folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?

Dişlerim Sağlığımı Bozacak Düzeyde Rahatsız Tedavi İçin Ne Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Hocam selam bende dişlerimi yaptırdım gayet uygun fiyata hemde 

eğer düşünürsen özelden yaz bizim abiyle görüştüreyim seni işçiliği çok iyi adamın ödemeyi ona yapıyorsun adam her şeyini ayarlıyor dişçi, cerrah vs hepsini all in 1 şeklinde sunuyor randevunu alıyor şu saatte şurada ol diyor gidip hallediyorsun ödeme kolaylığı da sunuyor abimiz ben buradan fiyat vermek istemiyorum gidesin varsa git baksın ağzına ona göre sana fiyat biçer. 

hocam ben aydındayım böyle danışacak ayarlıcak adamlar oluyor mu buralarda.

Ben minikken tam bi sincaptim, bulvarda Atilla-Leyla Cagirici vardi, onlara giderdim. Hala var midirlar bilmiyorum ama varlarsa eskisinden de kat kat deneyimlidirler dis doktoru korkumun olmamasini onlara borcluyum, aydin deyince soyleyeyim dedim. Eski yerleri bulvarda en asagidan yukari cikarken sag tarafta guzelhisara gelmeden bir binada 2-3. kattaydi.

Tam karsi hizada da bir cene cerrahina 20likleri aldirtmistim o amca da iyiydi bak ama o duruyorsa da fazla yaslanmistir sanirim.

orayıda değerlendiricem hocam şu anda nazillideyim. çene cerrahı tercih edin diyorlar. dikkat etmeye çalışıyorum.

Toplam Hit: 3120 Toplam Mesaj: 32
diş problemi