Diyarbakır"Daki Bombalar..
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Eğitim düzeyi yüksek , maddi durumu kusursuz sayılacak kürtler'de tanıdım hepsi PKK sempatizanı , arkadaşın biri demiş biri dağa biri kışlaya çıkıyor filan biri gönülsüz olarak asker olurken diğeri isteği ile dağa çıkıyor , ben şahsım adına Kürtlere olan güvenimi biraz sınırlı tutuyorum , aslında genelleme yapmam gerçekten yanlış olabilir ama bu ya benm takıntımdır yada gerçekten böyle yapılması gerekir...
-----------------------------evet kardes kesinlikle haklısın pkk sempatizanı olmalarında ki en büyük etken para.. pkkyı beslemeseler para kazanamazlar para icin ülkelerinide destek verdikleri pkkyıda analarınıda satabilecek tipteki insanlardır.. cünkü eroin kacakcılıgının büyük kısmını pkk ile yapıyorlar onların tek amacı gayesi para..
-
m.k boşuna uğraşıyorlar kürüyecekler doğudaki herkezi..vatandaşlık haklarınıda ellerinden alıcaklar.
sokmucaklar ülkeye.
bi bok kalmıcak.
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------m.k boşuna uğraşıyorlar kürüyecekler doğudaki herkezi..vatandaşlık haklarınıda ellerinden alıcaklar.
sokmucaklar ülkeye.
bi bok kalmıcak.
-----------------------------
yaw nasıl bi zihniyettir bu allah için yaw ?? eğer sen insanlara coğrafyalarına ve ırklarına göre bir değer farkı koyarsan , çok kalmaz batarsın..,edit : ayrıca unuttum sölemeyi. başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara kendim ve tüm diyarbakır halkı adına tşk ediyorum.
-
bırak allahını seversen
ne bok çıkıyorsa ordan çıkıyor.
senin görüşün öle olabilir ama umrunda bile değil.
bana göre öle.
-
Amed State hayalleri hep sürer :D ama babayı alıcaklarınıda çok iyi bilirler..
-
sorci senin görüşüne koyıyım bi boktan çakmıyorsun :D
bak ben açıkladım oku bi bok öğrenirsin :) -
ben DİYARBAKIRLIYIM kürt oglu kürdüm nerden biliyorsunuz o bombayı pkk patlattı bana bunu kanıtlayın kardeşler
nerde bir olay olursa pkk diyarbakır sahipsiz degildir ? herkes boyle bilsin
-
kimmiş bu Diyarbakır'ın sahabısı söLe bizda biLağh..
-
kürtlerin büyük çoğunluğunda pkk sempatisi var geriye kalanda pkk kötüdür demiyolar. Aslında babamın dediği gibi sığınakları imha etçeklerine radyosyonu koycaklar sonra adamların hepsi kanserden gebercek hem onlara temas edenlerde ölcek
-
çok değişik şeyler bunlar bi yerde bomba patlyıor bi bakmısın pkk patlattı diyorlar bi bakıyorsun bizimkiler patlatmıs :)
yani bazen devlet bile yapıyor sırf pkk yı besleyenleere göz dağı olsun diye yapılan olaylarda var..
bu olayı kast etmiyorum genel konusuyorum...