folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?

Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D @MorganBlacK

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamlar küserde kırılırda söverde çeker giderde.. burda bi başlık açıyorlar sikko yorumlar yapılıyor o adam nasıl cinlenmesın nasıl kufur etmesın sakin kalsın burda..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Adamlar küserde kırılırda söverde çeker giderde.. burda bi başlık açıyorlar sikko yorumlar yapılıyor o adam nasıl cinlenmesın nasıl kufur etmesın sakin kalsın burda..

kendisi bana kefillik verirken bile ince eleyip sık dokumuştu tahribat ruhu içindi hepsi. ama malesef aynı şeyler söz konusu değil artık kızıp gitmekte haklı bazen benim bile giresim gelmiyor bi konu açılıyor eğer değerli ise kapalı kapılar arkasında değil ise saçma sapan yorumlar malesef hayatta böyle altın yumurtlayan tavuk isen herkes sikip yumurta alma peşinde yoksa kesilip eti yenecek haldeyiz.

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ben de pm attiydim da hic son logine falan bakmak aklima gelmemisti isi gucu var okumadi daha diye dusunuyordum. Cocukla cocuk olunur mu yau gel geri pls ^^,

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

ergenmi la bu 

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

ergenmi la bu 

:D , yok ya. benim aklıma çocuk , eş yada iş`le alakalıdır büyük ihtimal. neşeli bir insandı.

birilerine, abla gönderelim diyebilecek kadar :D ╭∩╮

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

Ey gidi ..kimler vardı da gitmedi ki.bakın amd x sercan bile gitti

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HarmOniYa bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

ergenmi la bu 

:D , yok ya. benim aklıma çocuk , eş yada iş`le alakalıdır büyük ihtimal. neşeli bir insandı.

birilerine, abla gönderelim diyebilecek kadar :D ╭∩╮

:D dayı sen niye hep pandik işareti koyuyon herşeyin sonuna

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bi teorim var bu konuda;

Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Bi teorim var bu konuda;

Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.

kesinlikle bence bu 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 13752 Toplam Mesaj: 62
dj alper nerede