Diyarbakırda Hain Saldırı 5 Şehit 20 Yaralı
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------darkwood bunu yazdı:
-----------------------------tayip piçini
-----------------------------bu kadarı da fazla işi siyasete çekmeyelim! başımız sağolsun hadi k.ırak bombalanmıştı hani yerle bir edilmişti mekanları başlarına yıkılmıştı. bir bir feda oluyor evlatlarımız. artık ne diyelim ki vatan sağolsun
-----------------------------hoca siyaset olmasın diyosunda eyw. ama bunlar hep siyaset yüzünden böle olmadı mı yani bugünün gelişi dünden bellidir adamlar artık ısırmak için başladılar önlem nerde artık her sokak başındaki polis arabasına saldırı gerçekleşebilir final dersanesinde olanlar daha taze bunca olanlara karşı tebbir alınmadıysa bunun adı ssiyasettir o zman
-
Cr4zY bunu yazdı:
-----------------------------
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------darkwood bunu yazdı:
-----------------------------tayip piçini
-----------------------------bu kadarı da fazla işi siyasete çekmeyelim! başımız sağolsun hadi k.ırak bombalanmıştı hani yerle bir edilmişti mekanları başlarına yıkılmıştı. bir bir feda oluyor evlatlarımız. artık ne diyelim ki vatan sağolsun
-----------------------------hoca siyaset olmasın diyosunda eyw. ama bunlar hep siyaset yüzünden böle olmadı mı yani bugünün gelişi dünden bellidir adamlar artık ısırmak için başladılar önlem nerde artık her sokak başındaki polis arabasına saldırı gerçekleşebilir final dersanesinde olanlar daha taze bunca olanlara karşı tebbir alınmadıysa bunun adı ssiyasettir o zman
yok hacı bu farklı siayet mevzusu ne yeri ne zaman bu şehit konusu ortam fazla germemek için kısa kısa geçiyorum -
Basımız saolsun!!
Ben bunların alayının AMK!!O.Ç cukları!!
-
allah belalarini versin AmiN.....
-
'Bu, dünyanın her yerinde uzun süreçli bir mücadele. Ama olayın sadece güvenlik boyutu yok. Olayın diplomatik boyutu var, siyasi boyutu var, ekonomik, sosyolojik ve psikolojik boyutu var.'
tayyibin açıklamasından bir bölüm.. yani işin içinde siyasette var...
Şehitlerin ruhu şad olsun
teröristlerin ve destekçilerinin, bütün bunlara göz yumup mal mal bekleyenlerin,her şehit haberinden sonra sikik sikik rutin açıklamalar yapanların Allah bin bir türlü belasını vermeyi aydınlık Türk gencine nasip etsin...
-
Olay bizim semtin girişinde oldu. Ölenlerin, ailelerine sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin.
-
ooof oof beyler üzülerek sölüyorum şehit sayıs 6 yükselmiş
-
darkwood bunu yazdı:
ooof oof beyler üzülerek sölüyorum şehit sayıs 6 yükselmiş
1 olsa ne fark ederki.böylesine bir eylemin ardından kalkıp o polisleri böyle bir araca tıkarmıydınız onu sorgulayın.
-
Basimiz sagolsun.
-
başımız saolsun allah geride kalanlara sabır versin.