Dogo Argentino ( Beyaz Olum Melegi )
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
alien gibi kangallar geziyor koylerde sokaklarda vs neymis kangal. siktiler guzelim cinsi daha yeni dank etti korumaya aldılar hayvanı
-----------------------------kontumu diyosun lan :D ahahah baba köpekti lan mahallenin reisi :D
-
Valla hocam ben dogo alacak olsam onume secere koymadıkları surece hayatta almam. isterse satan dogrucu davut olsun, safkan dediginde inanmam. 3-4 nesil oncesinden baska bir cins ile ciftlesip safkanlıgı gitmis olabilir hayvanın, sonraki selusyonlarda dogo ile ciftlestirilince gorunus olarak bunu anlayamazsın dogo dan bir farkı olmaz hayvanın. ancak adı uzerinde safkan, kanı saf olmayan hayvanı almam ben, tabii bu sadece dogo gibi bazı ozel ırklar icin gecerlidir, mesela bendede "cane corso" var. Altından değerli hayvan vesselam.
-
bende de var bi tane cane dogo almak istersen haber ver sana iyi bi hayvan bulurum istediğin standartlarda ok kardeş
-
Oldum olası Köpeklere Anti patim vardır ama, Uzaktan bakınca baya bi Sevimli hayvan Canım. :)
-
çok süper köpekler yaf bi ara dogo kırması vardı bizdede makina gibi dövüşüyodu valla. cok güzel köpekler yaf hiç bir agresifligi yok gercekten ama yabancı kişilerin yanına pek yaklasmasına izin vermiodu cok güsel kopek gercekten @ugur0
Toplam Hit: 13340 Toplam Mesaj: 26