Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?
-
discoteam_487 bunu yazdı:
-----------------------------rebelpirate bunu yazdı:
-----------------------------
mesajları silmediysen bir çıktısını al. sonra otur Cumhuriyet Başsavcılığına güzel dilekçe yaz. çıktıları dilekçe ekinde Başsavcılığa kendin götür. ordan seni Polis Merkezine göndeirler. Sonra polis Merkezine git ifadeni alırlar bir kaç ay sonra telefonunu sana teslim ederler (tabi İmei nosunu biliyorsan işin daha hızlı halledilir.)
-----------------------------yaparımda telefon konusmalarında hersey ortaya cıkar zaten daha önceki telefon konusmalarımız kayıt altına alınıyormu acaba turkcellden turkcelle konusmustuk
-----------------------------bilmiyorum kayıt altına alınıyordur belki ama böyle küçük bir olay için (senin için büyük olabilir ama adli açıdan çok ta önemli değil yani) telefon kaydı telefon dinlemesi vs. kararı vermez savcılık ve mahkemeler diye düşünüyorum.
-
ah be hocam madem takas yapcan gittigidiyor falan kullansana. ne die güvenion önüne gelene. bi tanıdık avukat-polis falan yokmu. kulaktan dolma bilgilerle yapma, onlara danış yol göstersinler.
-
yazışmalar hesap makbuzu yla birlikte savcılığa git
sonuç alırsın
-
hayaletkurt bunu yazdı:
ah be hocam madem takas yapcan gittigidiyor falan kullansana. ne die güvenion önüne gelene. bi tanıdık avukat-polis falan yokmu. kulaktan dolma bilgilerle yapma, onlara danış yol göstersinler.
-----------------------------gittigidiyor sitesinden alışveriş yapmanın da pek güvenli olduğunu söyleyemem. o sitedede bu şekilde dolandırılanları çok duydum
-
tel çalındı diye dilekçe ver kıvransın lavuk
-
SeRDaR bunu yazdı:
Müeyyide olacak doğrusu
sen yinede git bir karakola derdini anlat büyük ihtimal dinleyip dinleyip birşey yapamayız deyip sepetleyecekler seni ama olsun sen yinede git anlat derdini
-----------------------------Karakola derdini anlatınca anlamıyorlar :p
-
hoca git karakola calındı de.üstü bide güzel bi hikaye yaz.tanıyom ibneyi su su adreste oturuyo memleketine gitçeği gün bıcak zoruyla aldı elimden de.bide tanıdık polis varsa yemede yanında yat.sonra bırak o ibne uğraşsın takas yapmıştık die ;)
-
darkness_izmir bunu yazdı:
hoca git karakola calındı de.üstü bide güzel bi hikaye yaz.tanıyom ibneyi su su adreste oturuyo memleketine gitçeği gün bıcak zoruyla aldı elimden de.bide tanıdık polis varsa yemede yanında yat.sonra bırak o ibne uğraşsın takas yapmıştık die ;)
aynen öyle hocam :)size ne anlatıcam belki bileniniz vardır. Adamın birisinin arabası çalınıyor adamda polise gidip plakayı verip bomba var bu arabada diyorlar.E doğal olarak araba anında bulunup bakıldığında bomba olmadıgını görüyorlar.Adam hemen karakola gidip o araba benim diyip alıp geliyor =)
-
gerekeni yaptım..yetkili mercii 8 saat içinde sonuclanır ve kullanıma kapatılabilir dediler.bakalım artık kapatılırsa iyi olucak valla.
-
savcı dayı bul bi tane dilekçe ver halleder adam zırt pırt savcıya gidip gelmekten zaten bıkar :D anlaştırırlar sizi..