Dost Ülke Azerbaycan (!)
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
valla siz sözüm ona sözde milliyetçiliğinizle hiç bir yere varamazsınız 2004 yılında 3 ay kemerde kaldım ve sayısız azeri ile tanısma daha doğrusu azerileri tanıma fırsatım oldu gözlemledigim kadarı ile 1 türk ile bir rus kavga etsin onlar rusun tarafına geçerler parayı çok severler para için her bir boku yerler bir arkadasın dediği gibi menfaatleri olsun ermeni soykırımını bile kabul ederler. şimdi yaptıgım genelleme gibi olsada orada tanıdıklarımın geneli öyleydi ama iyileride vardır iyi olanları tenzih ediyorum fakat bende böyle bir intiba olusturdular.
-----------------------------sizde sözüm ona bu aydın düsüncelerinizle bir yere varamazsınız.. neymis 1 türk 1 rus kavga ederseymis azeriler rusu tutarmıs.. halen camur at izi kalsın.. olmayan bir olay hakkında bile atıp tutuyorsunuz, bu nasıl bir mantık ki?
parayı cok seviyorlarmıs.. parayı sevmeyen varmı? bu millet parayı hic sevmez diye gösterebileceginiz bir halk varmı yeryüzünde... denizfenerleri, gemicikler, telekom satısı, nehirlerin ırmakların satısı sizin tabirinizle b.k yemek olmuyor mu?
en komik suclamada " menfaatleri olsun ermeni soykırımını bile kabul ederler" demissiniz.. ermeni soy kırımı bizim ile ermenilerin arasındaki bir olay peki bu husumete ragmen sözüm ona bizi yöneten akp hangi menfaate karsılık ermenilerle sıcak iliskiler kuruyor o zaman??? ermeni olaylarına ragmen akp ermenilerle sıcak iliskiler kuruyorsa o zaman kesin bir menfaat iliskisi var sizin yazınıza göre, öyle degil mi?
hem ermeni soykırımı kabul edilmesin diye bin takla atıyoruz hemde ermenilere kucak acan yine biz kendimiz oluyoruz bu büyük zıtlıgı yaratan menfaat nedir? bunu Azeriler yapsa ortalıgı birbirine katarsınız kaldıki böyle birsey yapmadıgı halde menfaatleri icin yapar diye iftira atabiliyorsunuz da akp bunu yapınca niye göremiyorsunuz?
lütfen bırakın bu tür yakısık almayan davranısları..
-
adamların bayraklarını stadyuma sokmazsan, üzerine çöpe atarsan az bile bunlar. Adamlarda iyi onur var helal olsun.