folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?

Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Üniversite hayatı boyunca yaşadığım depresyon sinir ve stres kilo ve sağlık problemi olarak ben de kaldı.

Malesef dişlerim şuan inanılmaz kötü durumda.

Çiğnemek için kullandığım dişlerim bir çoğu zaman içinde çekildi.

Kurlardan önce özelde biçilen maliyet 15/20 K arası.

Bu parayı verecek bütçem malesef ki yok..

Devlette de zaman problemi var ve bildiğim kadarıyla implant yapılmıyor..

Eksik dişlerin tamamlanması lazım.. Protez düşünüyorum ama daha yaşın genç deyip geçiyorlar ancak böyle de çok kötü..

Ne yapmalıyım sizce? Aklıma şuan hiç bişey gelmiyor. Doktor bu halde kalp zarı iltihabı geçirirsin filan dedi en son.

Epey bi moralim bozuldu..

Size danışmak istedim. Cidden sağlık sorunu yaşayacak seviyede kötü. Estetik kaygıyı geçtim.. Devlet bu durumda bi aksiyon almıyor mu? 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Kanında iltahap varmı. Kalp kapakçıkları bozulursa sıkıntı. Benim sağ ve sol alt çenede köprü var. Yapcak bisi yoktu sağlamları kestirip yaptım. Bi 4 sene oldu. Devlette

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Devlette şuan tel taktırmak istesen 7-8 sene sonrasına randevu veriyorlar. Sen problemini tam olarak anlatmamışsın çürük var mı yok mu yoksa sadece çekilmiş dişlerin mi eksik.
    Doktor iltihap dediğine göre çürük ve diş eti enfeksiyonunda var heralde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Diş etlerinde şiş var mı. Benim sağ ve solda 2 şer dişim eksik

İltihap varsa . nie antibiyotik ve gargara vermiyolar.iltihaplı halinede mudale etmiyolar zatem 

Mx0TBT tarafından 03/Oca/19 22:37 tarihinde düzenlenmiştir

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu devirde köprümü yaptırılır amk 

çürüsün daha iyi

implant yaptırsanıza çok mu pahalı bizim baldırı çıplak arkadaşlar bile 4-5 tane yaptırabidiyse sizin gibi programcılar yaptırabilir yani

do_som tarafından 03/Oca/19 22:38 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Hocam selam bende dişlerimi yaptırdım gayet uygun fiyata hemde 

eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer. 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

bu devirde köprümü yaptırılır amk 

çürüsün daha iyi

implant yaptırsanıza çok mu pahalı bizim baldırı çıplak arkadaşlar bile 4-5 tane yaptırabidiyse sizin gibi programcılar yaptırabilir yani

kurların tavan zamanı türk implantlar 800 - 1k arası yabancılar 1,8den başlıyordu kalitesine göre gidiyor işin

aslında eur olarak alıyorlar avrupadan ben biraz ince araştırdım 200 300 eur vs ama cerrah yapıyor implantı her dişçi yapamıyor yapmasında da sakınca görülüyor yanlış çakılan implant ilerde çok kötü sonuçlar oluşturuyormuş 

piyasa da güvenecek adam da pek yok yabancı ayağına türk malı çakıp gönderen çok var

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

köprü yaptırmaktansa çürüsün kalsın daha iyi hocam sağlam dişleri kestirme.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer. 

Abin nerede hocam

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Abin nerede hocam

hocam bağcılarda bu kirazlı metrosunda mendereste iniyorsun 2-3 dk yürüyorsun 
    diş hekimi ve cerrah için farklı lokasyonlara gönderiyor  

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

hocam ben aydındayım böyle danışacak ayarlıcak adamlar oluyor mu buralarda.

Toplam Hit: 3115 Toplam Mesaj: 32
diş problemi