folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?

Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Hocam selam bende dişlerimi yaptırdım gayet uygun fiyata hemde 

eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer. 

hocam ben aydındayım böyle danışacak ayarlıcak adamlar oluyor mu buralarda.

hocam bilemiyorum bizim ki şansa denk geldi tamamen hikayesi biraz uzun. bu adama ulaştık babadan mesleği adamın diş üzerine kaplama, protez vs vs 

ben adamın kendi kliniğini açmasını da bekliyorum yurtdışı pazarına açılcaz planlarımız bile var yani :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer. 

hocam bilemiyorum bizim ki şansa denk geldi tamamen hikayesi biraz uzun. bu adama ulaştık babadan mesleği adamın diş üzerine kaplama, protez vs vs 

ben adamın kendi kliniğini açmasını da bekliyorum yurtdışı pazarına açılcaz planlarımız bile var yani :)

valla bende arkadaşın durumundayım. her sene bir dişim çürüyor. arkalarda çiğneyecek diş kalmadı. önlere doğru ilerliyor. fırcala gargara falan kar etmiyor. yaş oldu 40 a varmadan dede gibi kalacaz. tşkler yorumun için.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Diş beyazlatıcı olduğunu ileri süren gargaralar ve Çin tuzu içeren hazır yiyecekler özellikle "noddle - moddle" tarzı şeyler dişlerin amına koyuyor. Anlamsız şekilde diş kaybetmeme sebep oldu. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

valla bende arkadaşın durumundayım. her sene bir dişim çürüyor. arkalarda çiğneyecek diş kalmadı. önlere doğru ilerliyor. fırcala gargara falan kar etmiyor. yaş oldu 40 a varmadan dede gibi kalacaz. tşkler yorumun için.

hocam valla keşke vaktinde baksaydım diyorum bizimkilerde hiç fırçamala vs alışkanlığı kazandırmadılar öyle gitti sonu kötü oldu. ne kadar iyi yapılırsa yapılsın gerçek dişin yerini tutmuyor.

ben birazda genetik olduğunu düşünüyorum bu işin benimkilerinde dişleri kötü durumda yaptırdılar zamanında. kız kardeşime ben kazandırdım fırçalama bakma vs ama dişlerine çok iyi bakıyor herşeyi kullanıyor ona rağmen çürük başlangıcı vs oluşuyor. amk dna mız da bile bozukluk var sanırım :W

arkadaşın biri postlarda demiş köprü yaptırmayın diye katılıyorum kesinlikle. implant yaptırın ama gerçek çürümemiş dişlerinize dokundurmayın.

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Çok geçmiş olsun, ben en son bıktım, bütün sağlam dişlerimi kestirdim, sağ ve solda boşluklara köprü dahil, tamamını seramik kaplama yaptım, %90'na yakın oranda ana dişi gibi hissediyorum, ekmek çiğnemede eski hali daha iyiyken, salatalık gibi sert sebze veya meyvelerde performansı eskisinden daha yüksek.. Kısacası memnunum, ve bu işlem normal sigortanla devlette yapabileceğin bir işlem..

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

benimde gecen hafta disim kırıldı sol üat yanlardan çüŕümüş doktora gitsem dolgu mu yaparlar ilk kez başıma geliyor

The End
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Devlet hastaneleri ve uni hastaneleri de cok uyguna implant yapiyorlar veya dis tedavini iyice o bolgeyi arastir her yere gir cik mutlaka uygun yolunu bulacaksin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

komple implant yaptırdım tedavi devam ediyor yardımcı olurum istanbulda isen  12 implant çakıldı şimdi mart ayını bekliyorum iyileşme süreci için 6 saat ameliyat sürdü ben bayıltarak yapılmasını istedim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    CISSP bunu yazdı

komple implant yaptırdım tedavi devam ediyor yardımcı olurum istanbulda isen  12 implant çakıldı şimdi mart ayını bekliyorum iyileşme süreci için 6 saat ameliyat sürdü ben bayıltarak yapılmasını istedim

Nerede ne kadara yapildi 12 implant cakilfi kac dis konulacak ustune ne marka implant cakildi 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Burda dis doktorumuz vardi hepimizi bosver ona sor

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 3116 Toplam Mesaj: 32
diş problemi