Dolar Yarin 1750
-
Dolar
1,7190
Euro2,1540
Ben turizmde çalışıyorum.. Benim için iyi.. Ama bencil olmamak lazım.. İçler acısı bir hale getiriyor milleti bu durum :| -
Burada tayyibe kayanlar dolar yukseldi diye kaymiyor ki.Tayyip degilmiydi kriz bizi etkilemez diyip , onlem paketi hazirlamayan.Sen maliye bakanina bak , ekonomi bakanina bir bak bu adamlarin vasfi nedirde koskoca ulke ekonomisi bunlarin elinde.Hirsiza mal teslim edilirmi ? Kriz bizi teget gecti iste.Fakir daha fakirlesti zengin daha zenginlesti.Kriz tayyipleri teget gecti ama milletin gotu acila acila bir hal oldu .
-
Doları olanlara iyi ama dolarda istikrar bu yükseliş ne kadar sürer bilmem ama bir andada düşüşe geçecektir -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Burada tayyibe kayanlar dolar yukseldi diye kaymiyor ki.Tayyip degilmiydi kriz bizi etkilemez diyip , onlem paketi hazirlamayan.Sen maliye bakanina bak , ekonomi bakanina bir bak bu adamlarin vasfi nedirde koskoca ulke ekonomisi bunlarin elinde.Hirsiza mal teslim edilirmi ? Kriz bizi teget gecti iste.Fakir daha fakirlesti zengin daha zenginlesti.Kriz tayyipleri teget gecti ama milletin gotu acila acila bir hal oldu .
Haklısın abi :)
Kriz bizi teğet geçti.. En azından kriz giderilebilir, krizden kutulabilirdik..
Ama artık o şansımız da yok.. Çünkü teğetin rüzgarı yetti :| -
Asi bunu yazdı:
-----------------------------Doları olanlara iyi ama dolarda istikrar bu yükseliş ne kadar sürer bilmem ama bir andada düşüşe geçecektir
-----------------------------Hajım ya akıllanmayacakmısınız siz halen daha offf offff
ne doları olanı iyiyimiş arkadaşım bu zihniyetteki insanlar dolar az bişiy yükselsin bende elimdeki 100 doları bozdurayım 20-30 lira kara geçeyim diyen bu ahmak insanlar bilmiyorlar ki bu davranış direkman ülkenin ekonomisini aşağıya çekior. Bilmior ki o ahmak 6 ay sonra kar gördüğü 20-30 lira götünden faslasıyla çıkacak.
Doları olan yaşamadı doları olan aptallığına yansın bu ülkenin bu hale gelmesin de sadece tayyip değil her 1 doların katkısı var heh yolu açan tayyip o yüsden kayıyorum ona...
hekes kendi cebini düşünüyor "ya dolar düşerseymiş" düşsün a.koyam düşsün die uğraşıo bütün millet ama senin kurduğun bu cümlenin bariz açıklaması dolar düşerse elinde patlar o dolarlar sen bunu düşünüosun bende diorum ki götünde patlasın a.koyam yeter lan kafan hiç mi çalışmıo a.koyacam yeter yaaaaaaaaaaa :@
şunu bi anlamadı benim milletim anlamıcakta.....
-
Birazdan herkes elindekini satacak. Yine 1500lere inecek.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------aynen katılıyorum. hala tayyip'i koruyorlar ya ona şasıyorum kıçından donunu alsa tayyip bunlar hala helal olsun diyicek haldeler hayretle izliyorum.. birde begenmeyen çeker gider diyorlar lan sen kimsin ki ?
-
tayyibi savunan kişilerin iq suna bakmak lazım asıl. Adam devletin anasını bile sattı . Telekom gitmiş petkim gitmiş o özelleşmiş bu özelleşmiş arsalar peşkeşt çekilip satılmış. Deniz feneri yolsuzluğu çıkmış tınlayan yok. Bunları göremeyecek insan zaten kör bir zihniyetle yaşayan bir insandır. Adam teğet geçecek, dünyadaki ekonomik krizi lehimize çevirecez dedi hani nerede teğet, lehimize olan şey? Kaç bin işçinin işten çıkarıldığının farkında mısınız? Bu olan şey mi bizim lehimize olan işçilerin çıkarılması halkın parasının değerini kaybetmesi mi? Birde şey denmiş Türkiye şu an en az zararla krizden kurtulacak ülkeymişte bunun nedeni tayyibin politikasıymışta alakası yok.2001 krizinden bankaların herpsi önlem aldı ve yaşadıkları tecrübe yüzünden bu krizi çok fazla zararla atlatmayacağız (sözde ki bana göre gayet büyük bir kazık girecek milletimize).VE BU DAHA KRİZİN BAŞLANGICI!. İmf den borç alarak orayı burayı satarak ekonomi döndürmeye çalışıyorladı aha işte sonucu.
İmf zaten babamızın hayrına veriyor paraları. Al kardeşim 1 lirayı ver bana 2 lirayı üstüne ülkende şunu şunu yap şunu şunu yapma diyor adam. Hangi avrupa devleti bizim iyiliğimiz için bir uygulama yapmış. Tarihte görülmemiş şeylerin olacağını mı düşünüyorsunuz. Tarih tekerrür eder bunu unutmayın.
Doğruları sorgulayan insanların iq sunu sorgulayacağınıza kendi iq nuzla ilgilenin. Hayatında kitap görmemiş onun bunun dolduruşuyla gaza gelen bir zihniyet olduğunuzu belli ediyorsunuz... Yazık
Gerçi düşünüyorumda hakediyoruz be kardeşim. Milletler hakedildikleri gibi yönetilirmiş ya şu an aynen bu durumu yaşıyoruz.
Allah vatanın ve milletin bu çıkmaz sokaktan çıkmasına yardımcı olsun.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------Doları olanlara iyi ama dolarda istikrar bu yükseliş ne kadar sürer bilmem ama bir andada düşüşe geçecektir
-----------------------------Hajım ya akıllanmayacakmısınız siz halen daha offf offff
ne doları olanı iyiyimiş arkadaşım bu zihniyetteki insanlar dolar az bişiy yükselsin bende elimdeki 100 doları bozdurayım 20-30 lira kara geçeyim diyen bu ahmak insanlar bilmiyorlar ki bu davranış direkman ülkenin ekonomisini aşağıya çekior. Bilmior ki o ahmak 6 ay sonra kar gördüğü 20-30 lira götünden faslasıyla çıkacak.
Doları olan yaşamadı doları olan aptallığına yansın bu ülkenin bu hale gelmesin de sadece tayyip değil her 1 doların katkısı var heh yolu açan tayyip o yüsden kayıyorum ona...
hekes kendi cebini düşünüyor "ya dolar düşerseymiş" düşsün a.koyam düşsün die uğraşıo bütün millet ama senin kurduğun bu cümlenin bariz açıklaması dolar düşerse elinde patlar o dolarlar sen bunu düşünüosun bende diorum ki götünde patlasın a.koyam yeter lan kafan hiç mi çalışmıo a.koyacam yeter yaaaaaaaaaaa :@
şunu bi anlamadı benim milletim anlamıcakta.....
-----------------------------kurduğun cümledeki kelimelere dikkat et ne demişim tekrar bak ağzını topla küfürlerini kendine sakla
-
Varg bunu yazdı:
tayyipe kafam girsin
az önce akp den aradılar tbt den olduğumu biliyorlar.kafanın tam ölçülerini istiyorlar.
kafan küçükmü büyükmü hocam :D