Diyarbakında Oturan Var Mı?
-
İsterseniz tekrardan bi okuyum , orada bütün diyarbakır hakkında bir genellememi var , yoksa belirli kitlelerdenmi bahsediliyor...Eğer kendinizi Diyarbakır'daki Bilinçli Türk halkı sınıfına koyuyorsanız ne diye alınasınız , ama PKK sempatizanı topluluk tan yana sayıyorsanız kesinlikle geri çekecek bi lafım yoktur...
-
yürü bre cemşo aşmışın sen
-
rene hojam diyarbakırda böyle bir yer yoktur.tamamen provakasyon amaçlı yapmış aq duklarım.yaw bıktık bu genellemelerden.her diyarbakırlı pkk lı değildir.lemuria sen bu ülke sınırları içindeki bi şehrin halkına hayvani halk diyemezsin.ulan marmarise gittim 2 tane çocukla tanıştım diyarbakırlı olduğumu duyunca bi daha görmedim onları.adam diyo ki sizin orda hergün silah mı patlıyo.bende dedim texas mı lan orası gidip görmeden inlarını tanımadan yorum yapıyosunuz.
-
HackMan bunu yazdı:
-----------------------------
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------Diyarbakırlılar izin vermez mii : ) güldürme beni kardeş belki çok az bi istisna vardır ama , Diyarbakır'ı kurtarılmış bölge ilan etmiş adamlar , Osman Baydemir denen götveren ordan kaldırılmadıkça Dİyarbakır kurtarılamaz , ordaki hayvani halkın da gerçek anlamda evcilleştirilmesi gerekiyor,her türlü propoganda ve provokasyonlar diyarbakırdan çıkıyor genellikle ama orda bilinçli halkımızda yok değil o yüzden sözüm meclisten dışarı : )
-----------------------------La sen diyarbakırlılar hakkında doğru konuş. Bi kere sen önce çanakkaleye git ve şehitlerin mezarlarına bak kaç tane diyarbakırlı var. Erzurumlularla beraber diyarbakırlılar zirvede.
Ben diyarbakırda yaşıyorum. Ve tanıdığım öle diyarbakırlılar var ki bu vatan için canlarını vallahide gözünü kırpmadan verirler. Tabii sizler yanlış tanımışsınız. araştır bak osman baydemir nereli? Adam bingöl zazası. kürt bile değil yani. Sana anlatmak istediğim diyarbakır halkını arkalarına alıyor bunlar. Kendileri aslen diyarbakırlı bile değiller.
Neyse bence diyarbakırlılar hakkında böle bi görüşü terse çevirmen lazım. Olaylara at gözlüğüylen bakma ;)
-----------------------------Lemuria... adam gibi konus a.q.. ben bismilliyim ewet dediğiniz o yerdenim ve diyarbakıra 2 günde bir gidip gelirim .. a.q 19 senedir gidip geliyorum hiç böle bişi görmedim... bundan SONRA DİYARBAKIRLILAR HAKKINDA BÖLE KONUSULMASINI İSTEMİYORUM.. Neymiş D.bakırlılar pkk'miş Pkk'nin Anasını Sİkeyim.. Bende Kürdüm... Kurtulus Savasında sadece Türkler Ölmedi.. Omuz Omuza Savasan Dedelerimizdi..
-
Yav diyarbakırlı olup burda polemik yaratan arkadaşlarım 3 post evelde bi açıklama yapmışım ben siz daha ne die polemik yaratıyorsunuz herkes düşüncesini açıkça söler polemik yaratmayın gereken cevabı ben verdim
-
bizim milletimizin en önemli huyu hiç bişey bilmezler ama her konuda uzmanlardır diyarbakırı hiç bilmem ama ordan cok arkadaşım var başta andy kafanız basıyorsa analrsınız bizi birbirimize düşürmeye çalışyırolar yok öel bişey o resimde başka yerde tr de oalcak bizde duracaz güldürmeyin beni BABALAR GİBİ ASKERİYEMİZ VAR VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENELR DAHA ÖLMEDİ....ben trabzonluyum ama bu ülkedeki heryer benim memleketimdir ayrım yapmam...
-
Lemuria'ın dediğinde ne var ki amk adam çok doğru konuşmuş siz istediğini gibi anlamışsınız!Adam diyo ki diyarbakır gerçekten sorunlu bi bölgede diğer bölgelere oranla pkk sempatizanı daha çok bunu kimse yalanlıyamaz sempatizan oranı olarak türkiyede e başlarda ama diyabakır halkının çoğu öyle değildir kanına kadar türktür yanlış anlamayın ama diğer bölgelere göre daha ateşlenmeye hazır bi bölge..Ateşlenmeyi çıkaran da diyarbakır halkı değildir bence k.ıraktan yavaş yavaş gelen götlerdir ve bu işi diyarbakılırlılara mal etmeye çalışıyolar..
-
taaa 3 yıl öncesine kadarda sanal veya realden d.bakırlıyım dediğim zaman ireniyorlardı.. küfrediyolardı.. insanlık dışı hareketler yapıyorlardı... rene hocam resmi gösterdi bu resim gecen senede karsıma çıktı.. benim memleketim 2 günde gidip gelirim.. PKK düşmanı oldugumuzu herkes bilirr.. bu vatana herkesin saygısı ve çok büyük bi sevgisi wardır.. olacak iş deildir bu.. ne oluyosa d.bakırlıların baslarından çıkıyoo nedense güneydogunun hiç bir yerinde böle bişi yok sen onu bıraq.. kürt sadece diiyarbakırda yok.. türkiyenin her yerinde kürt insanlar wardır. EMİNİM HERKESİN BİR KÜRT D.BAKIRLI ARKADASI veya DOSTU wardır.. SİZİN BAHSETTİĞİNİZ KÜRTLER KÜRT DEİL SADECE KÜRT YERİNE KOYUP ADIMIZI KİRLETİRLER... Yaneh [ PKK ]
SUNUDa eklemek istiyorum...
IRKÇILIK YAPAN BİZDEN DEĞİLDİR.. Peygamber efendimizin sözü..
-
lemuria ya tamamen katılıyorum..
ayrıca az bile söylemiş lemuria..ben olsam bırak üstlerine işemeyi çıkarır mezardan ateşte bi güzel kül haline getirir sonra o külleri toprağa geri karıştırıdım..!!
bide orada onlara mezar yapmışlar..yazıklar olsun..!!
Diyarbakır a laf attırmıyosunuz..tamam anlıyorum sizi bende asla laf atamam zaten ama böyle bişey diyarbakır da oluyosa sorun diyarbakırda dır ve bunu herkesten önce diyarbakır halkı çözmelidir..
hala çözülmediyse ben bunu diyarbakırlılardan sorarım ilk önce..!!
laf attırmadığınız diyarbakır pkk bölgesi olmuş siz hala diyarbakır ı savunuyosunuz..yazık size be..