DİŞİ SUİKASTÇİ... Wallpaper....
-
abi sen mükemmelsin
inanılmaz. seninle tanışmak istiyorum. benim de bu konulara ilgim var.
-
trbigbang bunu yazdı:
abi sen mükemmelsin
inanılmaz. seninle tanışmak istiyorum. benim de bu konulara ilgim var.
olur kardeş tanışırız bi ara :) -
iyide dizaynır hocam bu rekabet demektir sürekli böle konular falan açıorsun sonra millet tek tasarımcı seni biliyor hyr yayınlayacam sana 5 sayfa yazılmış bana 55 sayfa way züper olmuş yazacaklar sonra bunalıma girecen 2-3 fotoshop bilgin war onlarıda unutacan intihar edecen ben üzülüyorum yapma böle!
-
Antikky bunu yazdı:
iyide dizaynır hocam bu rekabet demektir sürekli böle konular falan açıorsun sonra millet tek tasarımcı seni biliyor hyr yayınlayacam sana 5 sayfa yazılmış bana 55 sayfa way züper olmuş yazacaklar sonra bunalıma girecen 2-3 fotoshop bilgin war onlarıda unutacan intihar edecen ben üzülüyorum yapma böle!
ya Antikky.. gerçekten özür diliyorum kardeş.. bağışla beni.. Estağfurullah sakın sana kafa tuttuğumu falan düşünme.. ne haddime benim ...hoca aman yapma eğer sen çalışmalarından 2-3 tane yayınlarsan ben biterim...... mesleki kariyerim çöker mahvolurum.
nolur :)
-
ellerine sağlık... Çok güzel olmuş abi...
-
mossad7777 bunu yazdı:
ellerine sağlık... Çok güzel olmuş abi...
eywallah kardeş.. saolasın... -
dostum marlboro yazisi cok koyu gibi olmus :))
-
kabus ben malrboro olduğundan emin değilim .mapid gibi bir şey yazıyor ama samsun yazarsa milli geire katkı olur:):):)
-
çalışma güzel olmuş tebrikler
-
yalandunya bunu yazdı:
kabus ben malrboro olduğundan emin değilim .mapid gibi bir şey yazıyor ama samsun yazarsa milli geire katkı olur:):):)
ama bu topicte en az 5 kişi ona marlboro dedi :) demekki mesaj yerini bulmuş deilmi ama... :)
Toplam Hit: 44872 Toplam Mesaj: 111