Dota Cı Müridler Toplanalım!
-
Hocam Wepla takılıyoruz biz oldwolfla benim ID : Gawain onun ID : MaxDamage Wepla daysan ekle oynayalım
-
Ben dota 7/24 ( ciddianlamda başındayim ) ag kurduk hamachiden 1.23 surumunu kullaniyorum isteyen pm atsin 1.23 kullanalar ad adi we pass wereiyim ..
-
eurobattle.net te Geenmeboo diyin kimse göstermez çünkü uzun zamandır uzun süreli oynamadım geçen yaz amua goyuyodum ama:D gılan maçları mı dersin ne biliim böle acayip oyunlar falan heheeeytt bee biz zamanındaa tr.guard ı ezmiş adamız:D
-
Fazla oynamasam da garena ve wepla da üyeliğim var arada eşlik edebilirim ;)
-
beyler wepla dan yürütelim şu işi en yaygın server wepla diy biliyorum Tr de.
benim nick wepla da visualboy ayın 12 sinden sonra port açmada da yardımcı olabilirim,
12 haziranda finaller bitecek sabahlarım sanırım.
-
öss si finalı cartı curtu oynayanlar sabredin az kaldı güzel günler göreceksiniz çocuklar
ben eurobattle oynuorm wepla mebla bilmiorm ortak bi yerde kararlaştıralım orda oynayalım..
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
eurobattle.net te Geenmeboo diyin kimse göstermez çünkü uzun zamandır uzun süreli oynamadım geçen yaz amua goyuyodum ama:D gılan maçları mı dersin ne biliim böle acayip oyunlar falan heheeeytt bee biz zamanındaa tr.guard ı ezmiş adamız:D
-----------------------------hacı tr.guard eurobattle ın tr kanalının botudur.Görevi kurallara uymayanı kanaldan banlamaktadır.Sizin oyuna giren name spoof yapan bi noobdur.Genelde dikkat çekmek için böyle yaparlar.
Bende eurobattle da oynuyorum.Adım:OsuranBoa(Ünlü bir leaverim:D) Şaka maka proyum.Hostluk var oyun kurabilirim botta var.
Oynamak isteyen varsa aşşağı yazsın,Pm atsın,ne yaparsa yapsın,kanala da gelebilir kanalın adı:formantik -
şuan euro için hangi patch lazım_?
wepla şuan 1.20c kullanıyo. bide ben euro ya girmeyeli çoooook uzun zaman oldu 3 sene olmuştur.
acc silinmiştir. yenisi ile ugrasmayalım, ben wepla acc u olmayanlara bulmaya calışayım.
tbt de daha önceleri biri benden wepla acc istedi. bende verdim, acc ortalık oldu 1 sonra ban yedi.
isteyenler pro oyuncu olmalı, sakin bir yapıya sahip olmalı :)
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hacı tr.guard eurobattle ın tr kanalının botudur.Görevi kurallara uymayanı kanaldan banlamaktadır.Sizin oyuna giren name spoof yapan bi noobdur.Genelde dikkat çekmek için böyle yaparlar.
Bende eurobattle da oynuyorum.Adım:OsuranBoa(Ünlü bir leaverim:D) Şaka maka proyum.Hostluk var oyun kurabilirim botta var.
Oynamak isteyen varsa aşşağı yazsın,Pm atsın,ne yaparsa yapsın,kanala da gelebilir kanalın adı:formantik
-----------------------------name spoof yapan biri olsa anlardım sanırsam.Tr.guard dediğin botsa kanaldan "Tr.guard bi soru sorabilir miyim sana?" dediğimde "buyrun" demeyi nasıl öğrendi önceden mi programlıydı:D
-
benim mouse bozuldu oynayamıyorum ak. Noob oyunlarına giriyorum touch padden oynuyorum :)
Ama noob oyunlarına genelde prolar giriyor piçlik olsun diye anlamadım gitti. Genelde noob yazan oyunlarda hosttan başka herkes pro :)