Diş Beyazlatma
-
CAgAtAy bunu yazdı
şunu da belirtiyim hocam dişlerinin rengide biraz kendi öz rengiyle alakalı örneğin: dişlerin doğuştan bembeyaz değilse ne yaparsan yap inci gibi olmaz.
:) hocam yeterince deforme olmuştur zaten denemeden doğuştan olan rengini bilemeyiz
-
CAgAtAy bunu yazdı
şunu da belirtiyim hocam dişlerinin rengide biraz kendi öz rengiyle alakalı örneğin: dişlerin doğuştan bembeyaz değilse ne yaparsan yap inci gibi olmaz.
Onu lazerle hallediyorlar hocam.Öyle beyaz oluyor ki sanki beyaz badana atılmış gibi oluyor.
-
bazı diş tozları gibi veya sert cisimler gibi çeşitli şeyler var fakat bunları kullanma. dişi zedelersin. kazıyarak beyazlatıyorlar. iyi bi diş macunuyla sürekli fırçala, olduğu kadar.
-
Prometheus bunu yazdı
bazı diş tozları gibi veya sert cisimler gibi çeşitli şeyler var fakat bunları kullanma. dişi zedelersin. kazıyarak beyazlatıyorlar. iyi bi diş macunuyla sürekli fırçala, olduğu kadar.
Alla alla :) bu dişdoktorları neden bu işi yapıyor eğer zararlıysa anlam vermek çok güç, madem zararlı sağlık bakanlığı niye karşı çıkmıyor...
-
Diş hastanesinde yani devlet hastanelerinde beyazlatma yapıyorlar mı ?
-
diş temizliği yapınca, diş etleri geriye çekiliyo bazılarında çok çirkin görünüyo ama diş beyazlatma daha iyi olsa gerek seans ücretide 40 tl fln dı en son be o kdr ödedimdi 1 sene önce
-
öncelikle diş beyazlatma ayrı olay diş eti temizliği ayrı olay.
diş beyazlatmada söylediğinz gibi önce ağız temizliği yapılp sonra lazer uygulanarak dişler bembeyaz olur.iyi kötü konusunda fikrim ve bilgim yok.
diş temizliğine gelince geçen yıl şubat ayında diş temizliği yaptırdım.diş temizliği derken öncelikle dişlerin üzerlerindeki tartarlar alınıyor kazıtarak vs. Daha sora prrvane gibi döndüğünü düşündüğüm ufak bi aletle dişlrrdeki sarı kısımlar temizleniyo.ön alt dişlerin tam arkasında muhtemelen bicoğunuzda iğrenç bi tablo vardır.sapsarı hatta siyahla karışık kötü görüntü.işte temizlik sonrası bunlar tamamen yok oluyor.kendinizi güvnde hissediyorsınuz.ağız güzel bi görüntüye kavuşuyor.acısı sızısı filan yoktur.
aradan 2 ay geçiyo ağız yine eski halini alıyor. Geçtiğimiz kasım ayında tekrar yaptırdım.
bunun sonu yok.zaten temizlikten sonra dişlerimin zayıfladığını hissediyorum.
benim açımdan iyi bişe değil.dişi zayıflatıyor.
ama mutlaka 1 kez yaptırıp ağzın o güzel halini görün:)
sigarayı bıraktıpım gün gidip tekrar yaptırıcam.ya da gidip yaptrcam ve o gün sigarayı bırakcam
-
Ufak bir matkap ile dişlerinin üzerindeki tartar kaldırılıyor. Sonrasında Eğer düzenli fırçalamaz isen daha kısa bir sürede dişin eski haline gelecektir.
Beyazlatmaolayında ise yine dönen bir mekanizmaya kimyasal madde olan bezi takip dişlerinin üzerini siliyorlar. Lavabonhn temizlenmesi gibi düşün. Dök kimyasalı fırçala gibi.
-
Dis temizligini 4 ay once yaptirdim. Dis fircalama olayim seyrekti sigara kola vs. Kullaniyordum. Disimede pek ozen gosteren bi insan degildim. Sodayi bile agzimla acarim o derece :)
Gittim, saniyorum ki basit bi olay makina yuzeysel yapacak temizligi. Doktor ac bakiim dedi bi girdi dislere benim. Dis etlerine o sivri uclu aleti soka soka kanata kanata resmen asfalt delme makinasi kullanir gibi dis aralarini, dis etlerine yakin kisimlari oyar gibi islem yapti.
15 dakka filan surdu ama ben hayatimda boyle aciyla karisik haz duygusu duydugumu hatirlamiyorum. Artik acidan uyustu dis etlerim. Makinayi soktugunda tarifsiz bi duygu yasadim.
Ilk isleme basladiginda acidan artik aglamaya basladim o derece bi aci. Ve bol kan tükürmeli bi olaydi.
Ama sonucu guzel bi goruntu olusturuyo kendine guveni geliyo insanin.
Ve bu olaydan sonra disim kirilip kopmadigi surece asla bidaha o koltuga oturmam.
Onerim su hocam dislerin bakimsizsa seyrek fircaliyosan ben gibi, gitme derim ben.
Dis fircasi al macun al en iyisinden ama, gitme.
-
beyazlıgı bu kadar kafaya takıyosan kaplama veya şu suni diş kökü neydi demirle yapılan tek tek her diş için
ondan yaptır?