Dota Cı Müridler Toplanalım!
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
eurobattle.net te Geenmeboo diyin kimse göstermez çünkü uzun zamandır uzun süreli oynamadım geçen yaz amua goyuyodum ama:D gılan maçları mı dersin ne biliim böle acayip oyunlar falan heheeeytt bee biz zamanındaa tr.guard ı ezmiş adamız:D
-----------------------------hacı tr.guard eurobattle ın tr kanalının botudur.Görevi kurallara uymayanı kanaldan banlamaktadır.Sizin oyuna giren name spoof yapan bi noobdur.Genelde dikkat çekmek için böyle yaparlar.
Bende eurobattle da oynuyorum.Adım:OsuranBoa(Ünlü bir leaverim:D) Şaka maka proyum.Hostluk var oyun kurabilirim botta var.
Oynamak isteyen varsa aşşağı yazsın,Pm atsın,ne yaparsa yapsın,kanala da gelebilir kanalın adı:formantik
-----------------------------name spoof yapan biri olsa anlardım sanırsam.Tr.guard dediğin botsa kanaldan "Tr.guard bi soru sorabilir miyim sana?" dediğimde "buyrun" demeyi nasıl öğrendi önceden mi programlıydı:D
-----------------------------hacı screenshot verebilir misin? inanmam için screenshot görmem lazım.eğer tr.guard ı yendiysen mutlaka replay ını almışsındır.almadım dersen benim ne anlayacağımı zaten anlamışsındır.
-
Trguard'ın oyun oynadıgını şuana kadar hiç görmedim. Ancak Tr kanalında guardan baya yardım almıştım zamanında.
-
eurobattle felan hikaye gelin garenaya . . . :)
-
wepladayım bende... üye alımı yok arkadas tayfasıyla sabahlara kadar akıyorz :D
-
weplayi tercih etmenizi tawsiye etmiyorum. bence Garenaya qelin burada oynayin. weplada oyun sayisi az olabilir. (Garenada bir sürü Room olduqu için söylüyorum)
http://www.garena.com/ sitesinden üye olabilirsiniz. Genelde artik 1.23 patchi kullanılıyor. bu we bunun qibi bi çok $eyi forumundan da temin edebilirsiniz.
-
TR.Guard namespooferdir haci o nickle oynamaz dryas :)
Ayrica bnde eurodayim.Saglamim diyen varsa yazsin nicki atariz.
-
whoso bunu yazdı:
-----------------------------
eurobattle felan hikaye gelin garenaya . . . :)
-----------------------------önce garenadan oynuyodum
eurobattle dan 1 kez girdim ve
garene = amele programı
:)
-
bende iyi oynarım wepladayım. hostum ayriyetten.
genelde oyun ismi
5v | Delaysız Oyun | Max 15k | Ap.!
5v | No Sübyan | Max 15k | Ap.!
şeklindedir görürseniz atlayın içeri.Bu arada nickim Sg-Myrex
-
eurobattle oynayalım herkese üyelik veriolar öle alım kapama gib bi olay sözkonusu deil eurobattle 1.23 kullanıyor
benim id : Redempt1on
-
wepla daki id : The_ForsAken benim... hostum ayrıca bnde