Dizi/Film İzleyerek İngilizce Öğrenmek?
-
online, çift altyazı (türkçe/ing) yada sadece
ingilizce altyazılı dizi izleyebileceğimiz site önerebilir msnz?
torrentle de halledebilirim ama online daha rahat olur
-
whopper bunu yazdı
evet işe yarıyor.Tabi o esnada biraz kasman gerekiyor anlamaya çalışman gerekiyor.Bir süre sonra ing altyazılı en sonunda altyazısız izlemen lazım. Benim çok tanıdığım var hazırlıkta 1 sene dizi-film izleyip toefl notlarını ikiye katlayan hatta rekor düzeye getiren :) kendimi bu sınıfa dahil edemem ama git gide alışıyorsun şu an altyazısız anlayorum çoğu şeyi.
Millet toefl için çalışırken defterleri,kitapları yalayıp yutuyor YGS ye çalışır gibi toefl a kasıyorken ama senin arkadaşlar dizi izleyerek toefldan başarı sağlıyorlar demek.
-
u235 bunu yazdıwhopper bunu yazdı
evet işe yarıyor.Tabi o esnada biraz kasman gerekiyor anlamaya çalışman gerekiyor.Bir süre sonra ing altyazılı en sonunda altyazısız izlemen lazım. Benim çok tanıdığım var hazırlıkta 1 sene dizi-film izleyip toefl notlarını ikiye katlayan hatta rekor düzeye getiren :) kendimi bu sınıfa dahil edemem ama git gide alışıyorsun şu an altyazısız anlayorum çoğu şeyi.
Millet toefl için çalışırken defterleri,kitapları yalayıp yutuyor YGS ye çalışır gibi toefl a kasıyorken ama senin arkadaşlar dizi izleyerek toefldan başarı sağlıyorlar demek.
hocam kafa mı buluyon anlamadım ki. Hazırlık öğrencisiydik.Haftada 30saat ders,ödevler vs dışında yaptığımız bir şeydi. Sadece dizi-film izledik demedim.Bizde çalıştık icab eden noktada.Ama içlerinde en yararlı şey yabancı dilde medya öğeleri oldu.
-
gelmişin bilmemkaç yaşına dizi film izleyerek dil mi öğrenecen? kendin yazmışın bebekken olur o anca
senin dediğin anca bildiğin dili unutmamak için kullanılır veya pratik yapmak aksanı düzeltmek için
hani devletlerin kırmızı kitapları veya kırmızı çantaları vardır bu iş içinde var işte
bundan başka bi kaynakla ingilizce fln öğrenilmez onu söyleyim yılların tecrübesi üniversiteler kullanıyor hele bi elementary den başla bakalım...
-
elnino bunu yazdı
ben yıllardır alt yazılı dizi izliyom ama tek kelime konuşamıyom :D
bende 2009 dan beri alt yazılı dizi film izlerim , tek fuck kelimesi geçince kulağım beynime uyarı veriyor : )
-
whopper bunu yazdıu235 bunu yazdıwhopper bunu yazdı
hocam kafa mı buluyon anlamadım ki. Hazırlık öğrencisiydik.Haftada 30saat ders,ödevler vs dışında yaptığımız bir şeydi. Sadece dizi-film izledik demedim.Bizde çalıştık icab eden noktada.Ama içlerinde en yararlı şey yabancı dilde medya öğeleri oldu.
Ha tamam hocam şimdi anladım.Haklısın yanlış yorumlamışım.
-
Huerfanos bunu yazdı
turkce altyazili gta vice city oyna.
"tommy vercetti? hah. shit."
sesli güldüm :D
-
heisenberg bunu yazdı
online, çift altyazı (türkçe/ing) yada
sadece ingilizce altyazılı YAbancı dizi izleyebileceğimiz site önerebilir msnz?
şu soruma cevap verecek mürid aranıyor :)
-
heisenberg bunu yazdı
online, çift altyazı (türkçe/ing) yada
sadece ingilizce altyazılı YAbancı dizi izleyebileceğimiz site önerebilir msnz?
son kez upp !!