Dolar Yarin 1750

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Dolar1,7190
    Euro 2,1540

Ben turizmde çalışıyorum.. Benim için iyi.. Ama bencil olmamak lazım.. İçler acısı bir hale getiriyor milleti bu durum :|

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Burada tayyibe kayanlar dolar yukseldi diye kaymiyor ki.Tayyip degilmiydi kriz bizi etkilemez diyip , onlem paketi hazirlamayan.Sen maliye bakanina bak , ekonomi bakanina bir bak bu adamlarin vasfi nedirde koskoca ulke ekonomisi bunlarin elinde.Hirsiza mal teslim edilirmi ? Kriz bizi teget gecti iste.Fakir daha fakirlesti zengin daha zenginlesti.Kriz tayyipleri teget gecti ama milletin gotu acila acila bir hal oldu .

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Doları olanlara iyi ama dolarda istikrar bu yükseliş ne kadar sürer bilmem ama bir andada düşüşe geçecektir

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Burada tayyibe kayanlar dolar yukseldi diye kaymiyor ki.Tayyip degilmiydi kriz bizi etkilemez diyip , onlem paketi hazirlamayan.Sen maliye bakanina bak , ekonomi bakanina bir bak bu adamlarin vasfi nedirde koskoca ulke ekonomisi bunlarin elinde.Hirsiza mal teslim edilirmi ? Kriz bizi teget gecti iste.Fakir daha fakirlesti zengin daha zenginlesti.Kriz tayyipleri teget gecti ama milletin gotu acila acila bir hal oldu .
    Haklısın abi :)
    Kriz bizi teğet geçti.. En azından kriz giderilebilir, krizden kutulabilirdik..
    Ama artık o şansımız da yok.. Çünkü teğetin rüzgarı yetti :|

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:

Doları olanlara iyi ama dolarda istikrar bu yükseliş ne kadar sürer bilmem ama bir andada düşüşe geçecektir

Hajım ya akıllanmayacakmısınız siz halen daha offf offff

ne doları olanı iyiyimiş arkadaşım bu zihniyetteki insanlar dolar az bişiy yükselsin bende elimdeki 100 doları bozdurayım 20-30 lira kara geçeyim diyen bu ahmak insanlar bilmiyorlar ki bu davranış direkman ülkenin ekonomisini aşağıya çekior. Bilmior ki o ahmak 6 ay sonra kar gördüğü 20-30 lira götünden faslasıyla çıkacak.

Doları olan yaşamadı doları olan aptallığına yansın bu ülkenin bu hale gelmesin de sadece tayyip değil her 1 doların katkısı var heh yolu açan tayyip o yüsden kayıyorum ona...

hekes kendi cebini düşünüyor "ya dolar düşerseymiş" düşsün a.koyam düşsün die uğraşıo bütün millet ama senin kurduğun bu cümlenin bariz açıklaması dolar düşerse elinde patlar o dolarlar sen bunu düşünüosun bende diorum ki götünde patlasın a.koyam yeter lan kafan hiç mi çalışmıo a.koyacam yeter yaaaaaaaaaaa :@

şunu bi anlamadı benim milletim anlamıcakta.....

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Birazdan herkes elindekini satacak. Yine 1500lere inecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:

aynen katılıyorum. hala tayyip'i koruyorlar ya ona şasıyorum kıçından donunu alsa tayyip bunlar hala helal olsun diyicek haldeler hayretle izliyorum.. birde begenmeyen çeker gider diyorlar lan sen kimsin ki ?

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

tayyibi savunan kişilerin iq suna bakmak lazım asıl. Adam devletin anasını bile sattı . Telekom gitmiş petkim gitmiş o özelleşmiş bu özelleşmiş arsalar peşkeşt çekilip satılmış. Deniz feneri yolsuzluğu çıkmış tınlayan yok. Bunları göremeyecek insan zaten kör bir zihniyetle yaşayan bir insandır. Adam teğet geçecek, dünyadaki ekonomik krizi lehimize çevirecez dedi hani nerede teğet, lehimize olan şey? Kaç bin işçinin işten çıkarıldığının farkında mısınız? Bu olan şey mi bizim lehimize olan işçilerin çıkarılması halkın parasının değerini kaybetmesi mi? Birde şey denmiş Türkiye şu an en az zararla krizden kurtulacak ülkeymişte bunun nedeni tayyibin politikasıymışta alakası yok.2001 krizinden bankaların herpsi önlem aldı ve yaşadıkları tecrübe yüzünden bu krizi çok fazla zararla atlatmayacağız (sözde ki bana göre gayet büyük bir kazık girecek milletimize).VE BU DAHA KRİZİN BAŞLANGICI!. İmf den borç alarak orayı burayı satarak ekonomi döndürmeye çalışıyorladı aha işte sonucu.

İmf zaten babamızın hayrına veriyor paraları. Al kardeşim 1 lirayı ver bana 2 lirayı üstüne ülkende şunu şunu yap şunu şunu yapma diyor adam. Hangi avrupa devleti bizim iyiliğimiz için bir uygulama yapmış. Tarihte görülmemiş şeylerin olacağını mı düşünüyorsunuz. Tarih tekerrür eder bunu unutmayın.

Doğruları sorgulayan insanların iq sunu sorgulayacağınıza kendi iq nuzla ilgilenin. Hayatında kitap görmemiş onun bunun dolduruşuyla gaza gelen bir zihniyet olduğunuzu belli ediyorsunuz... Yazık

Gerçi düşünüyorumda hakediyoruz be kardeşim. Milletler hakedildikleri gibi yönetilirmiş ya şu an aynen bu durumu yaşıyoruz. 

Allah vatanın ve milletin bu çıkmaz sokaktan çıkmasına yardımcı olsun.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    rappermcs bunu yazdı:

Asi bunu yazdı:

Hajım ya akıllanmayacakmısınız siz halen daha offf offff

ne doları olanı iyiyimiş arkadaşım bu zihniyetteki insanlar dolar az bişiy yükselsin bende elimdeki 100 doları bozdurayım 20-30 lira kara geçeyim diyen bu ahmak insanlar bilmiyorlar ki bu davranış direkman ülkenin ekonomisini aşağıya çekior. Bilmior ki o ahmak 6 ay sonra kar gördüğü 20-30 lira götünden faslasıyla çıkacak.

Doları olan yaşamadı doları olan aptallığına yansın bu ülkenin bu hale gelmesin de sadece tayyip değil her 1 doların katkısı var heh yolu açan tayyip o yüsden kayıyorum ona...

hekes kendi cebini düşünüyor "ya dolar düşerseymiş" düşsün a.koyam düşsün die uğraşıo bütün millet ama senin kurduğun bu cümlenin bariz açıklaması dolar düşerse elinde patlar o dolarlar sen bunu düşünüosun bende diorum ki götünde patlasın a.koyam yeter lan kafan hiç mi çalışmıo a.koyacam yeter yaaaaaaaaaaa :@

şunu bi anlamadı benim milletim anlamıcakta.....

kurduğun cümledeki kelimelere dikkat et ne demişim tekrar bak ağzını topla küfürlerini kendine sakla

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:
    tayyipe kafam girsin
    az önce akp den aradılar tbt den olduğumu biliyorlar.

kafanın tam  ölçülerini istiyorlar.

kafan küçükmü büyükmü hocam :D

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 10882 Toplam Mesaj: 77