folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diyarbakır"Daki Bombalar..

Diyarbakır"Daki Bombalar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eğitim düzeyi yüksek , maddi durumu kusursuz sayılacak kürtler'de tanıdım hepsi PKK sempatizanı , arkadaşın biri demiş biri dağa biri kışlaya çıkıyor filan biri gönülsüz olarak asker olurken diğeri isteği ile dağa çıkıyor , ben şahsım adına Kürtlere olan güvenimi biraz sınırlı tutuyorum , aslında genelleme yapmam gerçekten yanlış olabilir ama bu ya benm takıntımdır yada gerçekten böyle yapılması gerekir...  

evet kardes kesinlikle haklısın pkk sempatizanı olmalarında ki en büyük etken para.. pkkyı beslemeseler para kazanamazlar para icin ülkelerinide destek verdikleri pkkyıda analarınıda satabilecek tipteki insanlardır.. cünkü eroin kacakcılıgının büyük kısmını pkk ile yapıyorlar onların tek amacı gayesi para..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

m.k boşuna uğraşıyorlar kürüyecekler doğudaki herkezi..vatandaşlık haklarınıda ellerinden alıcaklar.

sokmucaklar ülkeye.

bi bok kalmıcak.

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    sorcerer bunu yazdı:

m.k boşuna uğraşıyorlar kürüyecekler doğudaki herkezi..vatandaşlık haklarınıda ellerinden alıcaklar.

sokmucaklar ülkeye.

bi bok kalmıcak.

yaw nasıl bi zihniyettir bu allah için yaw ?? eğer sen insanlara coğrafyalarına  ve ırklarına göre bir değer farkı koyarsan , çok kalmaz batarsın..,

edit : ayrıca unuttum  sölemeyi. başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara kendim ve tüm diyarbakır halkı adına tşk ediyorum.

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bırak allahını seversen

ne bok çıkıyorsa ordan çıkıyor.

senin görüşün öle olabilir ama umrunda bile değil.

bana göre öle.

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Amed State hayalleri hep sürer :D ama babayı alıcaklarınıda çok iyi bilirler..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    sorci senin görüşüne koyıyım bi boktan çakmıyorsun :D

bak ben açıkladım oku bi bok öğrenirsin :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    servan
    servan's avatar
    Erkek

ben DİYARBAKIRLIYIM  kürt oglu kürdüm nerden biliyorsunuz  o bombayı pkk patlattı bana bunu kanıtlayın kardeşler

nerde bir olay olursa pkk diyarbakır sahipsiz degildir ? herkes boyle bilsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

kimmiş bu Diyarbakır'ın sahabısı söLe bizda biLağh..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karmen
    karmen's avatar
    Erkek
    kürtlerin büyük çoğunluğunda  pkk sempatisi var geriye kalanda pkk kötüdür demiyolar. Aslında babamın dediği gibi sığınakları imha etçeklerine radyosyonu koycaklar sonra adamların hepsi kanserden gebercek hem onlara temas edenlerde ölcek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

çok değişik şeyler   bunlar bi yerde  bomba  patlyıor  bi  bakmısın pkk  patlattı diyorlar  bi  bakıyorsun bizimkiler patlatmıs :)

yani   bazen devlet  bile yapıyor  sırf  pkk yı  besleyenleere   göz dağı  olsun diye  yapılan olaylarda  var..

bu olayı  kast etmiyorum genel  konusuyorum...

Toplam Hit: 6555 Toplam Mesaj: 43