folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Domuz Gribi Ve İlahi Adalet

Domuz Gribi Ve İlahi Adalet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Uzun süreden sonra Tahribbata döndüm ve biraz tartışma çekti canım :d O yüzden de blıguma yazdığım yazıyı paylaşayım dedim sizlerle.

Buyrunuz;

Domuz Gribi

Biiir deeeerdim var aaartık tuuuutaamam iiiçimdeeeee...
    Eveet giriş cümlem Mor Ve Ötesi'nin Bir Derdim Var adlı güzel şarkısından geliyor...
    2-3 gündür bir derdim vardı, tutamadım içimde, yazayım bloguma dedim...

Şu domuz gribi olayı çıktı ya çok dertlendim ben sevgili okur. Peki neden? Dünyayı tehdit ediyor, her geçen gün insanlar ölüyor falan diye mi? Hayır. Dertleniyorum çünkü; Darkafalılara malzeme çıkıyor!

Yine mi "darkafalılar" diyeceksiniz ama ne yapayım, 2 sevmediğim insan modeli var benim;

1) Özentiler

2) Darkafalılar

Domuz Gribi nasıl darkafalılara malzeme oluyor peki? "Domuz" kısmıyla tabii ki. İnternette "Bilim adamları domuz etindeki ölümcül parazitlere karşı insanları uyarıyor" ve benzeri haberleri alıp, üzerine "İşte Allah bu yüzden bize domuz eti yemeyin diyor! Kuran ne söylüyorsa bizim yararımıza olduğunun kanıtıdır bu haber! Bilim Kuran'da yazanı destekliyor! Bilim ve din çelişmez!" diye zırvalayan kafasına sıçtığımın darkafalıları bu salgın karşısında neler diyecekler bir düşünsenize!.. Dertlenmeyeyim de ne yapayım?

Çıkacaklar şimdi de "Bakın, Kuran bize domuz eti yemeyin dedi, biz de buna uyduk. Uymayanlar ise şimdi Domuz Gribiyle cezalandırılıyor! Bu ilahi adalet! Allah, dediğini dinlemeyenleri, domuz yiyenleri cezalandırıyor!" diyecekler. Emin olun böyle diyecekler hatta demeye başlamışlardır bile, hiç şaşırmam, siz de şaşırmayın...

Neden şaşırmayalım? Çünkü; Pompei Faciası hakkında "Pompei şehri genelev kaynıyordu. Bu yüzden Pompei halkı Allah'ın gazabına uğradı!" diyenler, 19 Ağustos Depremi hakkında "Artan günahkarlık ve ahlaki çöküntü yüzünden Allah bizi cezalandırdı. Depremde ölenler günahkardı!" diyenler, 7 gencin öldüğü soba faciası hakkında "İsrail Gazze'ye saldırırken yılbaşını kutladıkları için Allah onları cezalandırdı!" diyenler, kemoterapi sonucu saçları döküldüğü için başını örten Türkan Saylan hakkında "Başörtüsüne karşı olduğundan Allah cezasını verip onu başını örtmek zorunda bıraktı!" diyenler ve benzeri bir çok örnekte salaklıklarını, koyunluklarını haykırırcasına birbirinden saçma yorumlar yapan darkafalı zihniyetten, başka bir şey bekleyemeyiz...

Derdimi anlamışsındır diye düşünüyorum sevgili okur; Bu darkafalı kuşbeyinli öküzlere daha fazla saçmalamaları için malzeme çıkması rahatsız ediyor beni. Seni de benim gibi rahatsız ediyor mu bilmiyorum ama bence "etmeli" ey okur...

Başka bir yazıda buluşmak üzere kendine iyi bak...

Bulmaca Köşesi: Türkiye'nin Müslüman çoğunluklu bir ülke olmasının iyi yanı nedir?

Cevap: Kimse çıkıp da "Bu domuzda virüs yok, bakın ben yiyorum hiçbir şey olmuyor" demez.

SON

Alıntı yeri: http://hayvanyasar.blogspot.com/

Hadi bakalım atış serbest :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Güzel yazmışsın la :D

Dümenci Taksici

Uzun süredir yazmıyordum, ayrı kalmıştık seninle ey okur. Neyse ki dün İstanbul'dan döndüm ve şimdi de gecenin 5'inde bir yazıyla karşınızdayım.
    İstanbul'dan döndüğümde mutlaka bir malzeme oluyor elimde yazmak için. Bu kez malzeme takside geldi...

Bir medikal görüntüleme merkezinde kemik sintigrafisi çektirdikten sonra taksiye bindik. Taksici arabayı hareket ettirir ettirmez bir "Bismil" çekti. Nedir "Bismil"?

Bismil; "Bismillahirrahmanirrahim, Bismillah, Bismil ve Bis kardeşler"in 3.südür. Kişi önceleri Bismillahirrahmanirrahim çeker bir işe girişirken, zamanla bunu Bismillah, Bismil derken Bis'e kadar kısaltır.

