folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Doğu Ve Güneydoğu'da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor

Doğu Ve Güneydoğu'da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Bunlar yıllardır bilinen ama dile getirilemeyen şeyler. Benim okuduğum lise sınavla öğrenci alan bir okuldu. Bizim okula okuma yazmayı zor beceren adamlar gelmişti. Kimse doğuya, güneydoğuya öğretmen gönderilmedi edebiyatı da yapmaya kalkmasın. Bir sürü öğretmeni, memuru öldürdü PKK denen kahpe çocukları. Yöre halkı bunların önüne geçemezdi belki ama tepki koyabilirdi. Bunu da yapmadı.

Akıl verme para ver a.q.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

SoYSaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Tahribat.Com Forumları
    Eğitim / Ödev / Bilimsel Döküman
          Doğu Ve Güneydoğu‘da Üniversiteye Giriş Sınavlarında Açık Şekilde Kopya Çekiliyor

Doğru.Ben dedim Batı ve Güneybatı gibi Kapalı şekilde kopya çekin diye ama dinlemediler=)

Ben de demiştim.:D

Osym başkanı tanıyan varmı aramızda.?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

güneydoğu"da Kopya Çekiliyor diyorda Daha gecen sene Unv kuruldu Yeni Nasil şimdiden kopya işi başladı Maksat gundem

Beleş wireless kahramanı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

- Koduğumun aşiretleri birbirlerine üstünlük sağlamak için, sınav gözetmenlerine milyarlar veriyorlar, maksat kendi aşiretinden birisi tıp kazansın, hukuk kazansın diye, ( A Aşiretinin oğlu tıp kazanmış, B aşiretide durur mu hiç, oda hemen oğlunu Hukuk'a gönderir, üniversiteye gidince de malak gibi ortada kalır )

- Muhtelif bir kaç g.doğu illerinde ücret karşılığı suya-sabuna dokunmadan ehliyet veriyorlar,

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Fıkralara göre yasakları çiğneyenlerin biz türkler olduğunu anlıyorum ama neyse (:

Ayrıca arkadaşlar buna inanan varsa sizin geleceğiniz söz konusu. Gelip burda sınava girmek zor değil. Gelin girin kopyanızı çekin Galatasaray üniversitesini kazanın.

Gerçi kopya çekemeyeceğinizin garantisini veriyorum /:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Odtüde okuyan bir arkadaşım, odtünün yurdunda kalan bir öğrencinin pkk bayrağı ve apo posteri açtığını söylediğinde "lan bu adamlar bu kadar saygın bir öğretim kurumuna nasıl girebiliyorlar?" diye sormuştum. Halbuki cevabı ne kadar açık ve netmiş.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diyarbakır'da kopya çekilmiyor, doğuda yolsuzluk yok diyen arkadaşlara cevaben;

annem ehliyetini Şanlıurfa'dan aldı ama hayatında Urfaya hiç gitmedi.

Yakın bir arkadaşımın ablası Diyarbakır'da ALES sınavında arkasına oturacak paşa çocuğuna kopya vermemesi durumunda

başına gelecekler konusunda uyarıldı ki Türkçe meali tehdit edildi.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Fıkralara göre yasakları çiğneyenlerin biz türkler olduğunu anlıyorum ama neyse (:

Ayrıca arkadaşlar buna inanan varsa sizin geleceğiniz söz konusu. Gelip burda sınava girmek zor değil. Gelin girin kopyanızı çekin Galatasaray üniversitesini kazanın.

Gerçi kopya çekemeyeceğinizin garantisini veriyorum /:

hacı sen anlamadın galiba. biz herkes çekiyor demiyoruz. orada aşireti çevresi olan o işi götürüyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

birşey kafama takıldı "açık şekilde kopya çekiliyor" mu sorun oldu ? Yani kapalı şekilde çekilse sorun değil mi ? Yani kopya çekilmekten çok açık bir şekilde çekilmesi güçlerine gitmiş gibime geldi de..

Öte yandan, bende duymuştum doğuda birşeylerin döndüğünü.Normal.Bir kaç bin kişilik aşirette her türlü adamlar ayarlanabilir.Sonunda sıyrılan yine aşiret bilmem kimleri yada sırtı yere gelmeyecek insanların çocukları.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Benim bildiğim sınavlar öğretmenler nezaretinde yapılıyor. Yani aşiret reislerinin değil. Yani öğretmenler mi rüşvet alyor :S

Edit: varsa öyle birşey bulun bana bir aşiret reisi :| Kızını isteticem... aşiret damadı olucam

Toplam Hit: 10966 Toplam Mesaj: 70