Diş Beyazlatma
-
Müridler dişlerimi beyazlatmak istiyorum, kalıcı beyazlık ve diş temizliği gibi iki çeşitmiş sanırım, bunlarla ilgili bilgisi olan varmıdır ne önerirsiniz fiyat aralığı nedir?
-
Hocam yarın bir diş hekimine gidiyorsun ve dişlerini beyazlattırıyorsun pek fazla bir para tutacağını sanmam.
-
CAgAtAy bunu yazdı
Hocam yarın bir diş hekimine gidiyorsun ve dişlerini beyazlattırıyorsun pek fazla bir para tutacağını sanmam.
sigara kullanıyorum, liseden eski bir arkadaşım vardı oda sigara kullanıyordu ama dişlerini beyazlattıktan 2 3 sene geçmesine rağmen halen bembayaz görünüyordu bu şekilde olsun istiyorum bende, ufak bir meblağ olacağını zannetmiyorum
-
misvak kullan düzenli ben yapmadım ama memnun olanlar var.
bitkisel diş macunları güzeldir. piyasadakileri çok sevmiyorum. zararlı içeriği var zaten hepsinin.
-
futurist bunu yazdı
misvak kullan düzenli ben yapmadım ama memnun olanlar var.
bitkisel diş macunları güzeldir. piyasadakileri çok sevmiyorum. zararlı içeriği var zaten hepsinin.
soruma yakın bir cevap değil ama teşekkürler tavsiyen için
-
dis temizligi dedigi plak, dis tasi vs varsa temizler hocam disinin orjinal rengi neyse o kalir.100 tl gibi bi mebla tutar.
dis beyazlatma ise disin orjinal rengiyle oynamadir, once varsa plaklari vs. temizlerler sonrada (sanirim isinla)
disini beyazlatirlar, buda bi 700-800 tl gibi biliyorum ve dis temizligine nazaran zararli bi yontemdir.
-
Metanet bunu yazdı
dis temizligi dedigi plak, dis tasi vs varsa temizler hocam disinin orjinal rengi neyse o kalir.100 tl gibi bi mebla tutar.
dis beyazlatma ise disin orjinal rengiyle oynamadir, once varsa plaklari vs. temizlerler sonrada (sanirim isinla)
disini beyazlatirlar, buda bi 700-800 tl gibi biliyorum ve dis temizligine nazaran zararli bi yontemdir.
peki diş temizliğinin ne sıklıkla yapılması gerekiyor hocam?
-
Yukarda demişsin kalıcı istiyorum diye ama yine de söyleyeyim; diş hekimlerinde 20 ile 50 lira arasında değişen fiyatlarla temizleme mümkün. Ama tam emin değilim aylık gitmen gerekiyor galiba. Teyzem sigara içiyor ve öyle yapıyor. Gayet memnun.
-
1 kere temizletirsen bir daha temizleme ihtiyacı duyuluyor diyorlar. Bu ne kadar doğru? Her sabah, akşam dişimi fırçalarım.
-
ArduouS bunu yazdıMetanet bunu yazdı
peki diş temizliğinin ne sıklıkla yapılması gerekiyor hocam?
ne kadar az yaparsan o kadar iyi hocam.
zaten 1 seansda yapiyolar.
onun disindada senin disine bakmanla alakali.
-
şunu da belirtiyim hocam dişlerinin rengide biraz kendi öz rengiyle alakalı örneğin: dişlerin doğuştan bembeyaz değilse ne yaparsan yap inci gibi olmaz.