Doğduğunuz Güne Lanet Ediyormusunuz ?
-
sabır hocam. sabrın sonu selamettir. rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş. seninde imtihanın bu şekilde. yanlış bişey yapmamaya çalış
-
kardeşim arıyor dün 7 yaşında cocuk, abi özledim diye. annem senle konusmuyormuş diyor.çok etkilendim hocam bu sözünden. Allah yardımcın olsun. Kimseye göstertmesin böyle sıkıntıları. İçim gitti içim.
-
geçer kardeş kendini kesme yeter
-
ortada çok bir travmatik durum yok hocam. tek sıkıntı ailenle aranın kötü olması. hayat şartları herkes için boqtan. sıkıntılarımızda kaderimize lanet edip nie doğdum nie böyle oldu dersek biryere varılacağını sanmıyorum. bir kere geldik bu dünyaya çilesiyle acı tatlı günleriyle bu hayatı bir şekilde yaşayacağız...
-
Shephard bunu yazdıannemle zaten 1 haftadır konusmuyoruz benimle konusmuyormusbugün babam aradıkpss nie girmedin diyor.2 aydırda kredi çek diye arayıp duruyordubugün işi buldun ordaki 2-3 insana bizi değiştin bi daha arama sorma dedi.yüzüme kapattıulan ben 7 yıldırzaten ailesizimçocukluğum berbat geçmiş , dayaklar , hiçbirşeye izin vermemelerilkokul sondan beribaşka şehirde büymüşümbana sevgi , mutluluk vs öğretmemişlerşimdi onu istiyorlar.ben bunları sürekli yaşıyorumbayramlarda evde yatıyorum ailemin yanına gitmiyorumkardeşim arıyor dün 7 yaşında cocukabi özledim diye.annem senle konusmuyormuş diyor.okul bitti2 kere gittim1inde 2günlük gittimzehir ettilergeçende cenazemiz vardı ona gittimzor tutuyorum kendimi ağlamamak içinherklesin zayıf noktası var ben böyle şeylere gelemiyorum işte.
hacı her şeye ragmen hayatla mücadeleye devam edeceksin..bir kez kendini bıraktınmı sonu uçurum olur..acı olmasa tatlıyı anlayamazsın. nefret olmasa sevgiyi anlayamazsın..evet zor ama asla kendini bırakmayacaksın illaki öyle birisi karşına cıkacaktırki sana geçmişi unuttturacaktır bir anda kendini her anlamda tamamlamış bulacaksındır..duacınım kardeşim
cecenya tarafından 08/Eki/12 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyShit bunu yazdıkardeşim arıyor dün 7 yaşında cocuk, abi özledim diye. annem senle konusmuyormuş diyor.çok etkilendim hocam bu sözünden. Allah yardımcın olsun. Kimseye göstertmesin böyle sıkıntıları. İçim gitti içim.
birde beni düşün hocam..
Varg bunu yazdıgeçer kardeş kendini kesme yeter
Yok hocam ben öyle şey yapmam.. alkole verdim kendimi o kadar..
cecenya bunu yazdıShephard bunu yazdıannemle zaten 1 haftadır konusmuyoruz benimle konusmuyormusbugün babam aradıkpss nie girmedin diyor.2 aydırda kredi çek diye arayıp duruyordubugün işi buldun ordaki 2-3 insana bizi değiştin bi daha arama sorma dedi.yüzüme kapattıulan ben 7 yıldırzaten ailesizimçocukluğum berbat geçmiş , dayaklar , hiçbirşeye izin vermemelerilkokul sondan beribaşka şehirde büymüşümbana sevgi , mutluluk vs öğretmemişlerşimdi onu istiyorlar.ben bunları sürekli yaşıyorumbayramlarda evde yatıyorum ailemin yanına gitmiyorumkardeşim arıyor dün 7 yaşında cocukabi özledim diye.annem senle konusmuyormuş diyor.okul bitti2 kere gittim1inde 2günlük gittimzehir ettilergeçende cenazemiz vardı ona gittimzor tutuyorum kendimi ağlamamak içinherklesin zayıf noktası var ben böyle şeylere gelemiyorum işte.hacı her şeye ragmen hayatla mücadeleye devam edeceksin..bir kez kendini bıraktınmı sonu uçurum olur..acı olmasa tatlıyı anlayamazsın. nefret olmasa sevgiyi anlayamazsın..evet zor ama asla kendini bırakmayacaksın illaki öyle birisi karşına cıkacaktırki sana geçmişi unuttturacaktır bir anda kendini her anlamda tamamlamış bulacaksındır..duacınım kardeşim
Sağolasın kardeşim.. hep tutundum elbet gene tutunacağım.. sizlerle paylaşmak istedim biraz içimi dökeyim istedim..
-diğer arkadaşlara da teşekkür ederim yanımda oluyorlar.
-
Hocam Biraz UzakDurmayı dene ve Enpati Kur hocam Onuların Huyuna suyuna yaklaş
Üzüldüm Abi
Sabret Hocam Sabrın sonu sellamettir. Hocum sen Sık kendini birazAllah Yardımcın olsn
-
Senin meyhane zamanın gelmiş hacı dayı.
Birgün buluşalımda adora meyhanesine gidelim. -
ohoooo hocam senin kayış kopmuş... ilerleyen zamanlarda "ben bunları nasıl yazdım" moduna da girersin.
O kadar takma bunları. Gelip geçici şeyler. Sen bugün ne kadar kızarsan kız, ailenden birinin başına bişey geldiğinde bunları düşündüğüne pişman olursun.
-
Hocam emin ol senin bu kadar üzüldüğün kadar onlarda çok üzülüyorlardır ama belli etmiyorlardır. Çünkü ana yüreği dayanmaz hepimiz biliyoruz. Anladığım kadarıyla herşeyine karışan sürekli iğneleyen sıkan bir ailen var huyuna git derim hocam zaten ayrı yaşıyormuşsun arada 2-3 gün gidersin sıkarsın herşeye tamam dersin aran düzelir elbet bunlar sana büyük sıkıntılar gibi geliyor olabilir ama aslında o kadarda değil. Allah göstermesin annenin yada babanın olmadığını düşün birde beterin beteri var. Sıkıntı etmene değmez en azından bir ailen var.