folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diş Beyazlatma

Diş Beyazlatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Müridler dişlerimi beyazlatmak istiyorum, kalıcı beyazlık ve diş temizliği gibi iki çeşitmiş sanırım, bunlarla ilgili bilgisi olan varmıdır ne önerirsiniz fiyat aralığı nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam yarın bir diş hekimine gidiyorsun ve dişlerini beyazlattırıyorsun pek fazla bir para tutacağını sanmam.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Hocam yarın bir diş hekimine gidiyorsun ve dişlerini beyazlattırıyorsun pek fazla bir para tutacağını sanmam.

sigara kullanıyorum, liseden eski bir arkadaşım vardı oda sigara kullanıyordu ama dişlerini beyazlattıktan 2 3 sene geçmesine rağmen halen bembayaz görünüyordu bu şekilde olsun istiyorum bende, ufak bir meblağ olacağını zannetmiyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

misvak kullan düzenli ben yapmadım ama memnun olanlar var.

bitkisel diş macunları güzeldir. piyasadakileri çok sevmiyorum. zararlı içeriği var zaten hepsinin.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

misvak kullan düzenli ben yapmadım ama memnun olanlar var.

bitkisel diş macunları güzeldir. piyasadakileri çok sevmiyorum. zararlı içeriği var zaten hepsinin.

soruma yakın bir cevap değil ama teşekkürler tavsiyen için

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

dis temizligi dedigi plak, dis tasi vs varsa temizler hocam disinin orjinal rengi neyse o kalir.100 tl gibi bi mebla tutar.

dis beyazlatma ise disin orjinal rengiyle oynamadir, once varsa plaklari vs. temizlerler sonrada (sanirim isinla)

disini beyazlatirlar, buda bi 700-800 tl gibi biliyorum ve dis temizligine nazaran zararli bi yontemdir.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

dis temizligi dedigi plak, dis tasi vs varsa temizler hocam disinin orjinal rengi neyse o kalir.100 tl gibi bi mebla tutar.

dis beyazlatma ise disin orjinal rengiyle oynamadir, once varsa plaklari vs. temizlerler sonrada (sanirim isinla)

disini beyazlatirlar, buda bi 700-800 tl gibi biliyorum ve dis temizligine nazaran zararli bi yontemdir.

peki diş temizliğinin ne sıklıkla yapılması gerekiyor hocam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Yukarda demişsin kalıcı istiyorum diye ama yine de söyleyeyim; diş hekimlerinde 20 ile 50 lira arasında değişen fiyatlarla temizleme mümkün. Ama tam emin değilim aylık gitmen gerekiyor galiba. Teyzem sigara içiyor ve öyle yapıyor. Gayet memnun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

1 kere temizletirsen bir daha temizleme ihtiyacı duyuluyor diyorlar. Bu ne kadar doğru? Her sabah, akşam dişimi fırçalarım.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Metanet bunu yazdı

peki diş temizliğinin ne sıklıkla yapılması gerekiyor hocam?

ne kadar az yaparsan o kadar iyi hocam.

zaten 1 seansda yapiyolar.

onun disindada senin disine bakmanla alakali.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

şunu da belirtiyim hocam dişlerinin rengide biraz kendi öz rengiyle alakalı örneğin: dişlerin doğuştan bembeyaz değilse ne yaparsan yap inci gibi olmaz. 

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 4152 Toplam Mesaj: 40