Dişler Görünüşde Çok Mu Önemli ?
-
Beyler ben Türk kızları için konusmuyorumda bunun gibi bir olay başıma 2.defa gelince kafaya taktım.
Geçen gün bi fin kızla konuşuyorum kıza işte sevgilinde en önemli olması gereken nedir dedim dedi ki dış görünüş olarak sadece dişler ve boyunun kısa olmaması cokda cirkin olmasın karakter olarakda yalan sölememesi vs vs saydı da ben oraları pek fazla dinlemedim dislere takıldıgım için.Dedim ki dişler neden cok önemli falan sonra dedi ki biz dişe cok önem veririz dişleri kötü görünen biriyle öpüsmem falan dedi.
Lan bende baktım harbiden benim arkadasların falan hep fotolarda gülüyorlar dişlerini gösteriyorlar.Benim dislerde cok kötü tel taksam 4 sene tel takcakmısım birazda cürük var sizce ben tel taktırayım 4 sene bekleyeyim mi yoksa böle numunelerin sölediklerine kulak mı asayım.Bir kacının fotoğrafları.

-
bu diş konusunu daha önce konuşmuştuk senle :D
takıntılısın bazı konularda o yüzden git taktır tel düzelsin gerekli bakımıda özenle sağlarsan çok güzel dişlerin olabilir kim istemezki güzel dişleri olmasını :D
dipnot: son resimdeki kız güzelmiş belirtmeden geçemicem :D
-
görünüşünü geç, 40 yaşında ağzında diş kalmayıp damaklarınla ekmeği çiğnemen gerektiğinde anlarsın, pratik yap, dişlerini kuallanmadan bi parça ekmeği damağınla ve dilinle dişlerini kullanmadan çiğnemeye çalış 40 yaşında her öğünde başına gelecek şeyleri gör........
-
sapsarı dişi olan biriyle öpüşürmüsün :D
-
dişler ve eller beklediğimden fazla önemli olduğunu gördüm :)
-
yalan bi teori çok az etkisi vardır türkiyede bu özelliklere ait erkek sayısını göze aldığında kızların %90ı açıkta kalıyo sen neyden bahsediyosun ya kaç tane kız erkeklerin rüyalarını kapsıyo önce kendilerine baksınlar
-
Narasimha bunu yazdı:
-----------------------------
sapsarı dişi olan biriyle öpüşürmüsün :D
-----------------------------
seviyorsa niye öpüşmesin ki? hani aşkın gözü kördü ? artık dişlere mi bakar oldu aşk? :P -
İnsan kendine bakmalı hajı,başkaları için değil tabi öncelikle kendisine olan sayıgısından ötürü kendine bakmalı.Sadece diş değil,her şey önemli bence.En önemlilerden biri diş mi peki ? o konu çok da önemli değil bence geneli daha önemli :)
-
Önemli tabi önce göz görür sonra gönül kendini kaptırır.
-
önemli hemde çok önemli. kim kül tablasıyla öpüşmek isterki?
-
Diş önemlidir hacım. Dişlerin sağlıklı olması insanın kendi kişisel bakımına ne kadar dikkat ettiğini gösteriyor bir bakıma. Kişinin dişleri, elleri, ayakkabıları kişisel bakımlarına ne kadar önem gösterdikleriyle ilgili ciddi ipuçları verirler.