Doğduğunuz Güne Lanet Ediyormusunuz ?
-
Kocaman sacmaliyorsun.
Bunalimda olabilirsin,tartismalar yasayabilirsin,kizabilirsin herkese.
Fakat sana birsey soyleyeyim mi ?
Ailenden daha degerli birsey yok dunyada.Git ozur dile ozur dilet kendine herkesten.Op saril.
Bilemezsin yalnizligi,gercekten yalniz olmadikca.
Onlarda sana hasrettir simdi.
Pic felan da degilsin.Atan deden belli.Daha ne ?
cordelian tarafından 09/Eki/12 04:37 tarihinde düzenlenmiştir -
kendini alkole çok verme, işe vermeye bak, okul ne okudugunu bilmiyorum lise mezunu isen ön lisansı, ön lisans mezunu isen fakulteyi dışardan bitirmeye bak. bitaraftan işleri yürüt büyü. En önemlisi maddi birikim yapmaya çalış, para biriktirki en azından rahat yaşaman gereken hayatı bazı şartlar yüzünden zor yaşıyorsun buna değsin. hayatta şunu unutma tek sen varsın. zorluklarda yaşamın bi parçası.
-
Shephard bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Sanırım Rahat batmasıda var olabilir..
Sorununa Çözüm olurmu bilmem ama Tavsiyem MATRAX Alem FM de Hafta İçleri Gece 23.30 dan 02.00 a Kadar Bazan Sabaha Kadar Yayın Yapan Zekiyi Aramanı Öneriyorum.
Rahatı Battığı Yerden Çıkarmak İstiyorum Bölümüne Katılmak İstiyorum Dersin... Seni Yayına Alırlar.. Zekki Senin Sıkıntını Alır Sanırım. :)
:) hala yayın yapıyormu zeki bi aramak lazım
Yapıyo Yapıyo İçerde iken Her gece Dinlerdim.. Sağolsun Sayesinde Günler Geçtiydi... Çok Kıyak adamdır Zeki Abimiz...
-
Doğduğunuz Güne Lanet Ediyormusunuz ?
Sanırım beni ifade ediyor ben kesinlikle lanet ediyorum.
-
benim bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa oda yeterli sabır gösterip belli bir zaman geçince herşeyin düzeldiğidir. Sabret güzel günler gelecek.
"Şimdi sana zaten bildiğin bir şey söyleyeceğim; Dünya her zaman güllük gülistanlık değildir. Acımasız ve kötü bir yerdir. "
Rockynin dediği gibi hiç kimseninkide mükemmel değil ama aradığın sevgi arayışıysa ALLAH c.c.'ye yönel tüm kalbinle döndüysen fark edeceksin benim gibi kendinden nefret eden biri bile olsan kendini sevip kendinle yetinmeyi öğreneceksin. Hiç kimsenin kalmadığı bir yerde yanlızlık çektiğin anlarda Rabbim var yanlız değilim ki diye sevineceksin, doğru yola dön herşeyin zamanla düzeleceğini fark edeceksin. hepsini gönlümden geçtiği gibi yazdım kefereler alıntı yapıp ibnelik yapmasın.
-
Sen olmasan ben yoktum sayılır. İlk adımı attıran insansın bana. Doğdun güne şükrediyorum :). Ailevi durumların karışıkmış yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sonuç da aranızda geçenleri bilmiyorum. Ancak sonuçta anam babam deyip birşeyler yapmayı dene abi sık sık aramaya başla hal hatır sor. Zamanla git geli artır. İnşallah hallederisin abim.
-
Çoğu kişi saçmalamış. Bak ben sana birşey deyim mi? Annen-baban seni falan düşünmüyor buna %100 emin olabilirsin. Anne-babalar çocukları büyütürler güya 9 ay karnında taşımış yok şöyle yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş bunlar falan hikaye. Hepsini tek bir sebep için yapıyorlar. "Mutluluk". Sen büyüyüp meslek sahibi olunca oğlum doktor deyip gururlanmak için yapıyorlar. veyahut evlendiğinde mutlu oldukları için yapıyorlar. veyahut yapmak zorunda oldukları için yapıyorlar. misal seni siktiretseler evden elalem ne demez diye düşünecekler. edemeyecekler. işte bırakın bu annen baban seni düşünüyo hayatta en değerli şeyler onlar yalanını. ben sana şimdi demiyorum ki anne-babanı bırak boşver. ama sadece şunu bilki kimse seni falan düşünmüyor. bu yaşadıklarına da çoğu kişiye anlatsan yaşın küçük yok 18 yaş bunalımı vs der ama öyle falan değil işte. böyle insanlara bi sorununu dile getiriyorsun amk yaşın onlardan küçük ya hemen bu günler geçicek yok şöyle edicek yok böyle edicek diyorlar. herşeyi onlar biliyor ya!.
bak bu dünyada kendin için yaşayacaksın başkaları için değil. ama eğer senin bencil olman başkalarının çıkarlarına ters düşüyorsa sana derlerki sırf kendini düşünüyorsun biraz da başkalarını düşün. aslında bu sözün altında kendini düşünme beni de düşün yatıyor.
ben bunları şu yüzden anlattım sana. iki arada bi derede kalmış gibisin. bırak boşver çok abartmadan etrafındakileri sikleme.
-
Zaman zaman isyanda etsekte,kızsakta,sövsekte,hayata küssekte ŞÜKRETMESİNİ BİLİCEKSİN...sanki hayatın bütün yükü omuzlarımızdaymış gibi bizdeki dert dünyada kimsede yokmuş gibi düşünüp kendimizi duvarlara vursakta ŞÜKRETMESİNİ BİLİCEKSİN...kimse demesin ben hayatımdan çok memnunum hayatımın hiçbir evresinde isyan etmedim bunalmadım diye...herşey insanoğlu içindir...
-
kadirozdemir bunu yazdı
Sen olmasan ben yoktum sayılır. İlk adımı attıran insansın bana. Doğdun güne şükrediyorum :). Ailevi durumların karışıkmış yorum yapmam ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sonuç da aranızda geçenleri bilmiyorum. Ancak sonuçta anam babam deyip birşeyler yapmayı dene abi sık sık aramaya başla hal hatır sor. Zamanla git geli artır. İnşallah hallederisin abim.
inşallah kadirim zamanla düzelecek gibi görünüyor :)
-
Hacı sadece uzak durucaksın, elinden geldiği kadar çalış onlara destek olmaya bak maddi yönden.
O zaman susuyolar.
ben denedim, çocukluğumu anlatsam ağlarsın seninkine şükret.
Canını sıkma, çalış sadece çalış.