folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

telefon sanırım kapatılmıs.imei sorgulamasında Bu IMEI numarasina ait cihaz calinmistir. En yakin savciliga başvurarak teslim ediniz. yazıyor.bu adam bu telefonu kullanamaz artık dim ibaska hatta taksa...??

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Telefon Kapanmış Başka Hat Kurtarmaz :W

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

discoteam_487 bunu yazdı:
    -----------------------------

telefon sanırım kapatılmıs.imei sorgulamasında Bu IMEI numarasina ait cihaz calinmistir. En yakin savciliga başvurarak teslim ediniz. yazıyor.bu adam bu telefonu kullanamaz artık dim ibaska hatta taksa...??

Birkaç arkadaş gittigidiyoru önermiş. Beyler adamın kanında ibn*lik varsa orda da yapıyor merak etmeyin. Dükkan formatlı sıfır ürün deyip 2. el kullanılmış ürünü satıyorlar.

Hocam tel kapandıysa başka sim taksa da açamaz. Fakat herşeyin bi puştluğunun olduğu günümüzde gidip bir yerde kırdırır mı yada imei bloğunu kaldırmanın bi yolu var mıdır bilemem. Başka suçlarda istenildiğinde herifin kullandığı telefonun yaydığı sinyalden koordinatlarını bile buluyorlar ama aynı hassasiyeti bu olayda gösterirler mi orası meçhul.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Birkaç arkadaş gittigidiyoru önermiş. Beyler adamın kanında ibn*lik varsa orda da yapıyor merak etmeyin. Dükkan formatlı sıfır ürün deyip 2. el kullanılmış ürünü satıyorlar.

Hocam tel kapandıysa başka sim taksa da açamaz. Fakat herşeyin bi puştluğunun olduğu günümüzde gidip bir yerde kırdırır mı yada imei bloğunu kaldırmanın bi yolu var mıdır bilemem. Başka suçlarda istenildiğinde herifin kullandığı telefonun yaydığı sinyalden koordinatlarını bile buluyorlar ama aynı hassasiyeti bu olayda gösterirler mi orası meçhul.

gittigidiyorda buldum zaten.benden öncede çok kişiyi dolandırmıs.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Savcılığamı gidersin başka işmi yaparsın ne yap et konusmalarını vs delil olarak gösterip şu ipneye cezasını cektir.Hırsızlıktan farkı yok.

Bu arada geçmiş olsun

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

google bile cıkıyor adam.daha önce dolandırdıgı adam onun adına site acmıs galiba.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=KIVANC+BARUT+Sahtekari&meta=&aq=f&oq=

bu arada telefon numarasıda 05303701843 allah bilir bu kacıncı numarası.....

ama sukadarını söliim onda allah korkusu yok...

ben o telefonu almak için 20 gün yagmur altında calıştım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PLuToNiuM
    PLuToNiuM's avatar
    Erkek

gerekeni yaptım..yetkili mercii 8 saat içinde sonuclanır ve kullanıma kapatılabilir dediler.bakalım artık kapatılırsa iyi olucak vall

Kardeşim. Birçok telefon tamircisi bak iyi bak 5 TL ye imei numarasını kırıp kendi hattını kullanma imkanı sağlıyor,sen kapattırmak diyosun.

Bu şekilde olmaz. karakola beni gasp etti falan dersende olmaz. Yalan beyandan bu sefer sen içeri girersin.Sana tavsiyem o kişinin telini ve adresini bulup sözle sıkıştırman,bir nevi ciddi bir şekilde taciz veya  tehdit etmen onu sıkıntıya sokar.

Mesela şoyle bir tehdit yapabilirsin.Ben tecrübemi yazayım :') Kalın sesli birini bul sert bir şekilde;

" Telini buldum,2 dakikanı alacağım, ben isim soyadını söyle, seni ordan aldırmam benim 2 saatime bakar.Ya bana o teli yolla yada ben seni nerde bulunuyorsan aldırıp  o anda milletin ortasında gerekeni yapacağım. sana zamanda tanıyabilirim.seçim senin.Bu işi güzellikle halledelim "

gibi...

Adli yoldan da alırsın ama zaman kaybın çok olur.Geçmiş olsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

PLuToNiuM bunu yazdı:

gerekeni yaptım..yetkili mercii 8 saat içinde sonuclanır ve kullanıma kapatılabilir dediler.bakalım artık kapatılırsa iyi olucak vall

Kardeşim. Birçok telefon tamircisi bak iyi bak 5 TL ye imei numarasını kırıp kendi hattını kullanma imkanı sağlıyor,sen kapattırmak diyosun.

Bu şekilde olmaz. karakola beni gasp etti falan dersende olmaz. Yalan beyandan bu sefer sen içeri girersin.Sana tavsiyem o kişinin telini ve adresini bulup sözle sıkıştırman,bir nevi ciddi bir şekilde taciz veya  tehdit etmen onu sıkıntıya sokar.

Mesela şoyle bir tehdit yapabilirsin.Ben tecrübemi yazayım :') Kalın sesli birini bul sert bir şekilde;

" Telini buldum,2 dakikanı alacağım, ben isim soyadını söyle, seni ordan aldırmam benim 2 saatime bakar.Ya bana o teli yolla yada ben seni nerde bulunuyorsan aldırıp  o anda milletin ortasında gerekeni yapacağım. sana zamanda tanıyabilirim.seçim senin.Bu işi güzellikle halledelim "

gibi...

Adli yoldan da alırsın ama zaman kaybın çok olur.Geçmiş olsun.

bütün bilgileri elimde zaten nasip olucak cünkü bizzat görüşmemiz.zamanını bekliyorum.bi ara karsısına cıkıp adam akllı görüşücem bu mevzuyu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gittigidiyorada Sahtekarlık ilanı açtım.

http://urun.gittigidiyor.com/GG-de-CEP-TELEFONU-ALIM-SATIMI-YAPANLAR-OKUSUN_W0QQidZZ22566002

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

herhangi bir telefoncudan alacağı 20 liralık 3310'un imei'sini o telefona kopyalar,paşa paşa çalıştırır.Fake imei denen bi olay var.Iphone'lar 2 sene önce ülkeye resmen girmeden önce millette iphone vardı onlar nasıl calısıyor sanıyorsunuz?

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 6153 Toplam Mesaj: 33