Diyetkolik.Com
-
180 e 94 kiloyum bende ara ara depresyona girdigim oluyor banada lazım bunlardan
-
abi basinizda birinin bunu bunu yap demesine gerek varmi.
illa coban mi lazim ki bunlari yap diyor. internette bircok kalori hesaplama var zaten.
bu hepsini ic ice toplamis. fiyat olarakta cok abarti bisey yok.
fakat bence istedikten sonra bu sitelere gerek yok.
-
Ben boy ve kilo bilgilerimi girdim, aşırı zayıf bir yapım olmasına rağmen kilo alma diyeti değil de zayıflama diyeti önerdi. Tabii ki kullanmadan kapattım. Listeye ihtiyacım vardı, en iyisi canlı kanlı diyetisyen.
-
lordvader89 bunu yazdı
Ben boy ve kilo bilgilerimi girdim, aşırı zayıf bir yapım olmasına rağmen kilo alma diyeti değil de zayıflama diyeti önerdi. Tabii ki kullanmadan kapattım. Listeye ihtiyacım vardı, en iyisi canlı kanlı diyetisyen.
Hoca o programın önerdiği ben dün yazdım öğle akşam arası börek var istemiyorum alternatifi yokmu dedim diyetisyen bana göre diyet listesini güncelledi
yani olay istemekte bitiyor
-
DJ_Alper bunu yazdılordvader89 bunu yazdı
Hoca o programın önerdiği ben dün yazdım öğle akşam arası börek var istemiyorum alternatifi yokmu dedim diyetisyen bana göre diyet listesini güncelledi
yani olay istemekte bitiyor
Ben şu siteye ödeme yapıp deneyeyim. Kilo almaya da yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla sende de etkili.
-
bugün itibariyle 10 kilo verim 20. kiloa yine hortatacam
-
DJ_Alper bunu yazdı
before after bekliyoruz hocam :)
-
Tam girdim standart paket aldım yarın başlıycaktım ramazana girdiğimiz geldi aklıma bi boka yaramıycak program.
Tamda heveslenmiştim başlıycaktım şansıma sokıyım. Neyse bayramdan sonra başlarız.
-
DJ_Alper bunu yazdı
hocam egzersiz namına ne yaptın ? -
@sserkan ramaza göre düzenleyeceklermiş sormuştum :)
öncesi sonrası resmini 30. kiloda koyacam hocam ölmezsek görürsek :)
belim 6 cm felan inceldi 40-42 beden giyerken 38 beden aldığım 2 hafta önce sıkan kotum şimdi tam oluyor
hergün saban 6 kalkış 6:30 7 arası yarım saat hızlı tempo yürüyüş
DJ_Alper tarafından 25/Haz/14 13:40 tarihinde düzenlenmiştir