Doğu Ve Güneydoğu'da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor
-
benim lisedeyken , bilgisayar hocam vardi , adi Hakan . Oda bunlari soylemisti . Doguda bir yerlerdekilerin cocuguysan , sinavlari rahat gecersin diye.
Hatta 2006 oss'de sinav basladiktan 1 saat sonra sorular radyo dan cevaplanmisti ;)
Acilimcilar her yerde kendilerini gosteriyor . Bu adamlarin batida isi ne . Yeni leyla zanalar , baydemirlermi yetistirmeye calisiyor devlet basimiza !!!
kiniyorum ...
-
Tahribat.Com Forumları

Eğitim / Ödev / Bilimsel Döküman

Doğu Ve Güneydoğu‘da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya ÇekiliyorDoğru.Ben dedim Batı ve Güneybatı gibi Kapalı şekilde kopya çekin diye ama dinlemediler=)
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
benim lisedeyken , bilgisayar hocam vardi , adi Hakan . Oda bunlari soylemisti . Doguda bir yerlerdekilerin cocuguysan , sinavlari rahat gecersin diye.
Hatta 2006 oss'de sinav basladiktan 1 saat sonra sorular radyo dan cevaplanmisti ;)
Acilimcilar her yerde kendilerini gosteriyor . Bu adamlarin batida isi ne . Yeni leyla zanalar , baydemirlermi yetistirmeye calisiyor devlet basimiza !!!
kiniyorum ...
-----------------------------Gelin sizde doğuda sınava girin bakalım. Şükür biz böyle birşey görmedik ama batılı bizi bizden iyi biliyor hayret.
-
HaYVaN bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
kiniyorum ...
-----------------------------Gelin sizde doğuda sınava girin bakalım. Şükür biz böyle birşey görmedik ama batılı bizi bizden iyi biliyor hayret.
-----------------------------hocamizda doguluydu , kurd degildi .
Belki ayni olay seni yakicak , senin yerine o hanzolardan biri gidicek. Cokmu hosuna giderdi ?
-
maximuss bunu yazdı:
hocamizda doguluydu , kurd degildi .
Belki ayni olay seni yakicak , senin yerine o hanzolardan biri gidicek. Cokmu hosuna giderdi ?
-----------------------------Gitmezdi de böyle bir olay yok ya.. Doğulu olarak benim senden daha iyi bilmem gerekiyor bence. Ve doğuda yaşayan biri olarak.
Edit// yerine adam sokma olayı var bu olaya istanbulda da rastlandı urfada da başka illerde de.
-
@sosyal eğitim ile iligli olduguu için buraya açtım yanlışsa zaten rene online bir kaç mod online
@prometheus abi konu ba[a]şka yerlere gidiyor
@hayvan abi bende bir kaç kişiden duydum yani duyumlar var ama gerçeklilik payını bilemicem..
-
onlar üniversiteye girer de
ilbere giren ne ben onu anlamadım,
sanki ülkede başka yolsuzluk yapılmıyor, baska i..nelikler yapılmıyor
tek sorunumuz bu kalmıştı
doğu okulları sürgün yeridir, vukutlı memurları gönderirler çogu kez(istisnalardan bahsetmiyorum), ozaman adam gibi ögretmenler göndersinler oraya da onlar da öyle kazansınlar üniversiteyi
-
Baranbcx bunu yazdı:
onlar üniversiteye girer de
ilbere giren ne ben onu anlamadım,
sanki ülkede başka yolsuzluk yapılmıyor, baska i..nelikler yapılmıyor
tek sorunumuz bu kalmıştı
doğu okulları sürgün yeridir, vukutlı memurları gönderirler çogu kez(istisnalardan bahsetmiyorum), ozaman adam gibi ögretmenler göndersinler oraya da onlar da öyle kazansınlar üniversiteyi
-----------------------------Adam Öğretim görevlisi . "Bunun açtığı gediği Galatasaray Üniversitesinde ben hissediyorum." zaten yazmış okumayı mı bilmiyosun ? Başka yolsuzluklar başka ipnelikler yapılıyor diye hiç birine dur denmeyecek mi ? Klasik direk Kürtleri korumaya yönelik bir davranış. Kopya çekilmesini bile savunuyosunuz ya helal olsun. Eğitim olmamasından yakınırsın bende her zaman desteklerim ama kopyayı savunmak her zamanki Kürtlere laf gelmemesi için yaptığınız klasik davranışınız.. Biraz da siz kendinizde suç arayın :W
Doğu okulları sürgün yeridir ve Ardahan kadar eğitimde dışlanan başka bir il yoktur. Üstelik Terör falan da yoktur ki zaten çoğunluğu Türk. Ama bu illa kopya çekilmesi gerektiği anlamına gelmez. Ve Ardahanda kopya gibi bi durum yok. Ama şahsen inanıyorum ki Van - Diyarbakır Arası illerde kopya çekiliyor. ve bu kopyayı çekenler gerçekten eğitim çok iyi olsa okuyacak kişiler değil. Aşiret ağasının çoçukları şunlar bunlar..
-
50 bin dolara doktorluk 30 bin dolara muhendislik kazandırma vaadi ile baskalarının yerine sınava girme işini gazetelerde okuduk gecmişte...
ayrıca öğretmenlerimizinde anlattıkları farklı değil. açık şekilde kopya yardım vs yapılıyor.
-
bkz : ehliyet sınavı :)