folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Diş Hastanesi İle İlgili Tecrübem Ve Sorularım Var



Diş Hastanesi İle İlgili Tecrübem Ve Sorularım Var

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crafty
    crafty's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2006
    Erkek

    hocam öncelikle geçmiş olsun. 20 lik diş olarak adlandırılan dişin illa 20 yaşında gelecek diye bir durum yok. genel beslenme düzenimiz vs çene yapısı küçüldükçe 20 lik dişler de yavaş yavaş körelmeye ve bir kaç nesil sonra komple yok olmaya mahkum...

    diş hastanelerinde işler biraz vahim ancak problem 20 lik dişin ağrısından ziyade duruşu ve kök yapısı ile alakalı. hangi diş hekimine gidersen git senden film isteyecektir. yalnız benim sana tavsiyem normal bir diş hekiminden ziyade bir çene cerrahına gidip aldırman. her önüne gelen diş hekimi ya ne var ki bunda diyip çekiyor ancak hastanın genel olarak bilmediği bir durum var. öncelikle çenenin en arkasında olmasından kaynaklı ulaşımı zor olduğu için rahat müdahale edilemiyor ve normal diş hekimlerinde onu çekmeye yarayacak spesifik aletler bulunmadığı için çene kırıkları yaşanabiliyor. bunun haricinde zorlamalara bağlı eklem problemleri oluşabiliyor. ayrıca sinirlere çok yakın olduğu için farklı problemlerin de baş göstermesi mümkün.

     

    çene cerrahına gidersen yaklaşık 30-45 dakikalık minik bir operasyon ile 20 lik dişinden rahatlıkla kurtulabilirsin


    Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Nisan/2009
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

    sa. arkadaşlar yaşım 33 ama sol altta yirmilik dişim daha yeni geliyor (: diğer yerlerde durum nedir bilmiyorum. yani öyle hiçbir diş sıkıntısı çekmedim. galiba yerlerini buldular ve çıktılar. geçen hafta sol altta çok diş ağrım oldu. bir gece beni uyutmayınca sabah abimle diş hastanesine gittik. bayan hekim vardı, durumu anlattık. film çekmek lazım dedi ama sabah olduğu için filmi çekenler gelmemiştir sonra gelirsiniz dedi. özel bir diş hastanesine gittik. oradaki doktor muayenede hemen teşhisi koydu. 20'lik dişim yüzündenmiş ağrım. 

     

    şimdik sorum1; diş hastanelerindeki doktorlar acemiler mi? koskoca 20'lik dişim geliyor bunu nasıl farketmez?

     

    sorum2; tüm müridlere sorum sizlerin 20'lik dişleri kaç yaşınızda çıktı? bu kadar geç çıkması iyi bişey mi?

    Yaşım 32 dur lan bendede cıkmadı deyip bakmamla yarısının çıktığı farkettim senin vasıtanla fakat ilginç olan şimdiye kadar farketmemiş olmam lakin ağrı sızı olmadı çok ilginç.


    SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
Toplam Hit: 2156 Toplam Mesaj: 23
20lik diş