folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dişler Görünüşde Çok Mu Önemli ?

Dişler Görünüşde Çok Mu Önemli ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler ben Türk kızları için konusmuyorumda bunun gibi bir olay başıma 2.defa gelince kafaya taktım.

Geçen gün bi fin kızla konuşuyorum kıza işte sevgilinde en önemli olması gereken nedir dedim dedi ki dış görünüş olarak sadece dişler ve boyunun kısa olmaması cokda cirkin olmasın karakter olarakda yalan sölememesi vs vs saydı da ben oraları pek fazla dinlemedim dislere takıldıgım için.Dedim ki dişler neden cok önemli falan sonra dedi ki biz dişe cok önem veririz dişleri kötü görünen biriyle öpüsmem falan dedi.

Lan bende baktım harbiden benim arkadasların falan hep fotolarda gülüyorlar dişlerini gösteriyorlar.Benim dislerde cok kötü tel taksam 4 sene tel takcakmısım birazda cürük var sizce ben tel taktırayım 4 sene bekleyeyim mi yoksa böle numunelerin sölediklerine kulak mı asayım.Bir kacının fotoğrafları.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

bu diş konusunu daha önce konuşmuştuk senle :D

takıntılısın bazı konularda o yüzden git taktır tel düzelsin gerekli bakımıda özenle sağlarsan çok güzel dişlerin olabilir kim istemezki güzel dişleri olmasını :D

dipnot: son resimdeki kız güzelmiş belirtmeden geçemicem :D

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Facebook
    Facebook's avatar
    Erkek

görünüşünü geç, 40 yaşında ağzında diş kalmayıp damaklarınla ekmeği çiğnemen gerektiğinde anlarsın, pratik yap, dişlerini kuallanmadan bi parça ekmeği damağınla ve dilinle dişlerini kullanmadan çiğnemeye çalış 40 yaşında her öğünde başına gelecek şeyleri gör........

evet facebook adminiyim, 300 tl den aşşa profil kapattırmak için mesaj atmayın lütfen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Narasimha
    Narasimha's avatar
    Erkek

sapsarı dişi olan biriyle öpüşürmüsün :D

Eğer güneşi gözden kaçırdım diye gözyaşı dökersen, yıldızları da gözden kaçırırsın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

dişler ve eller beklediğimden fazla önemli olduğunu gördüm :)

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

yalan bi teori çok az etkisi vardır türkiyede bu özelliklere ait erkek sayısını göze aldığında kızların %90ı açıkta kalıyo sen neyden bahsediyosun ya kaç tane kız erkeklerin rüyalarını kapsıyo önce kendilerine baksınlar

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Narasimha bunu yazdı:
    -----------------------------

sapsarı dişi olan biriyle öpüşürmüsün :D

-----------------------------
    seviyorsa niye öpüşmesin ki? hani aşkın gözü kördü ? artık dişlere mi  bakar oldu aşk? :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

İnsan kendine bakmalı hajı,başkaları için değil tabi öncelikle kendisine olan sayıgısından ötürü kendine bakmalı.Sadece diş değil,her şey önemli bence.En önemlilerden biri diş mi peki ? o konu çok da önemli değil bence geneli daha önemli :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Önemli tabi önce göz görür sonra gönül kendini kaptırır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

önemli hemde çok önemli. kim kül tablasıyla öpüşmek isterki?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KroBey
    KroBey's avatar
    Erkek

Diş önemlidir hacım. Dişlerin sağlıklı olması insanın kendi kişisel bakımına ne kadar dikkat ettiğini gösteriyor bir bakıma. Kişinin dişleri, elleri, ayakkabıları kişisel bakımlarına ne kadar önem gösterdikleriyle ilgili ciddi ipuçları verirler.

" Kro "
Toplam Hit: 7118 Toplam Mesaj: 34