Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?
-
:D @MorganBlacK
-
Adamlar küserde kırılırda söverde çeker giderde.. burda bi başlık açıyorlar sikko yorumlar yapılıyor o adam nasıl cinlenmesın nasıl kufur etmesın sakin kalsın burda..
-
h2run bunu yazdı
Adamlar küserde kırılırda söverde çeker giderde.. burda bi başlık açıyorlar sikko yorumlar yapılıyor o adam nasıl cinlenmesın nasıl kufur etmesın sakin kalsın burda..
kendisi bana kefillik verirken bile ince eleyip sık dokumuştu tahribat ruhu içindi hepsi. ama malesef aynı şeyler söz konusu değil artık kızıp gitmekte haklı bazen benim bile giresim gelmiyor bi konu açılıyor eğer değerli ise kapalı kapılar arkasında değil ise saçma sapan yorumlar malesef hayatta böyle altın yumurtlayan tavuk isen herkes sikip yumurta alma peşinde yoksa kesilip eti yenecek haldeyiz.
-
Ben de pm attiydim da hic son logine falan bakmak aklima gelmemisti isi gucu var okumadi daha diye dusunuyordum. Cocukla cocuk olunur mu yau gel geri pls ^^,
-
ergenmi la bu
-
DevilKingtr bunu yazdı
ergenmi la bu
:D , yok ya. benim aklıma çocuk , eş yada iş`le alakalıdır büyük ihtimal. neşeli bir insandı.
birilerine, abla gönderelim diyebilecek kadar :D ╭∩╮
-
Ey gidi ..kimler vardı da gitmedi ki.bakın amd x sercan bile gitti
-
HarmOniYa bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
ergenmi la bu
:D , yok ya. benim aklıma çocuk , eş yada iş`le alakalıdır büyük ihtimal. neşeli bir insandı.
birilerine, abla gönderelim diyebilecek kadar :D ╭∩╮
:D dayı sen niye hep pandik işareti koyuyon herşeyin sonuna
-
Bi teorim var bu konuda;
Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.
-
ozgunlu bunu yazdı
Bi teorim var bu konuda;
Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.
kesinlikle bence bu