Doğduğunuz Güne Lanet Ediyormusunuz ?
-
annemle zaten 1 haftadır konusmuyoruz benimle konusmuyormusbugün babam aradıkpss nie girmedin diyor.2 aydırda kredi çek diye arayıp duruyordubugün işi buldun ordaki 2-3 insana bizi değiştin bi daha arama sorma dedi.yüzüme kapattıulan ben 7 yıldırzaten ailesizimçocukluğum berbat geçmiş , dayaklar , hiçbirşeye izin vermemelerilkokul sondan beribaşka şehirde büymüşümbana sevgi , mutluluk vs öğretmemişlerşimdi onu istiyorlar.ben bunları sürekli yaşıyorumbayramlarda evde yatıyorum ailemin yanına gitmiyorumkardeşim arıyor dün 7 yaşında cocukabi özledim diye.annem senle konusmuyormuş diyor.okul bitti2 kere gittim1inde 2günlük gittimzehir ettilergeçende cenazemiz vardı ona gittimzor tutuyorum kendimi ağlamamak içinherklesin zayıf noktası var ben böyle şeylere gelemiyorum işte.
-
Vah vah Sanırım 18 Yaş bunalımı hocam.. Geçmişler olsun..
Sanırım Tahribat olarak yapabileceğimiz bişey yok. Varsa Söyle Dök derdini.
ShockMan tarafından 08/Eki/12 18:53 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
23 yaşındayım hocam.. senin yapabileceğin birşey yok anladığım kadarıyla.
-
yoo, hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
sabretmek lazım, güzel günler göreceğiz, güneşli günler..
-
hacı herkezin sorunları var.
Ama senin yapacağın tek şey annen baban ne kadarda hatalı olursa olsun tamam annecim tamam babacın diyip üzmeyeceksin.
Ne şiş yansın ne kebap
-
Sabır Kardeş SABIR beterin beteri var unutma
-
anne babana hiç bir şekilde hakaret etme bu yanlış ama onun dışında siklememe veya uzaklaşma hakkına sahipsin. Hatta şahsi fikrim ailenin senin hayatını sikip atacağıdır, aile prangadır, tasmanın başındadır. Aradaki ilişkiyi sadece hürmete çevirmen herkes için daha iyi onun dışında maddi manevi hiç bir yararları olmamalı sana çünkü o zaman kendilerinde söz hakkı bulurlar, bulmamalılar. Ayrıca evladını böyle kestirip atan, ufaklık gibi tabiri caiz trip atan biri olmak babalığa yakışmaz neyse o ayrı konu.
Ailenle geçmişte yaşadığın ne var ne yok bunu biz bilemeyiz, bunun değerlendirmesinide yapamayız o senin yapacağın bir tercih ama genel geçer doğrulardan bahsedebilirim.
-
başka yerlerde hayat güzel. kötü gidiyorsa, gidişatını değiştir. bir defa yaşayacaksın.
-
Dostum benim can dostumu 7 aylıkken babaannelerine bırakıp gitmiş ailesi,
benim arkadaş konuşmuyor ailesiyle,
ama sayar, telefonda isim soyisim kaydetmiş annesini, ben bile kötü olmuştum..
saygıda kusur etmez, yılda 1-2 sefer gider gelir 1-2 günlük.
Onun haricinde hiç siklemez.
Yaşın olmuş 23, artık onlara ihtiyacın yok. Sadece saygı duy, gerisini boş koy gitsin.
-
aile baglarının zayıf olması, çok kuvvetli olmasından iyidir dostum aldanma yaşadıklarına sakın.
insanı frenleyen zincirleyen şeyler bu hayatta hiç bir zaman baskılar veya zorluklar olmamıştır.
insanı asıl zincirleyen faktör sevgi bağıdır.
ne kadar az o kadar iyi..
yapabileceklerine bak bu hayatta. merak etme hersey yolunda.
güçlü sevgi baglarına sahip olan insanlar, aslında hayatta yalnız oldugumuz gerçeğini 30 yıl sonra anlıyorlar.
tabi eylemsizlik pişmanlığı ile geçen bir 30 yıl.
bu gerçeğe belki sen şu an da bile sahipsin. değerini bil..
-
Shephard bunu yazdıShockMan bunu yazdı
23 yaşındayım hocam.. senin yapabileceğin birşey yok anladığım kadarıyla.
Peki Tutturamadım Anlaşılan.. Bu durumda 23 Yaş Bunalımı Oluyo Durum.. Geçmiş olsun. Valla Ne Desem Onları Takmıyor Gibi Görünmeden Takmayıver, Geçer Bunlar.