Domuz Gribi Ve İlahi Adalet
-
evcil domuz..
-tabi tabi öyledir :))
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------evcil domuz..
-----------------------------
Evet arkadaşım. Sen yaban domuzunu al güzel koşulları olan bir çiftliğe götür, hızla modifikasyonlar geçirip böyle pembe şirin bir şey olur. Aynı şekilde tekrar yabana bırakınca da o çirkin haline döner. -
HAYVANYASAR bunu yazdı:
nihat bunu yazdı:
Evet arkadaşım. Sen yaban domuzunu al güzel koşulları olan bir çiftliğe götür, hızla modifikasyonlar geçirip böyle pembe şirin bir şey olur. Aynı şekilde tekrar yabana bırakınca da o çirkin haline döner.
-----------------------------sıkıntıdan dökülüyo bu kıllar dişler dimi..
tabi doğru
-
nihat bunu yazdı:
HAYVANYASAR bunu yazdı:
nihat bunu yazdı:
Evet arkadaşım. Sen yaban domuzunu al güzel koşulları olan bir çiftliğe götür, hızla modifikasyonlar geçirip böyle pembe şirin bir şey olur. Aynı şekilde tekrar yabana bırakınca da o çirkin haline döner.
-----------------------------sıkıntıdan dökülüyo bu kıllar dişler dimi..
tabi doğru
Modifikasyonu "sıkıntı" anlıyorsan... -
quhaha koptum:D
http://www.youtube.com/watch?v=N35jRsSW4ig&e
-
kendi boku içinde dolaşan çamur içinde yüzen hayvanı yiyenin aklını düşünüyorumda yazdıgın yazıda nasıl bişey oldugu ortaya çıkıyor :)
o senin bahsettigin domuzu yiyen insanlar köpek eti yiyen insanlara ilkel,vahşi insan olarak bakıyor..kendileri çagdaşlar ya!!!!demek ki her boku yemeyeceksin :)
koyun keçi sıgır deve ÖKÜZ inek tavuk balık hertürlüsü geyik kuş eti dururken niye bok içinde gezen hayvanı yiyem ki?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------kendi boku içinde dolaşan çamur içinde yüzen hayvanı yiyenin aklını düşünüyorumda yazdıgın yazıda nasıl bişey oldugu ortaya çıkıyor :)
o senin bahsettigin domuzu yiyen insanlar köpek eti yiyen insanlara ilkel,vahşi insan olarak bakıyor..kendileri çagdaşlar ya!!!!demek ki her boku yemeyeceksin :)
koyun keçi sıgır deve ÖKÜZ inek tavuk balık hertürlüsü geyik kuş eti dururken niye bok içinde gezen hayvanı yiyem ki?
-----------------------------çok doğru hocam..
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------kendi boku içinde dolaşan çamur içinde yüzen hayvanı yiyenin aklını düşünüyorumda yazdıgın yazıda nasıl bişey oldugu ortaya çıkıyor :)
koyun keçi sıgır deve ÖKÜZ keçi tavuk balık hertürlüsü geyik kuş eti dururken niye bok içinde gezen hayvanı yiyem ki?
Domuz yiiyn veya yemeyin demiyorum zaten yazımda da yemekte de ben sakınca görmem. Yüzyıllar önce yeterince temiz bir kesim yapılamıyordu belki ama artık temizliğinden emin olarak yiyebilirsin bok içinde gezse de. -
''Bilim adamları domuz etindeki ölümcül parazitlere karşı insanları uyarıyor" ve benzeri haberleri alıp, üzerine "İşte Allah bu yüzden bize domuz eti yemeyin diyor! Kuran ne söylüyorsa bizim yararımıza''
buraya aynen katılıyorum :) domuz eti yemeselerdi doğal olarak domuz gribi insana bulaşmazdı..sen hiç bukelemun gribi,kuala gribi,EŞŞEK gribi duydun mu? :)
-
herkes cahilce bilgilere sahip tabi ona bilgi denirse neymiş efendim domuz kendi bokunu yiyiyomuş peki sen hiç biliyomusunki her hayvan aç kaldığında kendi pisliğini yer özellikle tavuk kendi pisliğini yiyen bir hayvandır.bunun dışında kendi pisliğini yiyen bizim yediğimiz hayvanlarda var tavuğun dışında.ayrıca domuz gribinin domuz yemekle bi alakası yok hemen yobaz zihniyetler bişey uyduruyor.laf ola beri gele..