Dişler Görünüşde Çok Mu Önemli ?
-
natalie portman
-
kızlar için değilde kendi sağlığın açısından bak hocam dişler tabiki önemli ne gerekiyorsa onu yap telde taktır hergün fırçalada bu ne ayıp ne günah.
-
Kendi sağlığını düşün ve ona göre yap.
-
Bunların dişleri çok güzel olduğu için üstün olan bir azasından sana örnek göstermiş hocam sıkma canını. Uzun boylulardan hoşlanmaları da bu durumu gösteriyor. Niye çünkü İskandinavlar uzundur. Sende kendinin veya çevrenin beğendiği aza ve organlarını ön planda tut. Misal omuzların geniştir. Bir kıza kendini beğendirmek istiyorsan iyice bir diklen, kasıl, omuzlarını ön planda tut. Mağdem dişlerin çok kötü gidip sırıtma amk. Böylelikle kendini satmış olduğun kız ''dişleri biraz kötü ama omuzları hayvan gibi'' falan der. Reklam dünyası napçan:D
-
ben kız olsam dişi bozuğu öpmezdim aga :D
-
bunca yıllık herifim size şunu söyleyeyim.
kızların tiksindiği şeyler. görünüşteki unsurlardan bahsediyoruz.
-kulak memeleri üzerindeki tüyler
-burundaki kıllar
-yüzün temiz olması ve dişlerin temiz olması
-ağız kokusu ( sevgiliniz tarafından terk dahi edilebilirsiniz)
-
dişi türünün nedir bu diş takıntısı ya,çevrende de biliyorum, dişe önem verdikleri bir gerçek.Gidin o zaman bugs bunny ile çıkın kardeşim ,dayttt sinirlendim gece gece
-
Kız,erkek farketmez her insan için diş görünüşü çok önemli bence , kendim tel taktırıp güzel olsun diye çok emek harcadım ayrıca tel taktırsam 4 yıl diyosun, kim demişse sana abartmış artık ortodontik tedavi de gelişti teller eskisi kadar kötü gözükmüyor ve 18-24 ayda çıkıyor dene bence...
-
Bazen çok güzel bir kız görürüm, ağzını açınca tüm güzelliği gözümde bir hiç olur. Çünkü dişleri eğiridir :)
Bence dişlerin düzgünlüğü çok önemli... Bende diş teli taktırdım, 1,5 sene gibi bir sürede düzeliyor, arkadaşın dediği gibi kişiden kişiye değiyo.
-
hocam, dış görünüşte bence ayakkabıdan sonra dişler gelir :))