Donanımdan Anlayanlar Ben Bilgisayara Modem Bile Bağlarım Diyenler =)
-
sanacasta bunu yazdı:
-----------------------------sen ya proxy ile bağlanıyorsun ya da dns ile ilgili bir durum var.Modemden kaynaklanmıyor.
Proxy için: internet explorer'da araçlara ve internet seçeneklerine gir. Bağlantılar sekmesine tıkla ordan yerel ağ ayarlarına bas. Ayarları otomatik algıla dışındaki tüm kutucukların boş olması gerekli.
bu değilse dns'yi kontrol et.
-----------------------------bunuda denedim
-
sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
aynı modem kullanıyorum bazı siteleri düzgün görüntüleyemiyor modemden olduğunu düşünüyorum bende ya da windowsun bir güncelleme dosyası buna neden oluyor daha önce sorunsuz girdiğim bazı siteler düzgün görüntülnemiyor..
-----------------------------hocam şu air tiesin zımbırtısını açtığında ağnızdaki air ties ürünleri aranıyor diyo ya
orda hata veriyomu ağınızda airties ütünü bulunamadı die
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------sau_nightmare bunu yazdı:
-----------------------------
aynı modem kullanıyorum bazı siteleri düzgün görüntüleyemiyor modemden olduğunu düşünüyorum bende ya da windowsun bir güncelleme dosyası buna neden oluyor daha önce sorunsuz girdiğim bazı siteler düzgün görüntülnemiyor..
-----------------------------hocam şu air tiesin zımbırtısını açtığında ağnızdaki air ties ürünleri aranıyor diyo ya
orda hata veriyomu ağınızda airties ütünü bulunamadı die
-----------------------------airties zımbırtısı derken ? bende driver ve airties kurulumu yok modemi iki kişi kullanıyoruz modem bende değil fakat o belirttiğim sitelere modemin olduğu pc dende giremiyorum...
-
Splitteri ana hatta bağla sorun hallolur
-
eğer herhangi bir dns proxy yada baglanti sorunu yoksa modem ayarlaronda sorun vardır bu bazı sitelerin
görüntülenmemesi konusu modem arayuzündeki mtu uygula veya benzeri ayarlar olur bunları enable yapmanız gerekir.genelde sorun dns den kaynaklanır
birönceki arkadsın dediği gibi