Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?
-
arkadaslar internette satıs sitesinde tanıstıgım biriyle telefon takası için anlaşmıstık.bende N95 vardı oda bana 200 Lira ve D800 vericekti.200 lirayı hesabıma eft yapınca bende telefonu gönderdim.oda göndericekti ama o göndermedi.ben balıkesirdeyim o kütahyada.ne yapabilirim müridler fikirlerinizi bekliyorum.
-
elinde bir belgen yoksa yalan oldu.yalan söylemek ahlaki suçtur. Müeyyiyesi(!) yoktur.Belge belge belge..
-
elimde kargo makbuzunda adresi var bide işbankası kredi kartından havale yaptı parayı oradanda bulabilirim onu.
-
Müeyyide olacak doğrusu
sen yinede git bir karakola derdini anlat büyük ihtimal dinleyip dinleyip birşey yapamayız deyip sepetleyecekler seni ama olsun sen yinede git anlat derdini -
hocam iyi geceler
ortada resmi bir belge vs. olduğunu zannetmiyorum, dolayısıyla mutfağa gidip bir bardak su içmeni öneriyorum.
Akabinde gelecekteki alışverişlerinde daha dikkatli olmanı temenni ediyorum :) -

Buz Gibi Birr Buzlu Su :D
Hocam Telefonun Senin Olduğuna Dair Bir Belgen Yoksa Harbiden Bi Su İç
-
Telefonun sana ait faturası varsa çalındı,gasp edildi vs diyebilirsin polise buda bir yol.
-
mesajları silmediysen bir çıktısını al. sonra otur Cumhuriyet Başsavcılığına güzel dilekçe yaz. çıktıları dilekçe ekinde Başsavcılığa kendin götür. ordan seni Polis Merkezine göndeirler. Sonra polis Merkezine git ifadeni alırlar bir kaç ay sonra telefonunu sana teslim ederler (tabi İmei nosunu biliyorsan işin daha hızlı halledilir.)
-
rebelpirate bunu yazdı:
-----------------------------
mesajları silmediysen bir çıktısını al. sonra otur Cumhuriyet Başsavcılığına güzel dilekçe yaz. çıktıları dilekçe ekinde Başsavcılığa kendin götür. ordan seni Polis Merkezine göndeirler. Sonra polis Merkezine git ifadeni alırlar bir kaç ay sonra telefonunu sana teslim ederler (tabi İmei nosunu biliyorsan işin daha hızlı halledilir.)
-----------------------------yaparımda telefon konusmalarında hersey ortaya cıkar zaten daha önceki telefon konusmalarımız kayıt altına alınıyormuş.turkcell savcılık istediği takdirde konusmaları teslim ederiz dedi.
-
Telinin email numarasını biliyorsan faturasıda sende duruyorsa telin bloke ettirebiliyorsun diye hatırlıyorum çalanda gider üstüne oturur.
-
otur agla :P