folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaslar internette satıs sitesinde tanıstıgım biriyle telefon takası için anlaşmıstık.bende N95 vardı oda bana 200 Lira ve D800 vericekti.200 lirayı hesabıma eft yapınca bende telefonu gönderdim.oda göndericekti ama o göndermedi.ben balıkesirdeyim o kütahyada.ne yapabilirim müridler fikirlerinizi bekliyorum.

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

elinde bir belgen yoksa yalan oldu.yalan söylemek ahlaki suçtur. Müeyyiyesi(!) yoktur.Belge belge belge..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

elimde kargo makbuzunda adresi var bide işbankası kredi kartından havale yaptı parayı oradanda bulabilirim onu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Müeyyide olacak doğrusu

sen yinede git bir karakola derdini anlat büyük ihtimal dinleyip dinleyip birşey yapamayız deyip sepetleyecekler seni ama olsun sen yinede git anlat derdini

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam iyi geceler

ortada resmi bir belge vs. olduğunu zannetmiyorum, dolayısıyla mutfağa gidip bir bardak su içmeni öneriyorum.
    Akabinde gelecekteki alışverişlerinde daha dikkatli olmanı temenni ediyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Buz Gibi Birr Buzlu Su :D

Hocam Telefonun Senin Olduğuna Dair Bir Belgen Yoksa Harbiden Bi Su İç

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Telefonun sana ait faturası varsa çalındı,gasp edildi vs diyebilirsin polise buda bir yol.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

mesajları silmediysen bir çıktısını al. sonra otur Cumhuriyet Başsavcılığına güzel dilekçe yaz. çıktıları dilekçe ekinde Başsavcılığa kendin götür. ordan seni Polis Merkezine göndeirler. Sonra polis Merkezine git ifadeni alırlar bir kaç ay sonra telefonunu sana teslim ederler (tabi İmei nosunu biliyorsan işin daha hızlı halledilir.)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rebelpirate bunu yazdı:
    -----------------------------

mesajları silmediysen bir çıktısını al. sonra otur Cumhuriyet Başsavcılığına güzel dilekçe yaz. çıktıları dilekçe ekinde Başsavcılığa kendin götür. ordan seni Polis Merkezine göndeirler. Sonra polis Merkezine git ifadeni alırlar bir kaç ay sonra telefonunu sana teslim ederler (tabi İmei nosunu biliyorsan işin daha hızlı halledilir.)

-----------------------------

yaparımda telefon konusmalarında hersey ortaya cıkar zaten daha önceki telefon konusmalarımız kayıt altına alınıyormuş.turkcell savcılık istediği takdirde konusmaları teslim ederiz dedi.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Telinin email numarasını biliyorsan faturasıda sende duruyorsa telin bloke ettirebiliyorsun diye hatırlıyorum çalanda gider üstüne oturur.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

otur agla :P

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 6137 Toplam Mesaj: 33