folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dizüstü Önerisi Lazım

Dizüstü Önerisi Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

lenovo y serisine ne dersiniz ?   y550  y 560  gibi bunlar takıldı.  ayrıca bunların kapakları fiber carbon diye biliyorum .

elimdeki asusun kapağı kırıldı yaptım yine kırıldı o nedenle soğudum.  asusun yanına bile yaklaşmam artık kralım desede

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    opera yüklü böyle kaldı:S:S:S------------------------------------------------------------ - 1515 lira ısınması yok mükemmel kullanıyorum şuanda ben her oyunu sorunsuz açıyo----------------------------------- http://www.hepsiburada.com/Liste/acer-aspire-intel-core-i5-430m-226ghz-3gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-as5741g-433g32mn/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750964 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- İşlemci Teknolojisi Intel Core İ5 İşlemci Hızı 2.26GHz Turbo ile 2.53GHz İşlemci Numarası 430M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Hafıza bus Hızı 1066 MHz Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli GT320M Ekran Boyu(inch) 15.6" Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD suPER MULTI Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr Ağırlık 2.6 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

ttnet veriyordu.dell inspiron 15r

kesinlikle tavsiyemdir.ben alamadım o ayrı mesele.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 3643 Toplam Mesaj: 24