Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?
-
Merhabalar,
Üniversite hayatı boyunca yaşadığım depresyon sinir ve stres kilo ve sağlık problemi olarak ben de kaldı.
Malesef dişlerim şuan inanılmaz kötü durumda.
Çiğnemek için kullandığım dişlerim bir çoğu zaman içinde çekildi.
Kurlardan önce özelde biçilen maliyet 15/20 K arası.
Bu parayı verecek bütçem malesef ki yok..
Devlette de zaman problemi var ve bildiğim kadarıyla implant yapılmıyor..
Eksik dişlerin tamamlanması lazım.. Protez düşünüyorum ama daha yaşın genç deyip geçiyorlar ancak böyle de çok kötü..
Ne yapmalıyım sizce? Aklıma şuan hiç bişey gelmiyor. Doktor bu halde kalp zarı iltihabı geçirirsin filan dedi en son.
Epey bi moralim bozuldu..
Size danışmak istedim. Cidden sağlık sorunu yaşayacak seviyede kötü. Estetik kaygıyı geçtim.. Devlet bu durumda bi aksiyon almıyor mu?
-
Kanında iltahap varmı. Kalp kapakçıkları bozulursa sıkıntı. Benim sağ ve sol alt çenede köprü var. Yapcak bisi yoktu sağlamları kestirip yaptım. Bi 4 sene oldu. Devlette
-
Devlette şuan tel taktırmak istesen 7-8 sene sonrasına randevu veriyorlar. Sen problemini tam olarak anlatmamışsın çürük var mı yok mu yoksa sadece çekilmiş dişlerin mi eksik.
Doktor iltihap dediğine göre çürük ve diş eti enfeksiyonunda var heralde. -
Diş etlerinde şiş var mı. Benim sağ ve solda 2 şer dişim eksik
İltihap varsa . nie antibiyotik ve gargara vermiyolar.iltihaplı halinede mudale etmiyolar zatem
Mx0TBT tarafından 03/Oca/19 22:37 tarihinde düzenlenmiştir -
bu devirde köprümü yaptırılır amk
çürüsün daha iyi
implant yaptırsanıza çok mu pahalı bizim baldırı çıplak arkadaşlar bile 4-5 tane yaptırabidiyse sizin gibi programcılar yaptırabilir yani
do_som tarafından 03/Oca/19 22:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam selam bende dişlerimi yaptırdım gayet uygun fiyata hemde
eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer.
-
do_som bunu yazdı
bu devirde köprümü yaptırılır amk
çürüsün daha iyi
implant yaptırsanıza çok mu pahalı bizim baldırı çıplak arkadaşlar bile 4-5 tane yaptırabidiyse sizin gibi programcılar yaptırabilir yani
kurların tavan zamanı türk implantlar 800 - 1k arası yabancılar 1,8den başlıyordu kalitesine göre gidiyor işin
aslında eur olarak alıyorlar avrupadan ben biraz ince araştırdım 200 300 eur vs ama cerrah yapıyor implantı her dişçi yapamıyor yapmasında da sakınca görülüyor yanlış çakılan implant ilerde çok kötü sonuçlar oluşturuyormuş
piyasa da güvenecek adam da pek yok yabancı ayağına türk malı çakıp gönderen çok var
-
köprü yaptırmaktansa çürüsün kalsın daha iyi hocam sağlam dişleri kestirme.
-
DaSpOnGe bunu yazdı
eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer.
Abin nerede hocam
-
sunyy2003 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
Abin nerede hocam
hocam bağcılarda bu kirazlı metrosunda mendereste iniyorsun 2-3 dk yürüyorsun
diş hekimi ve cerrah için farklı lokasyonlara gönderiyor -
DaSpOnGe bunu yazdı
hocam ben aydındayım böyle danışacak ayarlıcak adamlar oluyor mu buralarda.