Diyarbakırda Hain Saldırı 5 Şehit 20 Yaralı
-
eee 3 hain yakalanmış. nolacak şimdi ? hapiste kral gibi yaşayacak...2 ay sonra çıkaracaklar şerefsizleri.yine eylem yapacaklar...Türkiyedeki adalet sisteminin...
-
Kaos Kaos Kaos ...
Ne Zaman Biter Diye Düşünüyorum Da Hiçbir Tarih BeLirmiyor Kafamda ...
-
polisleri taşıyan servislerin neden zırhı yok :S
-
gerçekçiyimdir ama bazen bu mallıklar şerefsizlikler yüzünden hayallere dalıp crysis(nanoelbise) fear(slowmo avantajı+extreme silahlar) gibi oyunlardaki nesneler elbiseler gerçek olsada ne gerekiyorsa yapsam diyorum :| haksız mıyım ?
-
Türk Olsun Kürt Olsun, Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip, Bu Güzelim İnsanlarımızın Yardım Ve Destekleri ile Yaşayıp Sonrada Güzel İnsanlarımızın Çocuklarına Vede Polisimize Hainlik Eden Kim Olursa Olsun Büyük Allah Belalarını Tezelden Versin...
Ülke İnsanımızın Günahına Giren Elleri Kırsın, Hainlik Düşünen Beyin Taşıyan Kafaları Ezsin... Duydum olayı Çok Üzüldüm, Allah Ailelerine Sabır İhsan Etsin.
Ülkemizde Yine Birileri Düğmeye Bastı Farkındamısınız, Yine Olaylar Silsilesi Vahim Seviyelere Tırmandı. İç Savaş Başlatmak için Bu Sefer Oynatıyorlar Piyonları Her kes Bilgilendirsin Bilgili Olsun Prim Verilmesin Bu Şerefsizlere.