folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyanetin Yeni Ödenek Talebi (2015)

Diyanetin Yeni Ödenek Talebi (2015)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

Yazık lan, çok yazık!

Elle tutulan hizmet yok, üretim yok, istihdam yok ( tek bir alanda yetiştirilmişler ve vasıfsız elemanları dışında ) , fetva ve benzeri sözlü icraatlerinden başka hiçbirşeyleri yok - ama dünya kadar hazineden pay alıyorlar... Zamanında, bu ülkeyi asker sömürüyor, askere ayrılan bütçeyle bilmem kaç bin okul hastane yapılır diyorlardı - şimdi neleri görüyoruz!

Gerçekten bu ülkeye çok yazık......

ama duble yol yapıyorlar yea  çalıyo ama çalışıyo yea :D

bu iki cümleyle seçime giden adamdan ne bekliyorsun hocam .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kvasir bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

burda camileri tadilat ediyorlar şuan bile inşaati süren var  sonra camiler ayda yada haftada bir temizleniyor tam bilmiyorum bazı camilerde yemek veriliyor ödenek istemesi normal ama tam detaylı bilmiyorum paranın gerçekten bunlara gidip gitmediğini ama bişeyler yapıyorlar eskiden bu kadar önem verilmiyordu

Yemek niye camide veriliyor? Açlar niye iftar çadırında doyuruluyor? Dine bile minnet borcu yaratıp seçim zamanı onu haczetmeye kalkıyorlar. 

Burada gerçekleri söylüyoruz diye fikri değişecek adam var mı bilmiyorum, kayıt tarihlerinize bakın kaç senedir aynı adamlarla aynı muhabbet dönüyor.

Griffine Austen cevap vermiş, ne oldu aydınlandı mı?

Seryolcu Kabataş konusunda evet kaset var diye biatını bağırıyordu, ne oldu çobanı yalancıymış kabullendi mi?

Bilgilerimizi verelim,sonra konudan siktirip gidip htmlden yeni frameworkler falan konuşalım. Çizim yapanlar advanced lighting falan anlatsın. Yeni sistemle daha paylaşım ve bilgi ağırlıklı olacak denmişti tahribat ama iyice kötüye gidiyor.

Biraz daha efor sarfedilse, ban ile şov yapmak yerine aktif bilgili üyeler üzerine çalışmalar yapılsa iyi olur. Sırf ortam canlansın diye bildiğim bilişim konularını bilmiyormuş gibi konu açıyorum bazen. 

Ben ne is yaptigini sormadim o parayla ne yaptiklarini sordum banka yani boru degil

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı
    kvasir bunu yazdı
    TOMBLACK bunu yazdı

burda camileri tadilat ediyorlar şuan bile inşaati süren var  sonra camiler ayda yada haftada bir temizleniyor tam bilmiyorum bazı camilerde yemek veriliyor ödenek istemesi normal ama tam detaylı bilmiyorum paranın gerçekten bunlara gidip gitmediğini ama bişeyler yapıyorlar eskiden bu kadar önem verilmiyordu

Yemek niye camide veriliyor? Açlar niye iftar çadırında doyuruluyor? Dine bile minnet borcu yaratıp seçim zamanı onu haczetmeye kalkıyorlar. 

Burada gerçekleri söylüyoruz diye fikri değişecek adam var mı bilmiyorum, kayıt tarihlerinize bakın kaç senedir aynı adamlarla aynı muhabbet dönüyor.

Griffine Austen cevap vermiş, ne oldu aydınlandı mı?

Seryolcu Kabataş konusunda evet kaset var diye biatını bağırıyordu, ne oldu çobanı yalancıymış kabullendi mi?

Bilgilerimizi verelim,sonra konudan siktirip gidip htmlden yeni frameworkler falan konuşalım. Çizim yapanlar advanced lighting falan anlatsın. Yeni sistemle daha paylaşım ve bilgi ağırlıklı olacak denmişti tahribat ama iyice kötüye gidiyor.

Biraz daha efor sarfedilse, ban ile şov yapmak yerine aktif bilgili üyeler üzerine çalışmalar yapılsa iyi olur. Sırf ortam canlansın diye bildiğim bilişim konularını bilmiyormuş gibi konu açıyorum bazen. 

Ben ne is yaptigini sormadim o parayla ne yaptiklarini sordum banka yani boru degil

Milyonla milyar arasındaki 1000 katta boru değil. Karşılaştırma işine girmeden önce lütfen matematik öğrenelim.

Görüldüğü gibi feyz falan hak getire, arkadaş haklı kusura bakmayın gibi bir cümle yok Austen için. Haklı çıkmayı başarmışsın kendi zihninde. 

Bu adam bir örnek işte. Varsa? ilgi alanına dair teknik bir konu görmek dileğiyle. 

Austen için de siyaset ile moralini bozmaması, sosyolojiye dönmesi dileğiyle konudan kaçıyorum. Güzel konularda görüşelim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı
    Mert_648 bunu yazdı

o konu bu konu farklı ne alaka şimdi milleti tahrik ediyosun sayın üye ? 5 sayfa olmuş küfür eden yok gayet güzel konuşuyolar islama saldıran yok burda yada şöyle söyleyeyim

müslümanlık  güzel de müslümanlar kötü be hacı

Gayet güzel konuşmalardan örnekleri aşağıya sıralayım bari..

