Dj_Alper Nerede Bilen Varmı ?
-
DaSpOnGe bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
Bi teorim var bu konuda;
Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.
kesinlikle bence bu
Kesinlikle tbt değişiyor
Bkz. Eski konular
-
ozgunlu bunu yazdı
Bi teorim var bu konuda;
Bence tahribat hala eski tahribat ama insanlarin yaslari ilerledikce eskiden girgir yapilan bazi muhabbetler su anda anlamsız ve cocukca geliyor. Bence biz degisiyoruz tahribat degil.
Ya zaten arşivdeki konulara bakınca ilk açılan tahribat eskisi tahribat değil konusu 2004'te başlıyor. Şuan link atamam ama bi kere işsizliğime denk gelip aramıştım arşivden. İğrenç iğrenç smileyler saçma sapan 'xd'li espriler yapacak kadar deli dolu ergenlik yaşayanlar yaş kemale erince tahribat da sıktı yauv diyorlar.
Arkaplanda başka şeyler vardır o kısmı bilemem ama dj_alper'in açılan konulardan vs sıkıldığını sanmıyorum. İnşallah tekrar eskisi gibi aktif olarak takılır severdik.
-
MorganBlacK bunu yazdı
Mürit SeRDaR'ı bile TBT ye küstürdüler
serdarı hiç sevmem :) şaka bi yana düşüncelerimiz hiç mi hiç uymaz ama lütfen söyle gelsin.
tbt nin eskilerindendir bırakmasın burayı.sevgi ve saygılarımı ilet sana zahmet.
-
geberlan bunu yazdı
Ey gidi ..kimler vardı da gitmedi ki.bakın amd x sercan bile gitti
Harbiden amd noldu acap Cebitte görüşmüştük en son. Artık Cebitte yok gerçi :I
-
Cesnist bunu yazdıgeberlan bunu yazdı
onu da küstürdüler. girmiyorum demişti.
geçen bir konuya cevap yazdı ama...
-
angelofhope bunu yazdıCesnist bunu yazdıgeberlan bunu yazdı
onu da küstürdüler. girmiyorum demişti.
geçen bir konuya cevap yazdı ama...
oha herkes küsmüş noldu yaw ne ara küstü bu kadar millet neyi kaçırdık :|
-
do_som bunu yazdıHarmOniYa bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
ergenmi la bu
:D , yok ya. benim aklıma çocuk , eş yada iş`le alakalıdır büyük ihtimal. neşeli bir insandı.
birilerine, abla gönderelim diyebilecek kadar :D ╭∩╮
:D dayı sen niye hep pandik işareti koyuyon herşeyin sonuna
@do_som , hocam, abim ,kardeşim.
sen baktığında bana göre yanlış şeyler görüyorsun. sen o işarette (╭∩╮), `pandik ` görüyorsun.
ben baktığımda, gülmekten, kafası geriye düşmüş adam, görüyorum. Yada gözlerinden yaş geliyor. :DF
burada ve etrafında (ölüm tehdidi hariç), yazılan herşeyi, ciddi alma. kendinde de çok yüklenme.
ne sen mükemmelsin, ne ben, ne de onlar. ne öğrendinse, O kardır, yanına. bu kadar.
bak bu da benden sana gelsin. dinle.
JESS GLYNN, don't be so hard on yourself. ^-')/
ben de @izzmarit`in hediye ettiği parçayı dinleyim.
" O zamaAAn : Jain , come "
bu arada @ozgunlu ve @SSH, Tskler. ılık su, limon ve gargara, ikilisi gayet iyi geliyor. ^^)/ ♪
-
Arkadaşlar araba işlemleri var acil olarak ulaşabilirmiyiz dj_alper é . Bu işlemler hakkında bilgimiz yok adam bizi duduklemeye çalışıyor gibime geldi . Trafik sigortası 2200 çıktı kasko 1650 verdi bunlar bu kadar yüksek mi çıkıyor yoksa ÖTV indirimi yaptı diye hirsini burdanmi çıkartıyor
-
sensiz_aglamam bunu yazdı
Arkadaşlar araba işlemleri var acil olarak ulaşabilirmiyiz dj_alper é . Bu işlemler hakkında bilgimiz yok adam bizi duduklemeye çalışıyor gibime geldi . Trafik sigortası 2200 çıktı kasko 1650 verdi bunlar bu kadar yüksek mi çıkıyor yoksa ÖTV indirimi yaptı diye hirsini burdanmi çıkartıyor
Kendi sitesi üzerinden ticket at cevap veriyor kısa sürede. Hala burada yani gitmedi bir yere.
Ekleme: djalper.net/ticket
kadirozdemir tarafından 17/May/16 12:30 tarihinde düzenlenmiştir -
sensiz_aglamam bunu yazdı
baska yerden fiyat alip anlayabilirsin hocam. ama sigorta fiyatlarındaki artıştan pek haberdar degilsin gibi