folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder DİŞİ SUİKASTÇİ... Wallpaper....

DİŞİ SUİKASTÇİ... Wallpaper....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

designer ın çalışması gerçekten süper olmuşta benim anlamadığım bir nokta war insan böle yetenekli olsun böle güzel çalışmalar çıkarabilsin ama kendi hafızasından kendi hayal gücünden  olmadıktan sonra bence pekde bir  önemi yoq zaten bana göre burdaki insanların çoğu(çoğu olmasada bi bölümü)bu resmi uğraşsa çizebilir sorun çizmek yada çizmek yada çizmemekde deil aslında sorun başkalarının düşüncesini çalmak buna esinlenmekte denmeez .Kreston buna benzer bir  çalışmayı( hatta benzer deil fikir olarak tamamen aynı ) 2 gün önce çizmişti.şimdi desingerın bun düşünceyi alıp kendi menfaatlerinde kullanıp sonrada şişmesi bana göre krestona yapılmış bir ayıptır çünkü fikir onundur Şimdi krestonda böle yapsın diyeceksiniz adam kendi yaptığına 10 dk a harcamamış ben eminim ki uğraşsa bundan çok daha güzellerini yapar ...........  

Boş sayfaya imza atmam!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    generous OHA be abi...

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek
    İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    VoLaTiLe bunu yazdı:

Gerçekten gerçek dışı süper bir tasarım olmuş,TR'de bu kadar kaliteli çizen şahsen görmedim,bir Türk olarak sizinle gurur duyuyoruz...

Her zaman arkandayız..

Çalışmalarınızın devamını diler,daha geniş kulvarlarda sizleri görmenin bize onur vereceği kanısındayım.

Yolunuz her zaman açık olsun,gerçekten efsane bir tasarım...

From HeLL!

Cehennem.Com

VoLaTiLe

teşekkür ederim dostum.. Allah razı olsun....

Sen Yenisin Galiba...... ۩ шшш.ŢдћяỉБהּŢ. םכм ۩
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    generous bunu yazdı:

designer ın çalışması gerçekten süper olmuşta benim anlamadığım bir nokta war insan böle yetenekli olsun böle güzel çalışmalar çıkarabilsin ama kendi hafızasından kendi hayal gücünden  olmadıktan sonra bence pekde bir  önemi yoq zaten bana göre burdaki insanların çoğu(çoğu olmasada bi bölümü)bu resmi uğraşsa çizebilir sorun çizmek yada çizmek yada çizmemekde deil aslında sorun başkalarının düşüncesini çalmak buna esinlenmekte denmeez .Kreston buna benzer bir  çalışmayı( hatta benzer deil fikir olarak tamamen aynı ) 2 gün önce çizmişti.şimdi desingerın bun düşünceyi alıp kendi menfaatlerinde kullanıp sonrada şişmesi bana göre krestona yapılmış bir ayıptır çünkü fikir onundur Şimdi krestonda böle yapsın diyeceksiniz adam kendi yaptığına 10 dk a harcamamış ben eminim ki uğraşsa bundan çok daha güzellerini yapar ...........  

hocam ne diyosun sen?

kreston arkadaşım silahlı bir tema ile bi çalışma yaptı doğru.. AMA EKRANDA SADECE SİLAH  VARDI...   ben ise onu görüp "acaba 3d kullanmadan bir silah ne kadar gerçekçi çizilebilir photoshopta diyerek" yola çıktım ve çizdim...  buraya kadar tamam..

ama şu varki benim duvar kağıdımın bir anlamı var... 

suikastçi.. henüz işini bitirmiş..parmak izi dahi olmayan, dumanı tüten silahını temiz bi şekilde oraya bırakıp yanınada tehdidini tamamlaması için bir adet daha mermi koymuş... üstünde ruj iziyle sigarasını yarım bırakıp gitmiş... hatta giderken Tahribatın sloganını oraya altına rujlu bir öpücük iziyle bırakmış... ki bu öpücüğün anlamı daha derindir.......

bırak çizmeyi, sence sadece bu kurguyu düşünmek bile bi beceri gerektirmiyomu???????  senin yaptığın emeğe hakaret deilmi?????

sadece 3d bi tabanca screenshot uyla yukarda duran akıl ve el emeğini nasıl bir tutarsın???? ve nasıl bana hırsız dersin?????

tahribatı hiç bilmeyen bir kişiye bu wallpaperı göster... iyice incelesin..  ve yorum yapsın...  eminimki yarım saat sonra tahribata üye olacaktır.....

Saygılar..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    aga adam kral yaa , valla yapıtları şaka misali . yalnız şu var bu gidişle lpg taktıracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    helal olsun ne diim :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    abi ya ruj pek sexiymişde yalnız bide masaya gül koysan tam deliyurek derım sana :D

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Designer
    Designer's avatar
    Erkek
    DaRK_SworD bunu yazdı:

abi ya ruj pek sexiymişde yalnız bide masaya gül koysan tam deliyurek derım sana :D

yuh artık kardeş naaptın yaw :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egecan
    Egecan's avatar
    Erkek

Gayet Güzel Dostum Çizimlerinlerin... Eline Sağlık ama bir yorum yapmak gerekirse ben gördüğüm eleştrilerimi yazıyım

-

Toplam Hit: 41481 Toplam Mesaj: 111