuyu açan arkadaş için değl söylediklerm tabi.

Kafayı onlara yorana kadar telefon nasıl çalışıyor kömür tozları filan ne ayak, fotoğraf nasıl kayıtlı kalıyor fotoğraf anı dondurabiliyorsa biz de anlık dünyayı neden durduramıyoruz, uzay boşluğna atlsam nereye kadar düşerm, bil gate windowsu bulmuş tamamda bu zımbırtı nasıl çalışıyor kodlar modlar ne ayak bence bunları düşün, dinlerden önce :)

alkole çok soğuk bakıo dinler, sıcak içilmio zaten :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

yav şöyle bir baktımda millet ne kadar basit anlatıyor sanki orada olayları yaşamış yok efendim bir rahip çıkmış istediğiniz kadar için falan...efendiler bu kadar basit yaklaşmayın araştırmadan bol keseden sallamayın yahu öyle anlatanlar var ki sanki 5 dakka önce görmüş hristiyanlığın bozuluşunu papazın için olum oh oh için diyişini...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Southparktan şöle bir alıntı yapmak istiyorum

Tanrı inandığımız için var ediyor, son kişi inana kadar tanrı olacak sonrası, Ooo jesus. What ?. Jesus yeah stan. 

"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    Dj_Lethal bunu yazdı:

HAKİMLER : Hak.13: 14 "Asmanın ürününden üretilen hiçbir şey yemesin, şarap veiçki içmesin. Murdar bir şey yemesin. Buyurduklarımın hepsini yerine getirsin."

bu bana cok sacma geldi. kuru uzum harammiiymis Tevrat'ta??? 

Tanrı bu adamları nasıl zeytinyağlı sarmadan mahrum bırakır : / ..yahudileri sevmiyor ve bu şekilde cezalandırıyor olabilir 

Cezanın bu kadarıda ağır dostum.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CEO bunu yazdı:

MaliAcikgoz bunu yazdı:
    bunu biliyorum... bakara 229 da geçiyor... diğer dinler nasıl bakıyor? onu bilmiyorum..

niye soruyonki diğer dinlerde yasak değilse onamı geçecen :D

yok arkadaş merak ettim de ondan yani.. ben kullanmam... bir ara okurken arkadaşlarla beraber içmeye çalıştım ama boğazimdan geçmedi yutamadım... ama en sonra absolite içtim tbi biraz yaktı bogazımı...
Toplam Hit: 4452 Toplam Mesaj: 36