Tariqat_Sapiii bunu yazdı

ee ne var bunda ? gayet doğal hocam. O kadar salaklar topluluğunu doyurmak ve göz boyamak kolay değil. A.... si... ben böyle ülkenin de böyle dini yönetiminde hepsi o... ç...  ibaret NOKTA.

ozgunlu bunu yazdı

Ne camisi, ne ağacı, ne zırhlı arabası olum 5.7 milyar lira ne demek biliyor musun ?

5.700.000.000 TL (bu parayı saymaya kalksan sayamazsın)

Aylık 1 milyardan dünya nüfusuna 1 aylık maaş verebiliyorsun ?!?!?!

Zaten insanları kör tutan, gözlerini bağlayan dinler. Hani diyor ya kur-an da onların gözleri (kalpleri) bağlı, işte bu kitabı yazan herif çok güzel özetlemiş ama ters açıdan :)

Absolut bunu yazdı

bu bokun icinde bende boguluyorum ama resmen zevk aliyorum bu durumdan ulkenin hergun batisini izlemek inanilmaz keyif veriyor. Bu kadar asalagin oldugu bir toplumun ayakda durmasi mucize yankiler gelsin hoplatsinlar.

deja-vu bunu yazdı

Biz bu din ve devlet işlerini neden ayirwmadik ya. Noldu arada bir şey mi oldu Atatürkten sonra. 

Dürüp Dürüp g... s...  o parayı ne diyim 

birader aferdersin ama ahlak bekçisi kesildin be sende 2 dkkada .

tanımama etmem seni ama görsen hayatında hiç küfür etmemişssin sanır :/

hangisinde dine küfür  var  kalkmışssın asalagı kırmızı yapmışssın illa kendini kanıtlamak için  sıgındıgın şeye bak , bu olaya hiç bi şekilde açıklama yapamıyosun bu şekilde mi saldırıayım dedin.

varsayalım ki küfür edildi  kimse durup dururken diyanete küfür etmedi dimi ortada bişey var  demekki sen adam gibi yönet ülkeyi küfüre ortam hazırlama kimse etmez o zaman .

kimse meraklı degil yani  .

yani yorum yapacaksanda ilk önce olayı bi anla sonra yaz ne yazacaksan .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bir iki imam tanıdığınız varsa anlarsınız para nere  gidiyor 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

senin var mı hocam? Bi bilgilendirsen merak içerisindeyiz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Valla hocam benim yok ama bi ara imam hesabi yapmistim.

Bi cenazemiz vardi, din tuccari geldi iste kuran fln okudu, bunuda 200tl ye yapiormus.sesi guzel olan daha pahaliya fln.hadi ortalama 200 diyelim.adama yemek ikram ettik yemedi baska yerde bi tane daha mevlut varmis.200 tlde ordan alsa 400 lira.aksam yemekleride bedava.imam diye yardim eden flnda var.birde maas var.valla desim keske imam olsaymisiz

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Bi cenazemiz vardi, din tuccari geldi iste kuran fln okudu, bunuda 200tl ye yapiormus.sesi guzel olan daha pahaliya fln.hadi ortalama 200 diyelim.adama yemek ikram ettik yemedi baska yerde bi tane daha mevlut varmis.200 tlde ordan alsa 400 lira.aksam yemekleride bedava.imam diye yardim eden flnda var.birde maas var.valla desim keske imam olsaymisiz

cennette yeri de hazır? e bundan kral iş mi var??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Var, maaşı falan geçtim bu adamlar zaten üç kuruşa lojmanda oturur, gün içinde kesinlikle ek iş yapar, cenaze yıkar para alır, düğünde dua eder para alır, asker uğurlamasında dua eder paraalır. 

Büyük çoğunluğu ideali imamlık olduğu için değil puanı anca oraya yettiği için ilahiyat okur, bunun sonucu olarak da namaz kıldırma memuru olurlar. 

Bu adamların çakal olanı, iyi yalayanı yükselir, en iyi siyaset yapanı diyanet İşleri Başkanı olur, onun içindir ki her haksızlık karşısında susarlar. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

valla hocam size gelen imamda problem varmış bence .

kendi babamın cenazinde defin işlemleri falan bittikten sonra biz bi ücret verelim die hareketlenmeye kalkmadan hoca direk cenaze arabasına bindi  ve adam kapıyı kitledi  zorla vermeyelim die.

yine aynı sebepten  mevlüt okuttugumzdada böyle bişey yapalım dedik  hoca yine almadı bizde yine sadece emegi için bir çorap bi tane de gömlek verdik ki taş çatlasın 2 si 20 tl eder  onu bilze zar zor almıştı .

ve ikiside farklı imamlardı .

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 10431 Toplam Mesaj: 72
din diyanet dolar lira 5.7 milyar bütçe ödenek