folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?

Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Bi teorim var bu konuda;

Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.

kesinlikle bence bu 

Kesinlikle tbt değişiyor 

Bkz.  Eski konular 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Bi teorim var bu konuda;

Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.

Ya zaten arşivdeki konulara bakınca ilk açılan tahribat eskisi tahribat değil konusu 2004'te başlıyor. Şuan link atamam ama bi kere işsizliğime denk gelip aramıştım arşivden. İğrenç iğrenç smileyler saçma sapan 'xd'li espriler yapacak kadar deli dolu ergenlik yaşayanlar yaş kemale erince tahribat da sıktı yauv diyorlar. 

Arkaplanda başka şeyler vardır o kısmı bilemem ama dj_alper'in açılan konulardan vs sıkıldığını sanmıyorum. İnşallah tekrar eskisi gibi aktif olarak takılır severdik.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MorganBlacK bunu yazdı

Mürit SeRDaR'ı bile TBT ye küstürdüler

serdarı hiç sevmem :) şaka bi yana düşüncelerimiz hiç mi hiç uymaz ama lütfen söyle gelsin.

tbt nin eskilerindendir bırakmasın burayı.sevgi ve saygılarımı ilet sana zahmet.

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    geberlan bunu yazdı

Ey gidi ..kimler vardı da gitmedi ki.bakın amd x sercan bile gitti

Harbiden amd noldu acap Cebitte görüşmüştük en son. Artık Cebitte yok gerçi :I

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı
    geberlan bunu yazdı

onu da küstürdüler. girmiyorum demişti.

geçen bir konuya cevap yazdı ama...

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    geberlan bunu yazdı

onu da küstürdüler. girmiyorum demişti.

geçen bir konuya cevap yazdı ama...

oha herkes küsmüş noldu yaw ne ara küstü bu kadar millet neyi kaçırdık :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    HarmOniYa bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

ergenmi la bu 

:D , yok ya. benim aklıma çocuk , eş yada iş`le alakalıdır büyük ihtimal. neşeli bir insandı.

birilerine, abla gönderelim diyebilecek kadar :D ╭∩╮

:D dayı sen niye hep pandik işareti koyuyon herşeyin sonuna

@do_som , hocam, abim ,kardeşim.
    sen baktığında bana göre yanlış şeyler görüyorsun. sen o işarette (╭∩╮), `pandik ` görüyorsun.
    ben baktığımda, gülmekten, kafası geriye düşmüş adam, görüyorum. Yada gözlerinden yaş geliyor. :DF

burada ve etrafında (ölüm tehdidi hariç), yazılan herşeyi, ciddi alma. kendinde de çok yüklenme.

ne sen mükemmelsin, ne ben, ne de onlar. ne öğrendinse, O kardır, yanına. bu kadar.

bak bu da benden sana gelsin. dinle.
    JESS GLYNN, don't be so hard on yourself. ^-')/

ben de @izzmarit`in hediye ettiği parçayı dinleyim.
    " O zamaAAn : Jain , come "

bu arada @ozgunlu ve @SSH, Tskler. ılık su, limon ve gargara, ikilisi gayet iyi geliyor. ^^)/ ♪

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

Arkadaşlar araba işlemleri var acil olarak ulaşabilirmiyiz dj_alper é . Bu işlemler hakkında bilgimiz yok adam bizi duduklemeye çalışıyor gibime geldi . Trafik sigortası 2200 çıktı kasko 1650 verdi bunlar bu kadar yüksek mi çıkıyor yoksa ÖTV indirimi yaptı diye hirsini burdanmi çıkartıyor 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    sensiz_aglamam bunu yazdı

Arkadaşlar araba işlemleri var acil olarak ulaşabilirmiyiz dj_alper é . Bu işlemler hakkında bilgimiz yok adam bizi duduklemeye çalışıyor gibime geldi . Trafik sigortası 2200 çıktı kasko 1650 verdi bunlar bu kadar yüksek mi çıkıyor yoksa ÖTV indirimi yaptı diye hirsini burdanmi çıkartıyor 

Kendi sitesi üzerinden ticket at cevap veriyor kısa sürede. Hala burada yani gitmedi bir yere. 

Ekleme: djalper.net/ticket

kadirozdemir tarafından 17/May/16 12:30 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    sensiz_aglamam bunu yazdı

baska yerden fiyat alip anlayabilirsin hocam. ama sigorta fiyatlarındaki artıştan pek haberdar degilsin gibi

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 13151 Toplam Mesaj: 62
dj alper nerede