folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Diyarbakırda Hain Saldırı 5 Şehit 20 Yaralı

Diyarbakırda Hain Saldırı 5 Şehit 20 Yaralı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

eee 3 hain yakalanmış. nolacak şimdi ? hapiste kral gibi yaşayacak...2 ay sonra çıkaracaklar şerefsizleri.yine eylem yapacaklar...Türkiyedeki adalet sisteminin...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Kaos Kaos Kaos ...

Ne Zaman Biter Diye Düşünüyorum Da Hiçbir Tarih BeLirmiyor Kafamda ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    polisleri taşıyan servislerin neden zırhı yok :S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    gerçekçiyimdir ama bazen bu mallıklar şerefsizlikler yüzünden hayallere dalıp crysis(nanoelbise) fear(slowmo avantajı+extreme silahlar) gibi oyunlardaki nesneler elbiseler gerçek olsada ne gerekiyorsa yapsam diyorum :| haksız mıyım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Türk Olsun Kürt Olsun, Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip, Bu Güzelim İnsanlarımızın Yardım Ve Destekleri ile Yaşayıp Sonrada Güzel İnsanlarımızın Çocuklarına Vede Polisimize Hainlik Eden Kim Olursa Olsun Büyük Allah Belalarını Tezelden Versin...

Ülke İnsanımızın Günahına Giren Elleri Kırsın, Hainlik Düşünen Beyin Taşıyan Kafaları Ezsin... Duydum olayı Çok Üzüldüm, Allah Ailelerine Sabır İhsan Etsin.

Ülkemizde Yine Birileri Düğmeye Bastı Farkındamısınız, Yine Olaylar Silsilesi Vahim Seviyelere Tırmandı. İç Savaş Başlatmak için Bu Sefer Oynatıyorlar Piyonları Her kes Bilgilendirsin Bilgili Olsun Prim Verilmesin Bu Şerefsizlere.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 5944 Toplam Mesaj: 36