Neyse... İlk "Bismil"i çekti, sürmeye başladı. Bir viraja geldik, bir Bismil daha, öteki viraja geldik bir Bismil daha derken baktım adam taksi her durakladığında, her viraj alındığında falan "Bismil"liyor. Arada da böyle sıkıntılı sıkıntılı sesler çıkarıyor...

Böyle devam ederken telefonu çaldı taksicinin ve aşağı yukarı şöyle şeyler söyledi; "Abla nerdesin sen?Neden ağlıyorsun sen abla? Ağlama abla. Yok abla bende de yok ki. Allah büyüktür abla. Anlıyorum da abla ben de arabanın masrafını çıkaramıyorum bile, cebimde kuruş yok. Allah'ım şahidim ki yok abla bende de para. Düşmez kalkmaz bir Allah be abla...

Sonra kapadı telefonu. Sıkıntılı sıkıntılı sesler çıkarıp, içinde bol bol "Allah" geçen bir şeyler söylendikten sonra telefonla birini aradı (Ya da aramış gibi yaptı). Bu kez de yine aşağı yukarı şöyle şeyler söyledi; ""Bilmemkim" Abi ya "bilmemkim" ablam aradı, çocuklar aç diyor abi ya. Benden para istedi de bende de yok Allah şahidim olsun ki abi. Abi sen çıkar "bilmemkim" ablama 50 lira ver, ben akşam sana çıkarıp vericem. Öyle de abi düşmez kalkmaz bir Allah be abi. Allah büyüktür be abi. Yazık o çocuklara da be abi. İşte ver sen şimdi ona bir 50 lira abi, ben akşam vericem sana yemin billah abi."

Kapadı telefonu ve ağlamaklı bazı sesler çıkarmaya çalıştı bir süre. Sonra yine "Allah büyüktür, düşmez kalkmaz bir Allah'tır vb şeyler söylenmeye başladı. Annem de sordu "Ne oldu sorun ne?" falan diye. "Ya abla bunlar yetim. İşte biz yardım etmeye çalışıyoruz da bizde de yok ki abla." dedi.

Sonra adamın kendini kasarak çıkardığı çok belli olan ağlamaklı sesler eşliğinde gideceğimiz yere varıp indik taksiden.

Bu olayı yazdım çünkü büyük ihtimalle bir dümendi tüm o telefon konuşmaları falan. "Medikal görüntüleme merkezinden çıkanlar hasta olduğundan falan duygusaldır şu sıralar. Acıyıp da 20 kağıt verirler..." diye düşünülerek hazırlanmış ve önceden oturup üzerine kafa yorulmuş bir dümen.

Şimdi belki diyeceksiniz "Ya dümen değilse? Ya gerçekse o telefon konuşmaları?"; Hiç sanmıyorum. Orada olsaydınız siz de benim gibi düşünürdünüz.

Ha neredeyse unutuyordum; Bu STV'nin dandik kısa filmlerinden fırlamış gibi 3 cümlesinden birinde mutlaka "Allah" geçen adamın telefon melodisi John Carpenter'ın The End şarkısıydı. Bilmeyenler için; Bu şarkı Banu Alkan'ın tecavüze uğradığı film sahneleriyle özdeşleşmiştir. Hani dırı dırı dını dını dınıt diye bir şarkı, hatırlamadınız mı? Youtube'dan dinleyin hatırlarsınız...

Sonuç olarak; Cinlik, piçlik, puştluk yapan çok memlekette. Duygusal davranmayın anacım...

SON

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

domuz yemiyorum çünkü dinen yasak olduğu için ayrıca domuz etindeki bakterileri bile bilede yemem beklenemez ayrıca pişerken acayip pis kokar yanına yaklaşamazsın.

ayrıca 19 ağustos değil 17 ağustos...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    El mantık, kuş gribi de var, veya deli dana hastalığı?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek
    darkafalara bende uyuz oluyorum.Ama burda müslümanlar çıkıpta "kafirler domuz eti yemeyin haram dedik yediniz aha olacağı bu ohh olsun size" demez.Müslüman insanlığın kötülüğünü istemez.Ha dediğin gibi biri çıkıp bunları söylerse o benimki onun müslümanlığından değildir..:|

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    düşüncelerime tercüman olmuşsun bir nevi ; güzel bir yazı :)

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    domuz yemekle bir alakası yok ne saçma :)

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------

domuz yemiyorum çünkü dinen yasak olduğu için ayrıca domuz etindeki bakterileri bile bilede yemem beklenemez ayrıca pişerken acayip pis kokar yanına yaklaşamazsın.

ayrıca 19 ağustos değil 17 ağustos...

Doğru Varto Depremiyle karıştırmışım tarihlerini... Sağol

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

HAYVANYASAR bunu yazdı:

ne diyim Allah analı babalı büyütsün

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Tipine çaktımın hayvan oğlu hayvanı :|

kendinize ayığ olunuz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

Tipine çaktımın hayvan oğlu hayvanı :|

Neden ya şirin değil mi :D

Böyle evcil olanlar şirin ama yaban olanları ben de sevmiyorum.

Toplam Hit: 5965 Toplam Mesaj: 44