folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Dışişleri Bakanlığı Napıyor?

Dışişleri Bakanlığı Napıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onurvardi
    onurvardi's avatar
    Erkek
    SawIV bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=242648

Daha dört gün önce nota verilmiş :) Bari biraz araştırıp haber koyda rezil olma binde kırkyedilik kardeşim.

Asıl soru şu olmalı bu yunanlılar her gün geliyo madem burda bi savaş gemisi bırakılamaz mı, Yunanlıların sahil güvenlik botu 5 saat sınırı ihlal ederken bizimkiler balık mı avlıyordu? Böyle uzayıp gider bu sorular...

Benim milletim ezici bir millettir, Benim milletim Sözü geçen Bir Cumhuriyettir. NOTA verilmese ihlal olsa TAMAM diyecem.

Nota verilipde İhlal olması ;

AKP'nin Dışişlerinin ve Diğer sözü geçenlerin Pardon sözü geçmeyenlerin Dünyadaki yerini ve etkisini göstermektedir.

Nota verildiğini hatırlattığın için teşekkür ederim benim canım kardeşim. Daha da sağlamlaştırdın bizim tarafımızı.

Temel erkekten bile çocuk çıkarır.. Korkun ondan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zalimin Zulmü Varsa Sevenin Allahı Var Ulen

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    SawIV bunu yazdı:

Daha önceden neden paradan sıfır atılamadığını, bütçenin neden dev açıklar verdiğini, enflasyonun nasıl üç haneli sabah sokağa çıkarken cebindeki paranın akşam tedavülden kalktığı rakamlara çıktığını, alınan borçların kişi başına düşen hatta üçüncü kuşak torununun borç yükünün bile olduğu, bi gecelik devaluasyonlarla zenginlerin üretildiği, devletten denizinin nasıl bitirildiği günleri unutma. Sen bugün hiçbişeysen dün eksiydin. Bide ekonomi dersi vercek değilim :)

Ben bugün borsadan kazandığım paraya yarın hangi şirketlere yatırım yapmam gerektiğine bakıyorum. Yarın hükümetin beğenmediğim bi politikası olursa tabiki alternatifini bulurum. Bop masallarıyla, cihan imparatorluklarıyla, islamcılık, milliyetçilik ayaklarıyla geçirilcek zamanım yok.

Senin inandığın bir avuç elitin, bindirilmiş köleleri ulusalcılar, ezildiklerini düşündükleri halde arkalarındaki onca güce rağmen hükümete (%47) bi bok yapamıyolarsa, ordu siyasete karışamıyorsa, ordu emperyalist amerikadan stratejik bilgi alıp yardım destek görürken ab rusya ve iran türkiyenin operasyonlarına ses çıkaramıyorsa, fransa türkiyenin ab üyeliğini duraklatamamışsa, israili filistini buluşturan hem abd ile hem iran ile ilişkileri bulunan küresel güç olma yolunda, kişisel özgürlükler sivil anayasayla genişletilmiş, teknolojisi nükleer enerjiyle zenginleştirilmiş bir Türkiye, yarının süper gücü... Ve hükümet hala yerindeyse, kimse türkiyenin önünü kesememişse bu siyasal başarıdır hatta devrimdir böyle öğren :)

Ders vericek bilgin olmadıgını soylemistim yine tekrarlayayım sen bu bilginle ilkokul talebelerine bile ders veremezsin. Dev acık terimini biz akp ile birlikte ogrendik. bir devletin 80 yılda ulastıgı toplam borc rakamından fazlasına 4 yılda ulastılar. bu insanustu basarılarından oturu tebrik ediyorum kendilerini. cumhuriyet tarihinde en cok borc alanda akp hukumeti oldugundan kacıncı kusaklarımız borclu dogacak tekrar hesapla.

Senin borsadan kazandıgın paranın bir onemi yok. anlattım ama anlamıyorsun kapasitenmi almıyor artık yoksa nedendir bilmem. senin borsan senin degilki. sen borsadan para kazandıgını sanarken adam senin parandan para kazanıyor. cekerse parasını burdan ne senin paran kalır nede paranı yatırdıgın sirket kalır. gotundeki donla kalakalırsın.

Ulusalcılara kole diyen dilini koparıp yama yaparlar aslanım sana. senin uzerinde yasadıgın devleti kim kurdu. sen devletini kuranlara kole dersen mokoko yaparlar sana bos otobuse ayakta binersin. bugun ulusalcıların kurdugu bir devlette ulusalcıların yasalarına gore yasadıgını unutma. ordu siyasete karısamıyor degil, karısmıyor. nedenide cok basit ulkenin ekonomik durumu. bugun ordu siyasete karısmaya kalksa pelt olur ekonomin cunku ekonomi kelimesini olusturan yapıların hicbiri senin degil ve bunlara sahip olanlar ordunun siyasete karısmasını istemiyor, hatta Türkiyenin bir ordusu olmasınıda istemiyor. orduya siyasete karısma yetkisini zaten siyasiler veriyor. askerin darbe yapma yetkisi anayasada verilmis. anayasayla yetkilendirilmis bir kurumdur ordu. isterse karısır hicbirsey diyemezsin, hukukun uzerinde bir guc olmadıgına gore de bunu engelleyemezsin. ordu emperyalist amerikadan gelecek bilgilere muhtac degil. orduyu bu duruma sokan hukumet. hukumet kendi ulkesinin cıkarını korumak icin baska ulkeden izin alıyorsa askerde hukumetten emir aldıgına gore o ulkeden gelecek direktifleri uygulamak durumunda. abd hukumete hukumet askere, asker ne yapsın. ab rusya ve iran Türkiyenin hicbir operasyonuna ses cıkaramadı bugune kadar. buna kıbrısta dahil. kıbrısta abdyi karsımıza alıp kendi cıkarımıza gore hareket ettik, arkamızda abd de yoktu ses cıkarsaydı ya rusya ab iran bilmemkim. anca kınama mesajı yayınlarsın gotun yerse gelde durdur operasyonumu. herhangi bir ulkenin Türkiyenin askeri hareketlerine ses cıkaramamasının ne abd nede baskası ile hicbir ilgisi yok. tamamen ordunun gucunden kaynaklanıyor. hicbirisinin bu ordunun harekatını engelleyecek gucu yok. silahlar konustugu zaman kelimeler havada kalır, siyasi gucun hicbirboka yaramaz. sen gundemi 5sene geriden takip ediyorsun heralde, fransa ab surecini etkilemedi diyorsan bunun baska bir izahı yok. adamlar lizbon anlasmasında Türkiyenin adını bile gecirmedi. seni sikleyen yok ismin cismin yalan olmus ne durdurması adamlar sildi bile seni. Hangi kuresel gucten bahsediyorsun sen. cocuk gibi konusmaya baslamıssın. Türkiyenin kuresel bir guc olma ihtimali varmı. gucun temeli paradır, ekonomidir. ekonomik guc ile kuresel guc olabilirsin ancak. biz burada ekonominin ne halde oldugunu anlatıyoruz sen tutmus kuresel guc diyorsun. yani ben daha ne diyeyim sana su cumleyi soyleyen  birine Allahın selameti basına olsun demekten baska birsey diyemem. sen pembe dunyanda yasamaya devam et. git parka kumdan kale yap oyna falan.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 3502 Toplam Mesaj: 24