folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Doğu Ve Güneydoğu'da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor

Doğu Ve Güneydoğu'da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

benim lisedeyken , bilgisayar hocam vardi , adi Hakan . Oda bunlari soylemisti . Doguda bir yerlerdekilerin cocuguysan , sinavlari rahat gecersin diye.

Hatta 2006 oss'de sinav basladiktan 1 saat sonra sorular radyo dan cevaplanmisti ;)

Acilimcilar her yerde kendilerini gosteriyor . Bu adamlarin batida isi ne . Yeni leyla zanalar , baydemirlermi yetistirmeye calisiyor devlet basimiza !!!

kiniyorum ...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoYSaL
    SoYSaL's avatar
    Erkek

Tahribat.Com Forumları
    Eğitim / Ödev / Bilimsel Döküman
          Doğu Ve Güneydoğu‘da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor

Doğru.Ben dedim Batı ve Güneybatı gibi Kapalı şekilde kopya çekin diye ama dinlemediler=)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:
    -----------------------------

benim lisedeyken , bilgisayar hocam vardi , adi Hakan . Oda bunlari soylemisti . Doguda bir yerlerdekilerin cocuguysan , sinavlari rahat gecersin diye.

Hatta 2006 oss'de sinav basladiktan 1 saat sonra sorular radyo dan cevaplanmisti ;)

Acilimcilar her yerde kendilerini gosteriyor . Bu adamlarin batida isi ne . Yeni leyla zanalar , baydemirlermi yetistirmeye calisiyor devlet basimiza !!!

kiniyorum ...

Gelin sizde doğuda sınava girin bakalım. Şükür biz böyle birşey görmedik ama batılı bizi bizden iyi biliyor hayret.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

kiniyorum ...

Gelin sizde doğuda sınava girin bakalım. Şükür biz böyle birşey görmedik ama batılı bizi bizden iyi biliyor hayret.

hocamizda doguluydu , kurd degildi .

Belki ayni olay seni yakicak , senin yerine o hanzolardan biri gidicek. Cokmu hosuna giderdi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

hocamizda doguluydu , kurd degildi .

Belki ayni olay seni yakicak , senin yerine o hanzolardan biri gidicek. Cokmu hosuna giderdi ?

Gitmezdi de böyle bir olay yok ya.. Doğulu olarak benim senden daha iyi bilmem gerekiyor bence. Ve doğuda yaşayan biri olarak.

Edit// yerine adam sokma olayı var bu olaya istanbulda da rastlandı urfada da başka illerde de.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

@sosyal eğitim ile iligli olduguu için buraya açtım yanlışsa zaten rene online bir kaç mod online

@prometheus abi konu ba[a]şka yerlere gidiyor

@hayvan     abi bende bir kaç kişiden duydum yani duyumlar var ama gerçeklilik payını bilemicem..

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

onlar üniversiteye girer de

ilbere giren ne ben onu anlamadım,

sanki ülkede başka yolsuzluk yapılmıyor, baska i..nelikler yapılmıyor

tek sorunumuz bu kalmıştı

doğu okulları sürgün yeridir, vukutlı memurları gönderirler çogu kez(istisnalardan bahsetmiyorum), ozaman  adam gibi ögretmenler göndersinler oraya da onlar da öyle kazansınlar üniversiteyi

====>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baranbcx bunu yazdı:

onlar üniversiteye girer de

ilbere giren ne ben onu anlamadım,

sanki ülkede başka yolsuzluk yapılmıyor, baska i..nelikler yapılmıyor

tek sorunumuz bu kalmıştı

doğu okulları sürgün yeridir, vukutlı memurları gönderirler çogu kez(istisnalardan bahsetmiyorum), ozaman  adam gibi ögretmenler göndersinler oraya da onlar da öyle kazansınlar üniversiteyi

Adam Öğretim görevlisi . "Bunun açtığı gediği Galatasaray Üniversitesinde ben hissediyorum." zaten yazmış okumayı mı bilmiyosun ? Başka yolsuzluklar başka ipnelikler yapılıyor diye hiç birine dur denmeyecek mi ? Klasik direk Kürtleri korumaya yönelik bir davranış. Kopya çekilmesini bile savunuyosunuz ya helal olsun. Eğitim olmamasından yakınırsın bende her zaman desteklerim ama kopyayı savunmak her zamanki Kürtlere laf gelmemesi için yaptığınız klasik davranışınız.. Biraz da siz kendinizde suç arayın :W

Doğu okulları sürgün yeridir ve Ardahan kadar eğitimde dışlanan başka bir il yoktur. Üstelik Terör falan da yoktur ki zaten çoğunluğu Türk. Ama bu illa kopya çekilmesi gerektiği anlamına gelmez. Ve Ardahanda kopya gibi bi durum yok. Ama şahsen inanıyorum ki Van - Diyarbakır Arası illerde kopya çekiliyor. ve bu kopyayı çekenler gerçekten eğitim çok iyi olsa okuyacak kişiler değil. Aşiret ağasının çoçukları şunlar bunlar..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

50 bin dolara doktorluk 30 bin dolara muhendislik kazandırma vaadi ile baskalarının yerine sınava girme işini gazetelerde okuduk gecmişte...

ayrıca öğretmenlerimizinde anlattıkları farklı değil. açık şekilde kopya yardım vs yapılıyor. 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

bkz : ehliyet sınavı :) 

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 10970 Toplam Mesaj: 70