Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?
-
cagatay09 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
Hocam selam bende dişlerimi yaptırdım gayet uygun fiyata hemde
eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer.
hocam ben aydındayım böyle danışacak ayarlıcak adamlar oluyor mu buralarda.
hocam bilemiyorum bizim ki şansa denk geldi tamamen hikayesi biraz uzun. bu adama ulaştık babadan mesleği adamın diş üzerine kaplama, protez vs vs
ben adamın kendi kliniğini açmasını da bekliyorum yurtdışı pazarına açılcaz planlarımız bile var yani :)
-
DaSpOnGe bunu yazdıcagatay09 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer.
hocam bilemiyorum bizim ki şansa denk geldi tamamen hikayesi biraz uzun. bu adama ulaştık babadan mesleği adamın diş üzerine kaplama, protez vs vs
ben adamın kendi kliniğini açmasını da bekliyorum yurtdışı pazarına açılcaz planlarımız bile var yani :)
valla bende arkadaşın durumundayım. her sene bir dişim çürüyor. arkalarda çiğneyecek diş kalmadı. önlere doğru ilerliyor. fırcala gargara falan kar etmiyor. yaş oldu 40 a varmadan dede gibi kalacaz. tşkler yorumun için.
-
Diş beyazlatıcı olduğunu ileri süren gargaralar ve Çin tuzu içeren hazır yiyecekler özellikle "noddle - moddle" tarzı şeyler dişlerin amına koyuyor. Anlamsız şekilde diş kaybetmeme sebep oldu.
-
cagatay09 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdıcagatay09 bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
valla bende arkadaşın durumundayım. her sene bir dişim çürüyor. arkalarda çiğneyecek diş kalmadı. önlere doğru ilerliyor. fırcala gargara falan kar etmiyor. yaş oldu 40 a varmadan dede gibi kalacaz. tşkler yorumun için.
hocam valla keşke vaktinde baksaydım diyorum bizimkilerde hiç fırçamala vs alışkanlığı kazandırmadılar öyle gitti sonu kötü oldu. ne kadar iyi yapılırsa yapılsın gerçek dişin yerini tutmuyor.
ben birazda genetik olduğunu düşünüyorum bu işin benimkilerinde dişleri kötü durumda yaptırdılar zamanında. kız kardeşime ben kazandırdım fırçalama bakma vs ama dişlerine çok iyi bakıyor herşeyi kullanıyor ona rağmen çürük başlangıcı vs oluşuyor. amk dna mız da bile bozukluk var sanırım :W
arkadaşın biri postlarda demiş köprü yaptırmayın diye katılıyorum kesinlikle. implant yaptırın ama gerçek çürümemiş dişlerinize dokundurmayın.
-
Çok geçmiş olsun, ben en son bıktım, bütün sağlam dişlerimi kestirdim, sağ ve solda boşluklara köprü dahil, tamamını seramik kaplama yaptım, %90'na yakın oranda ana dişi gibi hissediyorum, ekmek çiğnemede eski hali daha iyiyken, salatalık gibi sert sebze veya meyvelerde performansı eskisinden daha yüksek.. Kısacası memnunum, ve bu işlem normal sigortanla devlette yapabileceğin bir işlem..
-
benimde gecen hafta disim kırıldı sol üat yanlardan çüŕümüş doktora gitsem dolgu mu yaparlar ilk kez başıma geliyor
-
Devlet hastaneleri ve uni hastaneleri de cok uyguna implant yapiyorlar veya dis tedavini iyice o bolgeyi arastir her yere gir cik mutlaka uygun yolunu bulacaksin
-
komple implant yaptırdım tedavi devam ediyor yardımcı olurum istanbulda isen 12 implant çakıldı şimdi mart ayını bekliyorum iyileşme süreci için 6 saat ameliyat sürdü ben bayıltarak yapılmasını istedim
-
CISSP bunu yazdı
komple implant yaptırdım tedavi devam ediyor yardımcı olurum istanbulda isen 12 implant çakıldı şimdi mart ayını bekliyorum iyileşme süreci için 6 saat ameliyat sürdü ben bayıltarak yapılmasını istedim
Nerede ne kadara yapildi 12 implant cakilfi kac dis konulacak ustune ne marka implant cakildi
-
Burda dis doktorumuz vardi hepimizi bosver ona sor