Dota Oynayanlar İçeri
-
haci simdik yemek hazirlioz yiyelim gelirim garenaya 1oyun atar yatarim ztn yarin dersim var..(=
-
Garenadayım gelmek isteyen var mı
Edit : Noldu bizim dotacılara yahu
-
Garenada 5v oyun atabiliriz , beraberde oyun atmak isteyenler ulaşabilir ========> Chaos[TR]
-
Sene oldu 2010 hala dota oynayan mı var lan. Vay anasını.
-
icefrog geliştirdiği sürece dota oynayan herzaman olucaktır
adam sürekli güncelleme yapıyor yeni herolar ekliyor oyun mekaniğini değiştiriyor itemler değişiyor tamamen bütün herolar baştan aşağı değiştiriliyor
-
HoN kompetetif liglerde DOTA'yı solladı. Ne kadar sağlam DOTA klanı varsa HoN'a geçti. Oturup gelişime çok daha açık, çok daha özgür bir şekilde AoS oyun oynamak isteyenlerden, taktik, stratejik yönü, kompetetifliği bakımından DOTA tarzında bir şey isteyenler HoN'da; "Yok benim kafam kaldırmaz, ekşın olsun bizim olsun, zaten para da yok ak." diyenlerse LoL'de takılıyor şu an. Eurobattle'ın hala çalıştığını bile bilmiyordum ta 6-7 sene önce girerdik, waxxi yokken.
-
Bende oynamak istiyorum ne gerekiyo yazın bakayım :R
-
benim dotaya yeniden başladıgım gün hon paralıya geçti yoksa hona başlıcaktım bende ama işte apralı olması olayı bozuyor
dotayıda zaten arkadaşlarla takılıyoruz öbür türlü leaverıyla filan uğraşılmıyor
-
Bir kereliğe mahsus 30 dolar ödemek HoN gibi bir oyun için değer. Çok değer hatta. HoN oynayan varsa gelsin takılalım.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
benim dotaya yeniden başladıgım gün hon paralıya geçti yoksa hona başlıcaktım bende ama işte apralı olması olayı bozuyor
dotayıda zaten arkadaşlarla takılıyoruz öbür türlü leaverıyla filan uğraşılmıyor
-----------------------------
arkadaşların varsa leaverlarla ugrasmak istemiyosan hoca , garenaya gel 5v atalım .