Dizüstü Önerisi Lazım
-
yaklaşık 1500 lira civarında
iyi oyun oynatabilecek (bu önemli)
bir dizstü var mıdır?
ben asus taraftarıyım, birkaç model araştırıyorum.
teknosada bu asuslar varmış.
-
asusun eski serilerinde cok sorun vardı mesela f3 serisinde sol menteşe kırmak gibi bi sorun vardı ama yenileri bilemiyorum inşallah iyidir.
DELL öneririm yerinde servisi var.
-
hp pavilion serisinden sakın alma hocam. çok saçma ve kendine has hatalar alabiliyorsun..
-
Asus K serisine bak hocam
-
Parayı nerden buldun?
-
Samsung'un R serisinden bazı makineler senin istediğin özellikte.
-
Sana önerim: Oyun oynamak istiyorsan ki bu önemli demişsin yani oyuncusun sen onun için laptop alma pc al. Zamanla ısınmadan dolayı benim gibi çatlatırsın anakartı ve çöpe atarsın güzelim laptop'ı. :) İlla çöpe atcam iyorsan HP'ler süperdir ama oyuna gelmezler ki benim ki HP'di senelik geleneksel olarak arıza verirdi ondan HP ı ıh!
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Parayı nerden buldun?
-----------------------------Birlikte kazandık :)
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Parayı nerden buldun?
-----------------------------bulmadım, kendime değil arkadaşa alıcaz.
@caliber dizüstü olucak bu kesin hocam. zaten ben oyun hiç oynamayan biriyim. arkadaş alıcak yoksa danışmaya ihtiyaç da duymazdım.
-
Dedim parayı buldu nargileyide ısmarlar artık :p
-
Merhaba yaklaşık 3 ay önce açtığın konunun benzerini ben açtım.Mürit arkadaşlarımız sağolsun yardımcı oldular ve Acer 5739G dizüstü bilgisayarını aldım.Şuan piyasada olan ve çıkacak olan bütün oyunları HD ekanıyla harika bir şekilde oynuyorum.Fiyatı ise 1500 TL.
Bilgisayarın özelliklerini kısaca söylüyecek olursam 1 Gb ekran kartı(NVIDIA) 4Gb ram var.Kesinlikle tavsiye ederim.