folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

discoteam_487 bunu yazdı:
    -----------------------------

rebelpirate bunu yazdı:

mesajları silmediysen bir çıktısını al. sonra otur Cumhuriyet Başsavcılığına güzel dilekçe yaz. çıktıları dilekçe ekinde Başsavcılığa kendin götür. ordan seni Polis Merkezine göndeirler. Sonra polis Merkezine git ifadeni alırlar bir kaç ay sonra telefonunu sana teslim ederler (tabi İmei nosunu biliyorsan işin daha hızlı halledilir.)

yaparımda telefon konusmalarında hersey ortaya cıkar zaten daha önceki telefon konusmalarımız kayıt altına alınıyormu acaba turkcellden turkcelle konusmustuk

bilmiyorum kayıt altına alınıyordur belki ama böyle küçük bir olay için (senin için büyük olabilir ama adli açıdan çok ta önemli değil yani) telefon kaydı telefon dinlemesi vs. kararı vermez savcılık ve mahkemeler diye düşünüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ah be hocam madem takas yapcan gittigidiyor falan kullansana. ne die güvenion önüne gelene. bi tanıdık avukat-polis falan yokmu. kulaktan dolma bilgilerle yapma, onlara danış yol göstersinler.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yazışmalar hesap makbuzu yla birlikte savcılığa git

sonuç alırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

ah be hocam madem takas yapcan gittigidiyor falan kullansana. ne die güvenion önüne gelene. bi tanıdık avukat-polis falan yokmu. kulaktan dolma bilgilerle yapma, onlara danış yol göstersinler.

gittigidiyor sitesinden alışveriş yapmanın da pek güvenli olduğunu söyleyemem. o sitedede bu şekilde dolandırılanları çok duydum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

tel çalındı diye dilekçe ver kıvransın lavuk

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Müeyyide olacak doğrusu

sen yinede git bir karakola derdini anlat büyük ihtimal dinleyip dinleyip birşey yapamayız deyip sepetleyecekler seni ama olsun sen yinede git anlat derdini

Karakola derdini anlatınca anlamıyorlar :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

hoca git karakola calındı de.üstü bide güzel bi hikaye yaz.tanıyom ibneyi su su adreste oturuyo memleketine gitçeği gün bıcak zoruyla aldı elimden de.bide tanıdık polis varsa yemede yanında yat.sonra bırak o ibne uğraşsın takas yapmıştık die ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

hoca git karakola calındı de.üstü bide güzel bi hikaye yaz.tanıyom ibneyi su su adreste oturuyo memleketine gitçeği gün bıcak zoruyla aldı elimden de.bide tanıdık polis varsa yemede yanında yat.sonra bırak o ibne uğraşsın takas yapmıştık die ;)

aynen öyle hocam :)

size ne anlatıcam belki bileniniz vardır. Adamın birisinin arabası çalınıyor adamda polise gidip plakayı verip bomba var bu arabada diyorlar.E doğal olarak araba anında bulunup bakıldığında bomba olmadıgını görüyorlar.Adam hemen karakola gidip o araba benim diyip alıp geliyor =)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerekeni yaptım..yetkili mercii 8 saat içinde sonuclanır ve kullanıma kapatılabilir dediler.bakalım artık kapatılırsa iyi olucak valla.

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

savcı dayı bul bi tane dilekçe ver halleder adam zırt pırt savcıya gidip gelmekten zaten bıkar :D anlaştırırlar sizi..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 6136 Toplam Mesaj: 33